1. Home
  2. Hulp
  3. Ontdek Evaneos
  4. Welke garanties biedt Evaneos?

Welke garanties biedt Evaneos?

Als u boekt bij Evaneos profiteert u van verschillende voordelen:

  • Een veilige betaalomgeving: via ons platform betaalt u rechtstreeks aan het reisbureau met een creditcard of bankoverschrijving, veilig en zonder extra kosten. 
  • Strenge selectie lokale reisbureaus: Evaneos heeft een speciaal team dat lokale reisbureaus selecteert en volgt, zodat we zeker weten dat ze aan onze strenge kwaliteitscriteria voldoen. Wij werken samen met gerenommeerde lokale organisaties die gespecialiseerd zijn in het creëren van reizen op maat. 
  • Transparantie beoordelingen van reizigers: we vragen onze reizigers om na hun reis een vragenlijst in te vullen, zodat we de kwaliteit van onze diensten kunnen waarborgen en hun beoordeling op onze website kunnen plaatsen.
  • Bescherming tegen wanbetaling: het kan voorkomen dat een reisbureau in financiele problemen komt. Als dit impact heeft op uw reis beschermt Evaneos u tegen eventuele wanbetaling. We helpen u een nieuwe reis te vinden bij een ander reisbureau, zonder dat u hier financieel nadeel van ondervindt. Is er gepaste oplossing, dan vergoeden we de reissom. 
  • Ondersteuning van een betrouwbare derde partij: Evaneos helpt u voor, na en tijdens uw reis bij het contact met uw lokale reisbureau. Aarzel niet om contact op te nemen met onze klantenservice als het contact met het lokale reisbureau niet naar tevredenheid verloopt.
Hebben we uw vraag hiermee beantwoord?
ja
nee
Geef ons uw feedback.
Bedankt. Dankzij uw mening kunnen we ons Veelgestelde vragen verbeteren.