Een actieve vakantie

KroatiëEen actieve vakantie

Avontuur
Wilt u wandelen, fietsen en zwemmen in de Parel van de Adriatische Zee? We hebben een ongelofelijk avontuur voor u samengesteld waarin u uw favoriete buitenactiviteiten kunt combineren met oude kastelen, indrukwekkende kusten en heerlijk eten. Als u actief wilt blijven tijdens uw vakantie, dan is dit de ideale reis voor u. We zien u snel, en vergeet niet een goed paar schoenen mee te nemen!
Reisideeën aangeraden door
Karlo Lokale*r Kroatië Expert*in
Duur van de reis
10 dagen
Budget vanafexclusief internationale vluchten
€ 2.290
Vanwege vele inkomende aanvragen is het reisbureau van Karlo momenteel niet in staat om uw reisaanvraag te behandelen. U kunt over een paar dagen opnieuw proberen contact op te nemen, of u kunt de voorbeeldreizen bekijken van onze andere lokale partners in Kroatië
Reisprogramma
Welkom in Split! 

Dag 1: Welkom in Split! 

Uw actieve avontuur begint, dus zorg dat u de benen goed strekt. Een privétransfer brengt u naar het hotel, dat centraal gelegen is in Split. Die middag kunt u de stad in uw eigen tempo ontdekken. Afhangend van uw vluchttijd is het mogelijk om een activiteit te plannen, maar we kunnen u ook tips geven voor een leuke dag in Split. Accommodatie : Slavija Hotel (Split)
Plaats:
Split

Het hart van twee koninkrijken 

Dag 2: Het hart van twee koninkrijken 

Ontmoet uw gids en chauffeur en ga voor een 45 minuten durende rit naar Trogir waar u een rondleiding krijgt in de unieke en mooie stad. Daarna rijdt u terug naar Split, waar u de stad verkent met een andere gids. Wandel door het paleis van Diocletianus, ooit de zomerresidentie van de Romeinse keizer. En tussen de sfeervolle oude muren wemelt het van de café's, restaurants en winkeltjes. Na de stadstour heeft u vrije tijd om Split op eigen gelegenheid verder te verkennen. Wandel bijvoorbeeld naar de uitkijkplaats Marjan Hill en geniet van het adembenemende uitzicht.  Accommodatie : Slavija Hotel (Split)
Plaats:
Split,Trogir

Wandelen in de natuur

Dag 3: Wandelen in de natuur

Met een kleine groep reist u vandaag naar het nationaal park Krka. Onderweg stopt u in Sibenik, een typisch Kroatische stad aan de Adriatische kust. Aangekomen in Krka bezoekt u de prachtige waterval Skradinski Buk, het hoogtepunt van onze tocht. Tijdens een wandeling van een uur over een educatief pad, zal onze deskundige gids u alles vertellen over de geschiedenis en de natuur van het park. Voor u terugkeert naar uw accommodatie heeft u vrije tijd om te lunchen en het park op eigen gelegenheid verder te ontdekken. Accommodatie : Slavija Hotel (Split)
Plaats:
Split,Šibenik

Raften in de canyon van Cetina

Dag 4: Raften in de canyon van Cetina

Tijd voor een dag vol adrenaline! Uw chauffeur haalt u op voor een volle dag intense activiteiten in de ongerepte canyon van Cetina. In Omis stapt u aan boord van een raft voor een onvergetelijke ervaring op de wilde rivier. Na dit avontuur heeft u de mogelijkheid om te lunchen met uitzicht op de Cetina rivier (optioneel). Neem nog wat tijd voor een wandeling door de mooie natuur voor de transfer naar Split deze avond. Accommodatie : Slavija Hotel (Split)
Plaats:
Split

Ontdek de Adriatische Zee

Dag 5: Ontdek de Adriatische Zee

We nemen u mee naar de idyllische eilanden van Kroatië. U ontmoet 's ochtends een vertegenwoordiger die u naar de pier brengt. U gaat aan boord van een catamaran voor de overtocht naar Hvar. Drop uw koffers in het hotel en ga er meteen op uit. We kunnen u talloze tips geven! We hebben kaarten met mooie wandelroutes, aanbevelingen voor fietsverhuur en natuurlijk kunnen we u snorkel- en duikcentra aanbevelen. Misschien wilt u het wel allemaal doen! Accommodatie : Pharos (Hvar)
Plaats:
Split,Hvar

Fietstocht in de zon

Dag 6: Fietstocht in de zon

Stap op voor een heerlijke rit. Vandaag ontdekt u de verborgen hoekjes van Hvar op twee wielen en laat u de drukte ver achter u. Ontmoet uw gids in het centrum en rijdt vanaf daar over historische paden, zoals Hora - een Griekse UNESCO-erfgoed locatie. Door het sfeervolle dennenbos rijdt u verder naar Jelsa, waar u geniet van een kopje koffie op het centrale plein. En na de fietstocht gaat u op eigen gelegenheid naar het strand voor een snorkelervaring. Breng de avond in alle rust door of ga voor een actieve dansavond! Accommodatie : Pharos (Hvar)
Plaats:
Hvar

Peddelen rond Dubrovnik

Dag 7: Peddelen rond Dubrovnik

Een vertegenwoordiger helpt u met het organiseren van de overtocht naar Dubrovnik in een catamaran. Geniet van een dag in de stad en verken het centrum op uw gemak. 's Middags neemt een Engelssprekende gids u mee om de grotten rond het mysterieuze Lokrum eiland, dat ook wel het Liefdeseiland wordt genoemd, met een kajak te verkennen. U peddelt verder naar de verborgen grot met de naam Betina, waar u stopt om te snorkelen. Het idyllische strand hier is alleen te bereiken via de zee, dus u heeft hier een uniek privézicht op de stadsmuren. De rest van de dag kunt u vrij besteden. Accommodatie : Perla (Dubrovnik)
Plaats:
Hvar,Dubrovnik

Dubrovnik: De Parel van de Adriatische Zee

Dag 8: Dubrovnik: De Parel van de Adriatische Zee

De prachtige stad Dubrovnik wordt beschermd door een verdedigingsmuur van meer dan een kilometer en vandaag gaat u het historische centrum ontdekken. Maak kennis met uw gids die u een exclusieve privétour door de stad geeft. Of u de stad voor de eerste of de honderdste keer bezoekt, u zult hoe dan ook betoverd zijn door de schoonheid van de oude stad. De marmeren straten, barokke gebouwen en de eindeloze glans van de Adriatische Zee zal nooit gaan vervelen. Dan gaat u naar de pier, waar u aan boord gaat van de boot naar het eiland Lokrum voor een botanisch avontuur (op eigen gelegenheid). Accommodatie : Perla (Dubrovnik)
Plaats:
Dubrovnik

Panoramische fietstocht in Konavle

Dag 9: Panoramische fietstocht in Konavle

Een chauffeur brengt u naar Konavle. Daar maakt u kennis met uw gids die u in een kleine groep meeneemt op een mooie mountainbiketocht. De fietsroute leidt door vier kleine dorpjes aan de voet van het Snjeznica gebergte, u bent hier in de prachtige ongerepte natuur! Niet voor niks maakten de vroegere adelen van Dubrovnik dit hun officiële zetel en spirituele centrum. Dingen die u onderweg tegenkomt zijn de wijngaarden van de beroemde Malvasia wijn, het paleis van de hertog, vele zomervilla's, het st. Blaise klooster, kleine kerkjes en historische molens aan de Ljutarivier. Na de fietstocht wordt u uitgenodigd op een familieboerderij voor een traditionele organische lunch en een glas lokale wijn. Dit is genieten! Accommodatie : Perla (Dubrovnik)
Plaats:
Dubrovnik,Cavtat

Tijd om afscheid te nemen!

Dag 10: Tijd om afscheid te nemen!

De chauffeur pikt u op in de lobby van het hotel en met een privétransfer wordt u naar de luchthaven van Dubrovnik gebracht. We hopen dat u van de reis heeft genoten en wensen u een prettige vlucht!
Plaats:
Dubrovnik
Praktische informatie
Budget vanaf€ 2.290 Per persoon
Internationale vluchtenNiet inbegrepen
Laat u inspireren door de reisideeën opgesteld door lokale reisagenten
Bent u op zoek naar een ander soort reis?
Andere reisideeën
Andere reizen in Kroatië volgens uw wensen