1. Home
  2. Hulp
  3. Ontdek Evaneos
  4. Zijn jullie lid van de ANVR, de SGR en het Calamiteitenfonds?

Zijn jullie lid van de ANVR, de SGR en het Calamiteitenfonds?

Evaneos is niet aangesloten bij de ANVR of SGR omdat dit alleen mogelijk is voor bedrijven waarvan het hoofdkantoor in Nederland gevestigd is. 

Evaneos is van origine een Frans bedrijf en ons hoofdkantoor is daarom gevestigd in Frankrijk. Wel bieden wij dezelfde garanties als organisaties die aangesloten zijn bij de ANVR en SGR. Zo hebben wij een overeenkomst met kredietverzekeraar Atradius waardoor wij u de garantie kunnen bieden dat, in geval van faillissement of wanprestatie van het lokale reisbureau, de afgesproken diensten worden vervangen of vergoed. Als zo'n situatie zich voordoet treden wij op als betrouwbare partner en zullen wij ons uiterste best doen om u zo goed mogelijk te helpen. 

Wij hebben een team dat zich wijdt aan de selectie en kwaliteitscontrole van onze lokale reisbureaus. We selecteren partners met zorg aan de hand van onze strenge kwaliteitseisen. We werken daardoor alleen samen met deskundige reisprofessionals die eerlijke voorwaarden hanteren. 

Daarnaast staan wij altijd voor u klaar om eventuele geschillen tussen u en het lokale reisbureau zo snel mogelijk op te lossen. Bovendien zorgt Evaneos ervoor dat online betalingen aan lokale reisbureaus goed beveiligd zijn. U betaalt gemakkelijk en veilig via ons betaalplatform per bankoverschrijving, IDEAL of creditcard, zonder extra toeslagen of boekingskosten.

Hebben we uw vraag hiermee beantwoord?
ja
nee
Geef ons uw feedback.
Bedankt. Dankzij uw mening kunnen we ons Veelgestelde vragen verbeteren.