Informatie over reisbestemmingen
Koolstofvoetafdruk gecompenseerd
Bestemmingen
Inspiratie opdoen
  • Met wie op reis?
  • Welke activiteiten?
  • Welke periode?
  • Wat voor een soort reis?

Beoordeling
Colombia

Mariska
Mariska
heeft de reis met Evaneos in Colombia beoordeeld als fantastisch

Eigenlijk hebben we geen woorden voor onze reis, zo fantastisch was het! Wij hebben van elk onderdeel genoten en ook de volgorde was prettig: - Amazone (o.a. nachtwandeling bij Calanoa Lodge, bezoek Puerto Nariño, boottocht over de Amazone en met een drijvende band over de rivier varen ; - Bogota (o.a. Stadstour, Goud Museum, Botero museum); - Santa Marta (o.a. uitstapjes naar Taironaka, Tairona, Minca, Taganga); - Cartagena (o.a. stadstour en trip naar Mangrove). We komen zeker nog eens terug naar Colombia en willen dan ook graag o.a. Medellin zien. We hopen dan langer te kunnen blijven, het is het waard!
Reisdetails
Reizen gemaakt
Met partner
Reisdata
12 juli 2017
Prijs van de reis
Gemiddeld

Een tour met de hulp van een lokale agent

Mariska
Mariska
30 juli 2017
De pluspunten:
Mijn partner en ik hebben gedurende 17 dagen een fantastische en onvergetelijke reis door Colombia gemaakt. Wij hebben erg genoten van de afwisseling van landschappen: elke regio en elke stad heeft andere uiterlijke kenmerken. Wij vonden een bezoek aan de Amazone en het verblijf in onze Calanoa Lodge het meest bijzonder. Het leven in de jungle en de geluiden van de jungle waren enorm rustgevend. Ook een bezoek aan Puerto Nariño (een eco village) was geweldig. Zo fantastisch om te zien hoe de gemeenschap één is met de natuur; en met elkaar! We vonden onze gidsen ook geweldig; stuk voor stuk wisten ze ons veel te vertellen. Ze waren altijd ruim op tijd bij ons hotel, evenals onze chauffeurs. Perfect geregeld!
De minpunten:
Wij vonden alles enorm leuk, maar we hadden graag langer willen blijven! Het is aan te bevelen om langer in de Amazone te verblijven. Wij waren hier slechts twee dagen; een dag of vier à vijf is beter. Daarnaast waren wij maar voor een dag in het Tairona park en dit was veel te kort. We sliepen in het Barlovento verblijf met een uitzicht over de zee, prachtig! Het is een aanrader om hier minimaal drie nachten te verblijven. Het Tairona Park is groot! Onze chauffeur vergat ons een kaart mee te geven (hij kocht onze entree tickets) en hierdoor wisten wij niet hoe we bij bepaalde stranden konden komen. Aangezien wij hier ook maar een dag waren, hebben we niet heel veel kunnen zien. Tip: neem een goede kaart van dit park mee, want in het park zelf zijn routes niet duidelijk aangegeven.
Monica
Reactie van het reisbureau
Monica
Hello Mariska and Helmus, Thanks so much for your feedback! I am glad you enjoyed your tour and agree with you that it would have been great for you to spend more time, in .... Maybe if you come back!...Hello Mariska and Helmus, Thanks so much for your feedback! I am glad you enjoyed your tour and agree with you that it would have been great for you to spend more time, in .... Maybe if you come back! It was a pleasure having you here and I wish you all the best for the future! MarineMeer lezen
Beleving toegevoegd!
U kunt meerdere belevingen toevoegen aan uw rondreis voordat u het naar de lokale reisagent verstuurd
Bekijk mijn rondreis