Bestemmingen
Inspiratie opdoen
 • Met wie op reis?
 • Welke activiteiten?
 • Welke periode?
 • Wat voor een soort reis?
Vraag een reisvoorstel aan Het team van Sanne kijkt ernaar uit om een unieke reis voor u te ontwerpen die perfect aansluit op uw wensen.

Reisbureau van
Sanne Nederlandstalige reisagent in Zuid-Afrika

5 beoordelingen
 • Buiten de gebaande paden
 • Familiereizen
 • Klassiekers
 • Sport & Avontuur
Unieke ervaringen komen voort uit ideeën, kennis en experimenten. Ons reisbureau is gespecialiseerd in unieke, off-the-beaten-track accommodaties en ervaringen. Daarnaast zijn de persoonlijke, kleiner opgezette accommodaties ‘hideaways’ die wij aanbieden, persoonlijk getest & goedgekeurd! We doen nu niets liever dan onze reiservaring en kennis met uw reiswens te matchen! Vier het leven door de ech... Unieke ervaringen komen voort uit ideeën, kennis en experimenten. Ons reisbureau is gespecialiseerd in unieke, off-the-beaten-track accommodaties en ervaringen. Daarnaast zijn de persoonlijke, kleiner opgezette accommodaties ‘hideaways’ die wij aanbieden, persoonlijk getest & goedgekeurd! We doen nu niets liever dan onze reiservaring en kennis met uw reiswens te matchen! Vier het leven door de echte Afrikaanse gastgezinnen te ervaren, spannende safari's te maken in een 4x4 in wildparken van Zuid-Afrika. Reis van Namibië via Botswana naar de hoogste watervallen ‘Victoria Falls.’ Van safari’s in Tanzania, de Masai Mara en beklimming van de Kilimanjaro (waar je trouwens ook prachtig omheen kan fietsen), naar een prachtige strandverlenging in Zanzibar!

Laat je inspireren door onze kennis en onze liefde voor het land of informeer ons over je gekke reis-idee of plan en wij maken het mogelijk. We kijken er naar uit om een reisprogramma voor u te ontwikkelen. Een onvergetelijke ervaring gaan we samen waarmaken!
Lees meer
Evaneos lid: sinds 1 jaar
Ervaring reisbureau: 7 jaar
Gevestigd in: Cape Town, Zuid-Afrika
Gesproken talen binnen het reisbureau: Engels, Nederlands
Reisbureau ter plaatse, geselecteerd door Evaneos vanwege kwaliteit en lokale expertise
 • Ze hebben veel kennis over de gebieden in Afrika en kunnen je off-the-beaten-track routes aanbieden.
 • Al hun lodges en routes, zijn persoonlijk bereisd, bezocht, getest ben goedgekeurd.
 • Ze bieden een persoonlijke benadering en behandeling, en een snelle service.
Bekijk onze selectiecriteria

Het team

Het reisbureau van Sanne heeft 2 reisagenten.

Voorbeeldreizen

Ontdek het reisbureau van Sanne

Reizen

Ontdek het reisbureau van Sanne

Ontdek het reisbureau van Sanne
Reizen
 Op reis gaan is een van de beste dingen ter wereld. Door op een andere plek te zijn in een ander land, creëer je herinneringen voor het leven.

Door nieuwe dingen te zien en culturen te ervaren, zul je inspiratie vinden. Je horizon zal verbreden! 
Sanne
Safari
Bergen en natuur
Lokale bevolking
Het eten
Favorieten
 • Spannende safari's doen in een 4x4 in de wildparken van Afrika.
 • De eindeloos stoere bergen en natuur!
 • De open mentaliteit en vriendelijkheid van de bevolking. Hier is ‘echt connecten met mensen’, mogelijk.
 • De prachtige stranden met de mooie beach-lodges; De heerlijke gekruide maaltijden en in de steden; En de zon schijnt elke dag in Afrika!

Inzet voor duurzaam toerisme

Lokale ondersteuning
Ondersteuning lokale bevolking
Wij ondersteunen de lokale bevolking en organisaties die werkzaam zijn in het toerisme. Dat doen we door zo veel als mogelijk locale suppliers te kiezen.

Beoordelingen van reizigers

5 beoordelingen van reizigers van de Evaneos Travel Community
Communicatie met de reisagent
Rondreis (tempo, route)
Ontvangst en professionalisme
Gids
Reisinformatie en documenten
Accommodatie
Vervoer
Prijs/kwaliteit verhouding
Sorteren op:
De meest recente naar de minst recente
Weergeven:
 • Annet
  Annet
  22 mei 2019
  De pluspunten:
  Wij hebben werkelijk van elke minuut genoten tijdens onze rondreis.
  De minpunten:
  Pilgrims rest is echt een flop. En Johannesburg is niet veilig.
  Samenvatting:
  Safari's met prachtige dieren, omgeving/landschap, Afrikaanse kust, het lekkere eten, de vriendelijke mensen... Alles was gewoon top!
  Sanne
  Reactie van het reisbureau
  Sanne
  Beste Annet, Fantastisch om jouw review te lezen! Erg fijn te horen dat de reis geslaagd zo is geweest en jullie een mooie nieuwe levens-ervaring hebben opgedaan! We wensen je een goede, veilige th...Beste Annet, Fantastisch om jouw review te lezen! Erg fijn te horen dat de reis geslaagd zo is geweest en jullie een mooie nieuwe levens-ervaring hebben opgedaan! We wensen je een goede, veilige thuiskomst. Hopelijk tot een volgende reis. Kijk dan ook eens naar Tanzania -prachtige safari's en de Kilimanjaro- met als afsluiter een aantal dagen relaxen op de stranden van Zanzibar. :-) Vriendelijke groet Sanne & MirjamMeer lezen
  Reactie van Evaneos
  Beste Annet, Wat geweldig te lezen dat u zo heeft genoten van Zuid-Afrika! Bedankt voor uw feedback en wij zien u graag terug bij Evaneos. Met vriendelijke groet, Evaneos Team NL

 • Veronik
  Veronik
  22 april 2019
  De pluspunten:
  Onze reis was meer dan geslaagd, vooral de overnachting in de Pezulu treehouse lodge was super. Geweldige gids, leuke safari! Echt een unieke belevenis! Hoyo hoyo lodge was ook top! Vooral de ligging was prachtig en tot in de puntjes verzorgd. Later ook nog een prachtige avond beleefd in Langa Township bij Kaapstad! Ook een aanrader!
  De minpunten:
  Jammer genoeg hadden we de laatste dag regen in Houtbay. Terwijl we gehoopt hadden nog even bij het strand te kunnen uitrusten.
  Samenvatting:
  Voor ons was het de eerste maal dat we buiten Europa op reis gingen. De reis was heel gevarieerd, geen moment verveeld. Puur genieten van natuur, vriendelijke en prettig gestoorde mensen, lekker eten....Voor ons was het de eerste maal dat we buiten Europa op reis gingen. De reis was heel gevarieerd, geen moment verveeld. Puur genieten van natuur, vriendelijke en prettig gestoorde mensen, lekker eten. Maar oog in oog staan met de eerste olifant zal ons toch nooit meer ontgaan. De reis was een cadeau voor de 18de verjaardag van de kinderen. In het algemeen een reis om nooit te vergeten. Missie geslaagd!Meer lezen
  Sanne
  Reactie van het reisbureau
  Sanne
  Beste Veronik Dank je wel voor je feedback. Wat zijn wel blij met het feit dat jullie zo'n geslaagde eerste reis buiten Europa hebben gehad! En dan nog wel naar Zuid Afrika, wat niet om de hoek ligt!...Beste Veronik Dank je wel voor je feedback. Wat zijn wel blij met het feit dat jullie zo'n geslaagde eerste reis buiten Europa hebben gehad! En dan nog wel naar Zuid Afrika, wat niet om de hoek ligt! Hopelijk dat we in de toekomst weer een mooie reis in Afrika voor jullie in elkaar mogen zetten. Hartelijke groet SanneMeer lezen
  Reactie van Evaneos
  Beste Veronik, Bedankt voor uw feedback. Wat fijn te lezen dat jullie zo genoten hebben van het mooie land Zuid Afrika. We zien jullie natuurlijk graag terug bij Evaneos om een nieuwe bestemming te o...Beste Veronik, Bedankt voor uw feedback. Wat fijn te lezen dat jullie zo genoten hebben van het mooie land Zuid Afrika. We zien jullie natuurlijk graag terug bij Evaneos om een nieuwe bestemming te ontdekken. Met vriendelijk groet, Evaneos Team NLMeer lezen