1. Home
  2. Hulp
  3. Ontdek Evaneos
  4. Waarom is Evaneos de beste keuze?

Waarom is Evaneos de beste keuze?

Als u voor Evaneos kiest, weet u zeker dat u in contact wordt gebracht met lokale reisbureaus die volgens strenge kwaliteitscriteria zijn geselecteerd. 

De lokale reispartners van Evaneos kennen hun bestemming als geen ander. 

Samen kunt u de reis volledig naar wens ontwerpen: etappes, accommodaties, activiteiten, gidsen, etc. Als u via Evaneos boekt krijgt u een directe prijs van het lokale reisbureau, zonder tussenpersonen. 

Kiezen voor Evaneos betekent verder dat wordt ondersteund door een betrouwbare derde partij: wij bieden een veilige betaalomgeving, geven garanties voor wanbetaling van een lokaal reisbureau en bieden verzekeringen, zodat u met een gerust hart op reis kunt. 

Evaneos heeft een community van bijna 1 miljoen reisliefhebbers, is aanwezig op meer dan 150 bestemmingen en werkt samen met honderden lokale reisbueaus. Sinds 2009 hebben meer dan 700.000 mensen met Evaneos gereisd. We zijn er erg trots op dat we een gemiddelde beoordeling van 4,7/5 hebben op Trustpilot, dat laat zien hoe tevreden onze reizigers zijn en die score proberen we elke dag te verbeteren! Op onze website vindt u daarnaast 42.000 reviews van reizigers.

Hebben we uw vraag hiermee beantwoord?
ja
nee
Geef ons uw feedback.
Bedankt. Dankzij uw mening kunnen we ons Veelgestelde vragen verbeteren.