Bestemmingen
Inspiratie opdoen
  • Met wie op reis?
  • Welke activiteiten?
  • Welke periode?
  • Wat voor een soort reis?
Covid-19 - Waar op reis?Ontdek

Beoordeling
Australië

K & B
K & B
heeft de reis met Evaneos in Australië beoordeeld als fantastisch

Een buitengewone reis in een onvergelijkbaar land. We zijn onder de indruk van de bijzondere natuurverschijnselen die uniek zijn. De hotels waren steeds heel verschillend en soms heel - positief - verrassend. Zoals de beschrijving in ****** ***** 'deluxe cabin' = een grote stacaravan! en in ****** 'suite' klein - heel leuk- huisje met de douche buiten! De clamping Tent bij Kings Canyon was prachtig - heel luxerieus!
Reisdetails
Reizen gemaakt
Met partner
Reisdata
17 oktober 2019
Prijs van de reis
Hoog

Een tour met de hulp van een lokale agent

K & B
K & B
21 november 2019
De pluspunten:
de combinatie - autohuur, binnenlandse vlucht, excursies en kamperhuur - die we samen met ***** en ****** hadden uitgewerkt was uitstekend. Overal waar we aankwamen lagen die juiste reserveringen klaar. Alle excursies waren geweldig maar het snorkelen in Mission Beach stak er bovenuit! Nooit eerder gedaan een geweldige ervaring.
De minpunten:
Door vele bosbranden en vooral door de overlast van de rook hebben we onze reis met de camper aangepast en ook hier heeft Vivian ons direct en met de nodige Apps geïnformeerd. Dank je!
Floris
Reactie van het reisbureau
Floris
Beste Betty& Kees, wat super om te lezen dat jullie zo van jullie reis hebben genoten. Het was ons een genoegen om jullie reis te mogen organiseren en te plannen. Wij hopen jullie in de toekomst weer ...Beste Betty& Kees, wat super om te lezen dat jullie zo van jullie reis hebben genoten. Het was ons een genoegen om jullie reis te mogen organiseren en te plannen. Wij hopen jullie in de toekomst weer te mogen verwelkomen in ons prachtige land :-). Zonnige groet, VivianMeer lezen
Reactie van Evaneos
Hartelijk dank voor uw feedback, tot binnenkort over de hele wereld!
Beleving toegevoegd!
U kunt meerdere belevingen toevoegen aan uw rondreis voordat u het naar de lokale reisagent verstuurd
Bekijk mijn rondreis