Covid-19 - Waar op reis?Ontdek
Inspiratie opdoen
  • Met wie op reis?
  • Welke activiteiten?
  • Welke periode?
  • Wat voor een soort reis?

Evaneos, een nieuwe manier om uw rondreis te plannen en te boeken

De reiziger
U en uw persoonlijke reiswensen
De specialist
De reisagent op plaats van bestemming
Aan de hand van uw wensen ontwerpt u samen met een lokale reisagent uw unieke rondreis: de bestemming, reisroute, accommodaties, activiteiten, en nog veel meer...

De voordelen van boeken via Evaneos

Lokale reisagenten

Onze reisagenten zijn geselecteerd aan de hand van strenge kwaliteitseisen. Niet alleen zijn ze gevestigd op locatie, maar ze spreken ook allen Nederlands of Engels.

100% maatwerk

U ontwerpt uw rondreis van begin tot eind naar gelang uw wensen en budget. Onze lokale reisagenten werken niet op basis van een catalogus, dus de mogelijkheden zijn onbeperkt!

Directe prijzen

Via het Evaneos platform boekt u uw reis direct bij een lokaal reisbureau. Doordat u traditionele tussenpartijen overslaat, profiteert u van lagere prijzen!

Evaneos Garanties

Als uw betrouwbare partner verzekeren wij u van een beveiligde betaling en profiteert u van verschillende garanties waardoor u zorgeloos op reis kunt gaan.

Evaneos in cijfers

160Bestemmingen
2.000Lokale reisagenten
8.000Voorbeeldreizen
500.000Trouwe reizigers
1.000.000Evaneos Travel Community

Ons netwerk van lokale reisagenten

Evaneos is een platform dat reizigers direct in contact brengt met lokale reisagenten. Hierdoor kunnen de lokale agenten hun diensten direct aan de reiziger aanbieden, zonder tussenpersoon.

Onze reisagenten kennen de bestemming door en door en zijn daardoor als geen ander in staat om u een unieke reiservaring te bezorgen.

Bekijk onze selectiecriteria

De lokale reisagent ontvangt uw aanvraag en bespreekt alle details met u zodat de rondreis helemaal afgestemd kan worden op uw persoonlijke wensen en budget. Onze lokale agenten doen er alles aan om u naar tevredenheid te helpen. Nadat u een eerste reisvoorstel heeft ontvangen, kunnen alle elementen van de reis nog worden aangepast aan de hand van uw voorkeuren. Profiteer van de kennis en expertise van onze lokale agenten; zij kennen de bestemming als geen ander en kunnen u het beste adviseren. U beleeft gegarandeerd een bijzondere reis!

Meer informatie

Een community van reizigers

De Evaneos Travel Community is een groep van gepassioneerde reizigers die de wereld willen ontdekken. Word ook lid en wissel uw reiservaringen uit!

De Evaneos Travel Community brengt reisliefhebbers samen.

Alle reizigers van de Evaneos Travel Community kunnen hun reiservaringen delen op ons platform. Ook kan men feedback achterlaten met betrekking tot de bezochte plaatsen en de lokale reisagenten. Alle beoordelingen worden gepubliceerd. Dit helpt andere reizigers bij het plannen van hun toekomstige reis en de lokale reisagenten bij het verbeteren van de kwaliteit van dienstverlening.

Bekijk reiservaringen

Het Evaneos team

Wij zijn een gedreven team dat staat voor kwalitatieve rondreizen tegen lokale prijzen. Met behulp van uw feedback ontwikkelen wij nieuwe diensten en tools om de reiswereld te innoveren!

Maak kennis met ons team

Hoe werkt het?

Ontdek

Bestemmingen over de hele wereld. Dichtbij en ver weg

Lees meer
Ontwerp

Met een lokale reisagent ontwerpt u een unieke rondreis op maat

Lees meer
Boek

U geniet zorgeloos van uw bijzondere reis

Lees meer
Deel uw ervaring

Alle reizigers van Evaneos kunnen hun reiservaringen delen op ons platform

Lees meer