Bestemmingen
Inspiratie opdoen
  • Met wie op reis?
  • Welke activiteiten?
  • Welke periode?
  • Wat voor een soort reis?
Covid-19 - Waar op reis?Ontdek
Groepsreis in Australië

Groepsreis in Australië

Uw op maat gemaakte groepsreis in Australië
Vraag een reisvoorstel aan en ontvang kosteloos een vrijblijvende offerte
Reizigers
Maand
Onze voorbeeldreizen kunnen geheel aangepast worden aan de hand van uw wensen en budget
Profiel
Alle

Onze ideeën voor groepsreizen in Australië

Dankzij uw unieke criteria, hebben wij geen voorbeeldreis in ons aanbod die aan uw criteria voldoet. Neem contact op met één van onze lokale reisagenten om samen uw ideale, op maat gemaakte reis te ontwerpen!

Waarom reizen in Australië?

Een favoriete bestemming voor de liefhebbers van avontuur en natuur. Australië is de ideale bestemming om tot rust te komen of om avontuur te beleven. Australië heeft een unieke omgeving, sommige delen zijn vertrouwd en sommige een hele nieuwe ervaring. In Australië heerst een barbecue cultuur, dit kunt u doen op stranden met kant-en klare barbecues. U zult ook zien, dat surfen niet alleen een legende is maar ook een essentieel onderdeel van de A... Een favoriete bestemming voor de liefhebbers van avontuur en natuur. Australië is de ideale bestemming om tot rust te komen of om avontuur te beleven. Australië heeft een unieke omgeving, sommige delen zijn vertrouwd en sommige een hele nieuwe ervaring. In Australië heerst een barbecue cultuur, dit kunt u doen op stranden met kant-en klare barbecues. U zult ook zien, dat surfen niet alleen een legende is maar ook een essentieel onderdeel van de Australische cultuur. U zult verrast zijn door de wilde en buitengewone bezienswaardigheden die het land in petto heeft. Op Kangaroo Island, komt u in de buurt van koala's en is het mogelijk om met dolfijnen te zwemmen. Als laatste zult u zeker de beroemde great barrier reef bezoeken, dit maakt uw reis naar Australië compleet! Lees meer
Bekijk onze reisgids

Beoordelingen van onze reizigers over hun reis naar Australië

4.6/5
12 beoordelingen van reizigers
Uw rondreis vanaf begin tot eind zelf samenstellen? Reisvoorstel aanvragen

Op groepsreis in Australië

Het kleinste continent van de wereld, gelegen aan de andere kant van de wereld, maakt voor een prachtige bestemming. Australië kent vele populaire bezienswaardigheden, waaronder nationale parken, Uluru rock, Great barrier reef en vele anderen! Een groepsreis naar dit adembenemende land, zorgt ervoor dat u samen de schatten van Australië kan ontdekken.

Wat is er te zien en te doen tijdens een groepsreis in Australië?

Nationale parken

Er zijn onwijs veel dingen te doen in Australië. Alleen al omdat het een enorm land is van wel meer dan 7 miljoen vierkante meter, kunt u zich voorstellen dat er keuzes gemaakt moeten worden. Deze keuzes kunt u het beste maken met onze lokale reisagent. Doe een reisaanvraag voor uw groepsreis in Australië en kom op die manier in contact. Een van de dingen die u kunt doen, is het bezoeken van nationale parken. Bijvoorbeeld het Daintree national park, wat bekend staat als het mooiste natuurgebied van Australië. Een magische plaats waar de zee naadloos overgaat in een regenwoud. U kunt hier snorkelen, kajakken, wandelen en alle verborgen schatten ontdekken. Een ander nationaal park is Tomaree national park, dat dichtbij Sydney ligt. Na een wandeltocht naar de top, kunt u genieten van een adembenemend uitzicht. Met wat geluk komt u onderweg een koala tegen, of spot u een walvis in de zee.

Unieke ervaringen

Het Noordelijke Territorium is een deelstaat van Australië, waar veel pareltjes te vinden zijn als het aankomt op bestemmingen. Hier kunt u een bezoek brengen aan Uluru, een van de bekendste toeristische attracties in Australië. De grote rode rots is een belangrijke religieuze plaats voor de Aborigines. Het landschap is zeer opmerkelijk, alles is gehuld in een laag rood zand. In het noorden van het gebied, kunt u Nationaal park Kakadu vinden. In dit park komt u alles tegen waar het Noordelijke Terrirorium om bekend staat: rode kliffen, talloze watervallen, rotsen met Aboriginalkunst en prachtige ongerepte natuur van Australië. Als u zich bevindt in het gebied, kunt u ook een bezoek brengen aan Devils Marbles Conservation Reserve. Dit speciale en onvergetelijke plaatje van de ronde stenen, is wellicht de oudste religieuze plaats ter wereld.

Stranden

Voor liefhebbers van activiteiten zoals snorkelen en duiken, heeft Australië ook veel te bieden. Het Great Barrier Reef is zo’n 2300 kilometer lang en een ware highlight van Australië. Hier kunt u zeeschildpadden, rifhaaien, roggen en duizenden soorten kleurrijke koraalvissen aanschouwen. Of u kunt een bezoek brengen aan Bondi Beach, wat bekend staat als zowel een populaire badplaats, als een populaire surfplaats. U kunt ook afreizen naar Mornington Peninsula, waar verschillende activiteiten te doen zijn. U kunt de wijngaarden bezoeken, ontspannen aan het strand of een mooie tocht maken.

Beste reisperiode in Australië voor een groepsreis

Afhankelijk van waar u precies naar toe wilt in Australië, zijn er drie reisadviezen te geven. Als u naar het noorden reist, kunt u het best van mei t/m november gaan. Het zuid-oosten kent het beste weer van september t/m december en voor centraal Australië kunt u in april, mei, augustus, september en oktober gaan. Wanneer u in deze periode zult reizen heeft u de meeste kans op aangename temperaturen en weinig regen. Vraag onze lokale reisagent naar het beste reistijd voor uw op maat gemaakte groepsreis in Australië. 

Andere interessante bestemmingen

Beleving toegevoegd!
U kunt meerdere belevingen toevoegen aan uw rondreis voordat u het naar de lokale reisagent verstuurd
Bekijk mijn rondreis