Compensatie van geschatte CO2-uitstoot
Bestemmingen
Inspiratie opdoen
 • Met wie op reis?
 • Welke activiteiten?
 • Welke periode?
Karlo - Engelstalige reisagent in Kroatië
Vraag een reisvoorstel aan Het team van Karlo kijkt ernaar uit om een unieke reis voor u te ontwerpen die perfect aansluit op uw wensen.

Reisbureau van
KarloEngelstalige reisagent in Kroatië

19 beoordelingen
Karlo - Engelstalige reisagent in Kroatië
 • Luxe reizen
 • Familiereizen
 • Hiken & wandelen
 • Cruisevakanties
Ons bureau is een reisbureau dat gespecialiseerd is in exclusieve, op maat gemaakte reizen en rondreizen door Kroatië en de buurlanden. We brengen een buitengewone expertise mee van reisontwerpers die de tijd nemen om de behoeften en voorkeuren van de klant te begrijpen. Wat ons onderscheidt van de andere reisbureaus is onze toewijding aan ervaringsreizen die volledig uniek en authentiek zijn, me... Ons bureau is een reisbureau dat gespecialiseerd is in exclusieve, op maat gemaakte reizen en rondreizen door Kroatië en de buurlanden. We brengen een buitengewone expertise mee van reisontwerpers die de tijd nemen om de behoeften en voorkeuren van de klant te begrijpen.

Wat ons onderscheidt van de andere reisbureaus is onze toewijding aan ervaringsreizen die volledig uniek en authentiek zijn, meestal buiten de gebaande paden, en die Kroatië laten zien door de ogen van de lokale bevolking.

Of u nu met z'n tweeën reist, met uw familie of met een groep vrienden, uw reis in Kroatië wordt aangepast aan uw persoonlijke reisstijl, uw wensen en op uw eigen tempo. Onze 24/7 service van ons team ter plaatse zorgt ervoor dat u zorgeloos reist.
Lees meer
Evaneos lid:sinds 4 jaar
Ervaring reisbureau:14 jaar
Gesproken talen binnen het reisbureau: Engels, Duits, Spaans, Frans
Reisbureau ter plaatse, geselecteerd door Evaneos vanwege kwaliteit en lokale expertise
 • Bestemmingsexpertise en erkende knowhow - meer dan 25 jaar ervaring in de reisbranche
 • Hoge eisen en een uitstekende reisplanning voor het creëren van exclusieve en authentieke reizen
 • Uitstekende prijsstelling - breed netwerk van betrouwbare partners en leveranciers
Bekijk onze selectiecriteria

Voorbeeldreizen

Pas de voorbeeldreizen aan naar uw wensen en budget: de reisduur, route, accommodatie, activiteiten...

Ontdek het reisbureau van Karlo

By lara-sh

Ontdek het reisbureau van Karlo

Ontdek het reisbureau van Karlo
By lara-sh
 Waar u ook gaat, gaat u met heel uw hart... 
Confucius
By Michal Rosak
By xbrchx
By iascic
By SergeyIT
Favorieten
 • Dubrovnik - waar woorden niet genoeg zijn. Dubrovnik is een middeleeuwse stad aan de Kroatische kant van de Adriatische kust.
 • Zadar - waar de Kroatische cultuur begint. Met zijn bergen, meren en watervallen en verbazingwekkende zonsondergangen is het een stad van de cultuur.
 • Zagreb - een plek waar inspiratie uit het hart komt. Zagreb is een stad van groene parken, met veel plaatsen om te bezoeken in de prachtige omgeving.
 • Plitivce Lakes - het oudste nationale park van Kroatië. Het eerste Kroatische nationale park en een UNESCO werelderfgoed.

Inzet voor duurzaam toerisme

By oneinchpunch.jpg
We proberen de menigte te vermijden!
We moedigen reizigers aan om authentieke plekken te bezoeken die ver weg zijn van plaatsen die overbelast zijn door het toerisme. We streven ernaar om een verschil te maken in reiservaringen en tegelijkertijd een positief effect te hebben op het lokale milieu, de maatschappij en de economie. Bij ons worden ervaringen opgedaan om een kijkje te nemen... We moedigen reizigers aan om authentieke plekken te bezoeken die ver weg zijn van plaatsen die overbelast zijn door het toerisme. We streven ernaar om een verschil te maken in reiservaringen en tegelijkertijd een positief effect te hebben op het lokale milieu, de maatschappij en de economie. Bij ons worden ervaringen opgedaan om een kijkje te nemen in het leven van de lokale bevolking. We leren hoe we de gemeenschap kunnen respecteren en liefhebben voor wat ze is, we ondersteunen lokale reisleiders en bedrijven, zodat de hele reis wordt gemaakt door de lokale bevolking. We willen dat onze reizigers een realistische visie krijgen op de Kroatische cultuur en omgeving, van mensen die hier wonen en produceren. Lees meer

Beoordelingen van reizigers

19 beoordelingen van reizigers van de Evaneos Travel Community
Communicatie met de reisagent
Rondreis (tempo, route)
Ontvangst en professionalisme
Gids
Reisinformatie en documenten
Accommodatie
Vervoer
Prijs/kwaliteit verhouding
Sorteren op:
De meest recente naar de minst recente
Weergeven:
 • Flo
  Flo
  3 oktober 2023
  Sorry, deze beoordeling is in een andere taal...

 • Philippe SCHMIDT
  Philippe SCHMIDT
  23 september 2023
  Sorry, deze beoordeling is in een andere taal...