Informatie over reisbestemmingen
Koolstofvoetafdruk gecompenseerd
Inspiratie opdoen
  • Met wie op reis?
  • Welke activiteiten?
  • Welke periode?
  • Wat voor een soort reis?

Reizen ja! Maar waar naartoe?

Door Evaneos, op

Het is op het moment niet makkelijk om een duidelijk overzicht te krijgen. Welke landen zijn open voor toerisme* en waar kunt u heen zonder over massa's toeristen te struikelen en met moeite een accommodatie te vinden? We helpen u graag om uw zomervakantie te plannen en hebben daarom een selectie gemaakt van aanbevolen bestemmingen.
Vrouw met hoed zoekt een bestemming op een wereldkaartVrouw met hoed zoekt een bestemming op een wereldkaartVrouw met hoed zoekt een bestemming op een wereldkaartVrouw met hoed zoekt een bestemming op een wereldkaart

En om ervoor te zorgen dat u uw reis met een gerust hart kunt plannen, bieden sommige van onze reisbureaus Boek Gerust aan. Met dit pakket kunt u uw reis tot 30 dagen voor vertrek kosteloos annuleren of tot op het laatste moment uitstellen. Meer informatie vindt u hier.

Eindelijk weer open!

We wachten al twee jaar op de heropening van sommige bestemmingen. En nu is het eindelijk zo ver! Deze bestemmingen verwelkomen sinds kort weer toeristen of hebben aangekondigd dat ze dat binnenkort weer gaan doen.

Een zomervakantie ver weg van de drukte

Op de populairste bestemmingen is het in de zomer druk. Door beperkte beschikbaarheid van accommodaties en activiteiten kan het lastig zijn om uw reis op maat te plannen. Hieronder vindt u onze alternatieve bestemmingen voor een ontspannen reis, ver weg van de drukte.

Zin in de Middellandse Zee?

U bent niet de enige. Vermijd de toeristenmassa's op de bekendste hotspots en blijf weg van de drukte. Kies in plaats daarvan voor een reis naar een van deze bijzondere bestemmingen. En tijdens een reis door het binnenland leert u een bestemming vaak pas echt kennen.

Liever ver weg?

Wilt u deze zomer eindelijk weer eens op avontuur naar een verre bestemming? Hier vindt u een selectie van ongewone landen, ver weg van de massa.

*Bekijk altijd de meeste recente informatie op de website van de overheid.