Compensatie van geschatte CO2-uitstoot

Groepsreis in Australië

Vraag een reisvoorstel aan en ontvang kosteloos een vrijblijvende offerte
Ik reis
Reisperiode:

Op groepsreis in Australië

Het kleinste continent van de wereld, gelegen aan de andere kant van de wereld, maakt voor een prachtige bestemming. Australië kent vele populaire bezienswaardigheden, waaronder nationale parken, Uluru rock, Great barrier reef en vele anderen! Een groepsreis naar dit adembenemende land, zorgt ervoor dat u samen de schatten van Australië kan ontdekken.

Wat is er te zien en te doen tijdens een groepsreis in Australië?

Nationale parken

Er zijn onwijs veel dingen te doen in Australië. Alleen al omdat het een enorm land is van wel meer dan 7 miljoen vierkante meter, kunt u zich voorstellen dat er keuzes gemaakt moeten worden. Deze keuzes kunt u het beste maken met onze lokale reisagent. Doe een reisaanvraag voor uw groepsreis in Australië en kom op die manier in contact. Een van de dingen die u kunt doen, is het bezoeken van nationale parken. Bijvoorbeeld het Daintree national park, wat bekend staat als het mooiste natuurgebied van Australië. Een magische plaats waar de zee naadloos overgaat in een regenwoud. U kunt hier snorkelen, kajakken, wandelen en alle verborgen schatten ontdekken. Een ander nationaal park is Tomaree national park, dat dichtbij Sydney ligt. Na een wandeltocht naar de top, kunt u genieten van een adembenemend uitzicht. Met wat geluk komt u onderweg een koala tegen, of spot u een walvis in de zee.

Unieke ervaringen

Het Noordelijke Territorium is een deelstaat van Australië, waar veel pareltjes te vinden zijn als het aankomt op bestemmingen. Hier kunt u een bezoek brengen aan Uluru, een van de bekendste toeristische attracties in Australië. De grote rode rots is een belangrijke religieuze plaats voor de Aborigines. Het landschap is zeer opmerkelijk, alles is gehuld in een laag rood zand. In het noorden van het gebied, kunt u Nationaal park Kakadu vinden. In dit park komt u alles tegen waar het Noordelijke Terrirorium om bekend staat: rode kliffen, talloze watervallen, rotsen met Aboriginalkunst en prachtige ongerepte natuur van Australië. Als u zich bevindt in het gebied, kunt u ook een bezoek brengen aan Devils Marbles Conservation Reserve. Dit speciale en onvergetelijke plaatje van de ronde stenen, is wellicht de oudste religieuze plaats ter wereld.

Stranden

Voor liefhebbers van activiteiten zoals snorkelen en duiken, heeft Australië ook veel te bieden. Het Great Barrier Reef is zo’n 2300 kilometer lang en een ware highlight van Australië. Hier kunt u zeeschildpadden, rifhaaien, roggen en duizenden soorten kleurrijke koraalvissen aanschouwen. Of u kunt een bezoek brengen aan Bondi Beach, wat bekend staat als zowel een populaire badplaats, als een populaire surfplaats. U kunt ook afreizen naar Mornington Peninsula, waar verschillende activiteiten te doen zijn. U kunt de wijngaarden bezoeken, ontspannen aan het strand of een mooie tocht maken.

Beste reisperiode in Australië voor een groepsreis

Afhankelijk van waar u precies naar toe wilt in Australië, zijn er drie reisadviezen te geven. Als u naar het noorden reist, kunt u het best van mei t/m november gaan. Het zuid-oosten kent het beste weer van september t/m december en voor centraal Australië kunt u in april, mei, augustus, september en oktober gaan. Wanneer u in deze periode zult reizen heeft u de meeste kans op aangename temperaturen en weinig regen. Vraag onze lokale reisagent naar het beste reistijd voor uw op maat gemaakte groepsreis in Australië. 

Beste reistijd in Australië?

jan
feb
maart
april
mei
juni
juli
augu
sept
okt
nov
dec

De beste reistijd voor Australië? We kunnen elk seizoen kiezen om een reis naar Australië te boeken. U kunt het beste uw datum van vertrek bepalen aan de hand van de klimatologische bijzonderheden van de gewenste regio. U kunt in de lente en herfst naar Australië gaan, ongeacht de regio: het klimaat zal het aangenaamst zijn. De zomer, die van december tot februari duurt is een zeer aangename tijd in het zuiden en de winter biedt een zeer aangenaam klimaat in verschillende regio’s.

Wanneer is de beste reistijd zien
Andere reisideeën voor deze bestemming
Andere interessante bestemmingen

Beoordelingen van reizigers over hun verblijf in Australië

4.720 beoordelingen
Tom
5
De reis was geweldig in elkaar gezet alles perfect geregeld en echt de mooiste plekken gezien helemaal naar mijn smaak
Zie meer
Floris
Reis georganiseerd met reisbureau van Floris
Bekijk reisbureau
Helmut en Carola
5
Claire heeft ons van de allereerste Zoom-meeting tot de definitieve boeking goed bijgestaan en boekingen gedaan bij hotels en B&B's die bij ons zouden passen. Achteraf bleek alles boven verwachting te zijn geweest, en alles was prima geregeld. Nooit hebben we ergens gestaan terwijl niet verwacht werden, en we werden overal met open armen ontvangen. We hebben vooraf 2 activiteiten laten boeken omdat we dat zeker wilden doen, de rest hebben we open gelaten en af laten hangen van de dag zelf. Dat vereist wel dat je je huiswerk op orde hebt, maar soms werden we nog een beetje geholpen door de gastvrouw. Als je naar Australie wilt, zeker hier boeken. Ga je geen spijt van krijgen!
Zie meer
Floris
Reis georganiseerd met reisbureau van Floris
Bekijk reisbureau
Bekijk alle beoordelingen