Compensatie van geschatte CO2-uitstoot
Ontdek de Outback per auto

AustraliëOntdek de Outback per auto

Hoogtepunten
De Outback is een buitengewoon natuurgebied met woestijnvlaktes, verweerde bergketens, rotsachtige kloven en een aantal van de meest heilige plaatsen van de Australische Aboriginals, waaronder Uluru en Kata Tjuta. Tijdens deze reis kunt u al drijvend afkoelen in een waterpoel, dineert u onder de sterrenhemel terwijl u een didgeridoo serenade krijgt en bewondert u hoe de beroemdste rots op aarde van kleur verandert bij zonsopkomst en zonsondergang. En dit zijn slechts een paar van de ervaringen die u alleen hier in de Australische Outback kunt meemaken. 
Reisideeën aangeraden door
Floris Lokale*r Australië Expert*in
Duur van de reis
6 dagen
Budget vanafexclusief internationale vluchten
€ 840
Reisprogramma
Aankomst in Alice Springs en Uluru

Dag 1: Aankomst in Alice Springs en Uluru

Tijd om uw Outback-avontuur te beginnen! Op de luchthaven van Alice Springs haalt u uw huurauto op om naar uw accommodatie te rijden. U bezoekt het Cultural Centre, waarna u Uluru van dichtbij bekijkt tijdens een 10 km lange wandeling rond de rots. U beseft hier pas echt waarom Uluru zo bijzonder is! Laat u tijdens de zonsondergang betoveren door de verandering van kleuren in het prachtige landschap. Accommodatie : Outback Pionneer Hotel & Lodge (Yulara)
Plaats:
Uluṟu

Zonsopkomst Uluru en Kata Tjuta

Dag 2: Zonsopkomst Uluru en Kata Tjuta

Sta 's ochtends vroeg op voor een spectaculaire zonsopkomst bij Uluru, met een 360 graden uitzicht. Vervolg uw weg naar Kata Tjuta, een formatie van 36 koepelvormige rotsen verspreid over een gebied van meer dan 20 km. De beste manier om het verbluffende landschap te bekijken is al wandelend. Ga voor een hike door de Valley of the Winds van vier uur, of wandel in een uur naar de indrukwekkende Walpa Gorge.  Accommodatie : Outback Pionneer Hotel & Lodge (Yulara)
Plaats:
Kata Tjuta / Mount Olga,Uluṟu

Kamelenrit en Kings Canyon

Dag 3: Kamelenrit en Kings Canyon

Vandaag bewondert u de zonsopkomst over Uluru en Kata Tjuta tijdens een kamelenrit! Hierna vertrekt u naar Kings Canyon, een formatie van enorme rode rotsen met daaronder een dicht palmbos. Hier komen 600 plant- en diersoorten voor! Uw overnachting op een veeboerderij zorgt voor de ultieme Outback ervaring. Uw diner is een 'barbie', zo noemen ze een barbecue in Australië. Probeer hier de beroemde kamelenburger! ​Maaltijden: inclusief BBQ-diner Accommodatie : Kings Creek Station (Kings Canyon)
Plaats:
Kings Canyon

Vrije dag in Kings Canyon

Dag 4: Vrije dag in Kings Canyon

Klim naar de rand van Kings Canyon voor zonsopkomst of maak een drie of vier uur durende wandeltocht langs de rand van de Canyon, de wandeling is uitdagend, maar zeker de moeite waard! Laat 's middags uw spieren rusten en geniet van het zwembad bij uw hotel.  Optioneel: Aboriginal Cultural Tour - zie, voel en ervaar de unieke aboriginal cultuur van dichtbij. Bekijk speren en boomerangs en leer meer over het eten, de taal en de medicijnen van de aboriginals. Maaltijden: inclusief ontbijt Accommodatie : Kings Creek Station (Kings Canyon)
Plaats:
Kings Canyon

Vrije dag in Alice Springs

Dag 5: Vrije dag in Alice Springs

Vandaag rijdt u door de unieke rode vlaktes van de Outback terug naar Alice Springs. Alice Springs is het kloppende hart van het Rode Centrum van Australië, met veel kunst en evenementen. Klim naar de top van de Anzac Hill voor een adembenemend uitzicht, ontdek de geheimen van de woestijn in Desert Park, dwaal langs de vele galerieën of bezoek de historische operatiebasis van de Royal Flying Doctors.  ​Maaltijden: inclusief ontbijt Accommodatie : Desert Palms (Alice Springs)
Plaats:
Alice Springs

Vertrek vanaf Alice Springs

Dag 6: Vertrek vanaf Alice Springs

Geniet van uw laatste uurtjes in Alice Springs.  En dan is het helaas alweer tijd voor uw terugvlucht. We hopen dat u heeft genoten van uw tijd in dit speciale gebied en zien u graag terug! Optioneel: Early Morning Outback Ballooning - gebruik uw laatste dag voor een onvergetelijke ervaring! Zweef in een luchtballon over de MacDonnell bergketen en Owen Springs Cattle Station. Maaltijden: inclusief ontbijt
Plaats:
Alice Springs
Praktische informatie
Budget vanaf€ 840 Per persoon
Internationale vluchtenNiet inbegrepen
Bent u op zoek naar een ander soort reis?
Andere reisideeën
Andere reizen in Australië volgens uw wensen
Laat u inspireren door de reisideeën opgesteld door lokale reisagenten