Informatie over reisbestemmingen
Koolstofvoetafdruk gecompenseerd
Bestemmingen
Topbestemmingen naar Midden-Amerika
Inspiratie opdoen
  • Met wie op reis?
  • Welke activiteiten?
  • Welke periode?
  • Wat voor een soort reis?
Groepsreis in Cuba

Groepsreis in Cuba

Uw op maat gemaakte groepsreis in Cuba
Vraag een reisvoorstel aan en ontvang kosteloos een vrijblijvende offerte
Reizigers
Maand
Onze voorbeeldreizen kunnen geheel aangepast worden aan de hand van uw wensen en budget
Profiel
Alle

Onze ideeën voor groepsreizen in Cuba

  • Charme en Luxe
Luxueuze reis langs alle klassiekers
circa 15 dagen vanaf € 1.780
  • Klassiekers
Ontdek op je eigen tempo
circa 22 dagen vanaf € 2.010
  • Klassiekers
Van het ene naar het andere hoogtepunt
circa 15 dagen vanaf € 1.160
  • Buiten de gebaande paden
Lokale cultuur en authentieke inwoners
circa 18 dagen vanaf € 1.240
  • Sport en Avontuur
Voor de echte avonturiers
circa 11 dagen vanaf € 1.020

Onze lokale reisagenten op Cuba

Waarom reizen op Cuba?

In het hart van het Caribisch gebied vindt u het eiland Cuba. Dit land heeft zowel veel traditie als moderniteit. Cuba is een magische plek met een betoverende Latijnse sfeer, koloniale invloeden en tropische stranden langs prachtige landschap. Natuurliefhebbers kunnen hun hart ophalen in Cuba, er zijn diverse natuurparken die zeer zeker een bezoek waard zijn! Verder vindt u veel oldtimers en sigaren op Cuba, de steden bieden een unieke kijk in h... In het hart van het Caribisch gebied vindt u het eiland Cuba. Dit land heeft zowel veel traditie als moderniteit. Cuba is een magische plek met een betoverende Latijnse sfeer, koloniale invloeden en tropische stranden langs prachtige landschap. Natuurliefhebbers kunnen hun hart ophalen in Cuba, er zijn diverse natuurparken die zeer zeker een bezoek waard zijn! Verder vindt u veel oldtimers en sigaren op Cuba, de steden bieden een unieke kijk in het Caribische leven! Lees meer
Bekijk onze reisgids

Beste reistijd op Cuba?

jan
feb
maa
apr
mei
jun
jul
aug
sep
okt
nov
dec
Meer informatie

Beoordelingen van onze reizigers over hun reis naar Cuba

4.5/5
21 beoordelingen van reizigers

Op groepsreis in Cuba

Cuba, bestaande uit het eiland Cuba, het eiland Isla de la Juventud en meer dan 4000 andere kleinere eilanden, is een bestemming met vele mogelijkheden. Het land staat bekend als een land dat zowel zeer modern is, als traditioneel erg rijk. Natuurliefhebbers kijken hier hun ogen uit, maar ook als u uw reis naar Cuba liever indeelt met het ontspannen op paradijselijke stranden, of als u wilt genieten van de Latijnse sfeer, is dit de bestemming voor u. Met een groepsreis liggen Cuba en zijn mogelijkheden aan uw voeten!

Wat is er te zien en te doen tijdens een groepsreis in Cuba?

Havana

De hoofdstad van Cuba heeft veel te bieden op cultureel gebied en er zijn veel bezienswaardigheden te ontdekken. Zo kunt u de indrukwekkende Iglesia del Sagrado Corazón bezoeken, een grote kerk midden in Havana. Of bezoek de Fábrica de tabacos partagás, de oude sigarenfabriek wat nu dient als een museum. In het oude centrum van Cuba vindt u Plaza de Armas, waar u een middag ontspannen kunt doorbrengen in de schaduw met een drankje. Of ga met uw groepsreis in Cuba naar het oude fort Castillo de real fuerza. Voor een op maat gemaakt voorstel voor groepsreizen in Cuba, kunt u een reisaanvraag doen en in contact komen met onze lokale reisagent. 

Vallei van Viñales

In de prachtige Vallei van Viñales in Cuba, wat inmiddels is uitgeroepen tot nationaal monument, is absoluut een bezoek waard. In deze groene vallei, met een grootte van 132 vierkante kilometer, vindt u ongekende landschappen, gevuld met her en der grote kalkstenen rotsen en grotten. Uit dit gebied komen de beste sigaren ter wereld! De rust in deze vallei is voelbaar en wordt gekoesterd door de lokale bevolking, die zich vooral bezighoudt met het verbouwen van de tabaksplanten. U kunt met uw groepsreis in Cuba hier een geweldige ondergrondse tour maken, waar u veel bijzondere en indrukwekkende dingen tegenkomt. Of ga klimmen op de mogotes, of fietsen door de vallei om zo de mooiste plekjes te vinden!

De kust

In Cuba zijn veel diverse dingen te vinden waar het land bekend om staat. De klassieke auto’s in de grote steden, of de sigaren van hoogste kwaliteit. Er is echter iets anders waar Cuba bekend om staat: de kust. Aan de kust kunt u de meest prachtige stranden vinden waar u heerlijk tot rust kunt komen, of juist actief kunt watersporten. Zo vindt u bij Trinidad Playa Ancon, waar het zand haast zo wit als sneeuw is en de zee helderblauw. Of breng een bezoek aan Varadero, wat een van de bekendste en populairste badplaatsen in het Caribische gebied is. Met een groepsreis in Cuba kunt u er ook voor kiezen om de archipel Jardines del Rey te bezoeken, waar u het strand Cayo Coco vindt, waar een aantal resorts zijn te vinden, maar wat tevens een zeer geschikte plek is voor (kite)surfen.

Beste reisperiode in Cuba voor een groepsreis

Een reis naar Cuba is het hele jaar door mogelijk. Het beste reisadvies voor Cuba is echter toch van november tot en met april, wanneer het droge seizoen aan de gang is en de temperaturen het meest aangenaam. Ook in het regenseizoen, wat van mei tot en met oktober loopt is het meer dan mogelijk om droge weken met stralende zonneschijn mee te maken in Cuba. Over het algemeen liggen de temperaturen in Cuba tussen de 22 en 30 graden. Voor een op maat gemaakt reisadvies, kunt u een reisaanvraag doen en in contact komen met onze lokale reisagent.

Andere interessante bestemmingen

Beleving toegevoegd!
U kunt meerdere belevingen toevoegen aan uw rondreis voordat u het naar de lokale reisagent verstuurd
Bekijk mijn rondreis