Covid-19 - Waar op reis?Ontdek
Inspiratie opdoen
  • Met wie op reis?
  • Welke activiteiten?
  • Welke periode?
  • Wat voor een soort reis?

Reizen ja! maar waar naartoe?

Door Evaneos, op

Door de coronapandemie kan het lastig zijn om uw droombestemming te vinden. Er is heel veel informatie, zoals de risicoadviezen van de Nederlandse overheid en de inreisbeperkingen van het land van bestemming. We hebben deze pagina gemaakt om u te helpen bij het filteren van de informatie, zodat het iets makkelijker wordt om uw volgende bestemming uit te kiezen.*
Vrouw met hoed zoekt een bestemming op een wereldkaartVrouw met hoed zoekt een bestemming op een wereldkaartVrouw met hoed zoekt een bestemming op een wereldkaartVrouw met hoed zoekt een bestemming op een wereldkaart

En om ervoor te zorgen dat u uw reis met een gerust hart kunt plannen, bieden sommige van onze reisbureaus Boek Gerust aan. Met dit pakket kunt u uw reis tot 30 dagen voor vertrek kosteloos annuleren of tot op het laatste moment uitstellen. Meer informatie vindt u hier.

Meteen op reis

Op deze bestemmingen is de gezondheidssituatie op dit moment goed. Het is mogelijk dat u bij aankomst een negatieve PCR-test moet laten zien. Uw lokale reisbureau vertelt u alles wat u moet weten en helpt u bij de organisatie voor en tijdens uw reis.

Ga op reis in Europa

De volgende bestemmingen zijn nu nog 'oranje', maar de grenzen zullen binnenkort weer opengaan voor toerisme.

Onderstaande bestemmingen zouden in 2022 bereisbaar kunnen zijn. Gebruik onsBook gerust pakket om nu uw droomreis daarheen te plannen.

*Daarnaast is het belangrijk de landenspecifieke informatie op de website van de regering te raadplegen.