Covid-19 - Waar op reis?Ontdek
Bestemmingen
Inspiratie opdoen
 • Met wie op reis?
 • Welke activiteiten?
 • Welke periode?
 • Wat voor een soort reis?
Sanne - Expert in buiten de gebaande paden rondreizen in Zuid-Afrika
Vraag een reisvoorstel aan Het team van Sanne kijkt ernaar uit om een unieke reis voor u te ontwerpen die perfect aansluit op uw wensen.

Reisbureau van
SanneExpert in buiten de gebaande paden rondreizen in Zuid-Afrika

16 beoordelingen
Sanne - Expert in buiten de gebaande paden rondreizen in Zuid-Afrika
 • Buiten de gebaande paden
 • Sport & Avontuur
Unieke ervaringen komen voort uit ideeën, kennis en experimenten. Ons reisbureau is gespecialiseerd in unieke, off-the-beaten-track accommodaties en ervaringen. Daarnaast zijn de persoonlijke, kleiner opgezette accommodaties ‘hideaways’ die wij aanbieden, persoonlijk getest & goedgekeurd! We doen nu niets liever dan onze reiservaring en kennis met uw reiswens te matchen! Vier het leven door de ech... Unieke ervaringen komen voort uit ideeën, kennis en experimenten. Ons reisbureau is gespecialiseerd in unieke, off-the-beaten-track accommodaties en ervaringen. Daarnaast zijn de persoonlijke, kleiner opgezette accommodaties ‘hideaways’ die wij aanbieden, persoonlijk getest & goedgekeurd! We doen nu niets liever dan onze reiservaring en kennis met uw reiswens te matchen! Vier het leven door de echte Afrikaanse gastgezinnen te ervaren, spannende safari's te maken in een 4x4 in wildparken van Zuid-Afrika. Reis van Namibië via Botswana naar de hoogste watervallen ‘Victoria Falls.’ Van safari’s in Tanzania, de Masai Mara en beklimming van de Kilimanjaro (waar je trouwens ook prachtig omheen kan fietsen), naar een prachtige strandverlenging in Zanzibar!

Laat je inspireren door onze kennis en onze liefde voor het land of informeer ons over je gekke reis-idee of plan en wij maken het mogelijk. We kijken er naar uit om een reisprogramma voor u te ontwikkelen. Een onvergetelijke ervaring gaan we samen waarmaken!
Lees meer
Evaneos lid:sinds 2 jaar
Ervaring reisbureau:9 jaar
Gevestigd in:Cape Town,Zuid-Afrika
Gesproken talen binnen het reisbureau: Engels, Nederlands
Reisbureau ter plaatse, geselecteerd door Evaneos vanwege kwaliteit en lokale expertise
 • Ze hebben veel kennis over de gebieden in Afrika en kunnen je off-the-beaten-track routes aanbieden.
 • Al hun lodges en routes, zijn persoonlijk bereisd, bezocht, getest ben goedgekeurd.
 • Ze bieden een persoonlijke benadering en behandeling, en een snelle service.
Bekijk onze selectiecriteria

Het team

Het reisbureau van Sanne heeft 3 reisagenten.

Voorbeeldreizen

Pas de voorbeeldreizen aan naar uw wensen en budget: de reisduur, route, accommodatie, activiteiten...

Ontdek het reisbureau van Sanne

Reizen

Ontdek het reisbureau van Sanne

Ontdek het reisbureau van Sanne
Reizen
 Op reis gaan is een van de beste dingen ter wereld. Door op een andere plek te zijn in een ander land, creëer je herinneringen voor het leven.

Door nieuwe dingen te zien en culturen te ervaren, zul je inspiratie vinden. Je horizon zal verbreden! 
Sanne
Safari
Bergen en natuur
Lokale bevolking
Het eten
Favorieten
 • Spannende safari's doen in een 4x4 in de wildparken van Afrika.
 • De eindeloos stoere bergen en natuur!
 • De open mentaliteit en vriendelijkheid van de bevolking. Hier is ‘echt connecten met mensen’, mogelijk.
 • De prachtige stranden met de mooie beach-lodges; De heerlijke gekruide maaltijden en in de steden; En de zon schijnt elke dag in Afrika!

Inzet voor duurzaam toerisme

Lokale ondersteuning
Ondersteuning lokale bevolking
Wij ondersteunen de lokale bevolking en organisaties die werkzaam zijn in het toerisme. Dat doen we door zo veel als mogelijk locale suppliers te kiezen.

Beoordelingen van reizigers

16 beoordelingen van reizigers van de Evaneos Travel Community
Communicatie met de reisagent
Rondreis (tempo, route)
Ontvangst en professionalisme
Gids
Reisinformatie en documenten
Accommodatie
Vervoer
Prijs/kwaliteit verhouding
Sorteren op:
De meest recente naar de minst recente
Weergeven:
 • Sandra v. B.
  Sandra v. B.
  17 februari 2020
  De pluspunten:
  De grote afwisseling, vooral ook in accommodaties die we zonder jullie nooit gevonden hadden; heel bijzonder!
  De minpunten:
  Af en toe toch wel een angstig gevoel m.b.t. mogelijke criminaliteit. Ik vond de accommodaties op een (afgesloten) park of park met receptie wel fijner dan de huisjes die we hebben gehad in de middle of nowhere (Red Stone Mountain).
  Samenvatting:
  Ongelooflijk mooie accommodaties, midden in natuurreservaten, wilde dieren tot aan de deur, de rust, heel lieve mensen en heerlijk eten!
  Sanne
  Reactie van het reisbureau
  Sanne
  Hoi Sandra Wat geweldig, zeker om van jou te horen dat dit jullie mooiste reis ooit is geweest en dat onze unieke, kleinschalige 'hideaways' in de smaak zijn gevallen. Hier doen we het voor. Onze mis...Hoi Sandra Wat geweldig, zeker om van jou te horen dat dit jullie mooiste reis ooit is geweest en dat onze unieke, kleinschalige 'hideaways' in de smaak zijn gevallen. Hier doen we het voor. Onze missie is geslaagd! ;-) Ik hoop dat jullie een veilige en rustige landing weer thuis hebben en dat wij jullie in de toekomst weer met een nieuw uniek Afrika avontuur, kunnen helpen. Warme groet uit KaapstadMeer lezen
  Reactie van Evaneos
  Beste Sandra v.B., Hartelijk bedankt voor uw positieve feed-back van uw reis naar Zuid-Afrika. Het lijkt een overgetelijke reis te zijn geweest ! Wij bij Evaneos zouden u natuurlijk graag terugzien b...Beste Sandra v.B., Hartelijk bedankt voor uw positieve feed-back van uw reis naar Zuid-Afrika. Het lijkt een overgetelijke reis te zijn geweest ! Wij bij Evaneos zouden u natuurlijk graag terugzien bij een volgende reis. Met hele vriendelijke groeten en misschien tot binnenkort, Uw Evaneos teamMeer lezen

 • Pals/Mary
  Pals/Mary
  11 februari 2020
  De pluspunten:
  De variëteit van Z-Afrika, natuur, vegetatie, wildlife , cultuur , gastronomisch met daarbij de enorme gastvrijheid en vriendelijkheid van de mensen in Zuid Afrika. Daarnaast enorm veel waardering voor het programmering van African Hideways. Prachtige rondreis, geweldige locaties, prachtige accomodaties. Met als hoogtepunt het verblijf in het *****resort. Ook de bereikbaarheid van de organisatie tijdens ons reis middels What's App en de Evaneos app hebben we als zeer prettig ervaren.
  De minpunten:
  Soms het aantal kilometers wat gereden moest worden, wij hadden de indruk dat de eerste dagen (Johannesburg - Hazyview -Panorama route en later richting Shindzela) wellicht met een andere locatie keuze een behoorlijk aantal kilometers bespaard hadden kunnen worden. Overigens vonden we *****wel een heel fijn verblijf. Voor ons verblijf in ***** had nadrukkelijker vermeld moeten worden dat het hier self-catering betrof en er in de directe nabijheid echt niets te krijgen en /of te eten (restaurants) viel. Voelden ons daar ook een beetje aan ons lot over gelaten. Geen enkele interactie (o.a. niemand aanwezig receptie/ eigenlijk niemand aanwezig) met ons als gasten.
  Samenvatting:
  Teveel om op te noemen, eigenlijk was alles bijzonder: Panaroma route- schitterende uitzichten Timbervati / Shindzela - wat een geweldige game rides en prachtige locatie Eswatini - fietsen tussen de z...Teveel om op te noemen, eigenlijk was alles bijzonder: Panaroma route- schitterende uitzichten Timbervati / Shindzela - wat een geweldige game rides en prachtige locatie Eswatini - fietsen tussen de zebra's , onvergetelijk St Lucia - nog nooit zoveel nijlpaarden bij elkaar gezien Addo Elephant Park - Locatie Addo African Home is echt geweldig, evenals het park -leeuwen en olifanten-olifanten en nog eens olifanten -prachtig Tsitikamma - onvergetelijk uitzicht over de bruggen Franschhoek / Stellenbosch / - prachtige locatie Basse Provence midden tussen de wijnstokken / schitterende wijn estates en prachtige wijnen paradijs voor wijnliefhebbers! Leuk om daar tussendoor te fietsen. Kaapstad : zoveel te zien, maar meest indrukwekkend van de hele reis : ' de Tafelberg' imposant echt een wonder der natuur! Maar ook mooi , Kaap de Goede Hoop , en de vele attracties in de stad en de lekkere en zeer bijzondere eetgelegenheden. Het is zeker niet onze laatste keer geweest in Kaapstad en Zuid-AfrikaMeer lezen
  Ester
  Reactie van het reisbureau
  Ester
  Hallo Pals/Mary, Wat heerlijk om te lezen dat jullie zo genoten hebben van ons mooie Zuid-Afrika. We zullen de feedback zeker meenemen met het samenstellen van reizen voor onze toekomstige klanten. N...Hallo Pals/Mary, Wat heerlijk om te lezen dat jullie zo genoten hebben van ons mooie Zuid-Afrika. We zullen de feedback zeker meenemen met het samenstellen van reizen voor onze toekomstige klanten. Nogmaals dank en hopelijk tot een volgende keer! Groetjes team *****Meer lezen

Andere lokale reisbureaus in Zuid-Afrika