Compensatie van geschatte CO2-uitstoot
Een lang weekend in winters Lulea

ZwedenEen lang weekend in winters Lulea

Avontuur
Zweeds Lapland, waar in de zomer de zon nooit ondergaat en waar u in de winter op zoek kunt naar het magische noorderlicht. U vindt hier ruige bergen, weelderige bossen, moerassen, woeste rivieren en archipels en dit is de ideale speeltuin voor een welkome korte vakantie. Geniet tijdens dit lange weekend van de ongelooflijke uitgestrektheid en van de diversiteit van deze regio. De korte trip biedt tal van avonturen voor outdoorliefhebbers, van wandelen met sneeuwschoenen tot een spannende rit waarbij u uw eigen hondenslee mag besturen. Vergeet het dagelijkse leven en laat u betoveren door de winter in Luleå!
Reisideeën aangeraden door
Marit Lokale*r Zweden Expert*in
Duur van de reis
5 dagen
Budget vanafexclusief internationale vluchten
€ 1.080
Vanwege vele inkomende aanvragen is het reisbureau van Marit momenteel niet in staat om uw reisaanvraag te behandelen. U kunt over een paar dagen opnieuw proberen contact op te nemen, of u kunt de voorbeeldreizen bekijken van onze andere lokale partners in Zweden
Reisprogramma
Aankomst in ​Luleå

Dag 1: Aankomst in ​Luleå

Op de luchthaven van Luleå kunt u gemakkelijk en comfortabel de shuttlebus naar uw hotel pakken. Neem de rest van de dag de tijd om de Scandinavische flair van de meest noordelijke Zweedse stad te ontdekken en ga 's avonds heerlijk eten in een van de vele goede restaurants. De komende dagen hebben we een flink aantal spannende activiteiten in het poolgebied van Zweden voor u gepland. Accommodatie : Elite Stadshotellet Luleå (Luleå)
Plaats:
Luleå

Een dag met de husky's

Dag 2: Een dag met de husky's

Breng een dag door in de sneeuw met een roedel husky's. Een ervaren gids laat zien hoe u zelf een hondenslee kunt besturen en dan mag u het proberen! Na een heerlijke rit van 10 km door de bossen en velden kunt u in een traditionele hut bijkomen met een warm drankje en een hapje. Accommodatie : Elite Stadshotellet Luleå (Luleå)
Plaats:
Luleå

Wandeling met sneeuwschoenen en het Noorderlicht

Dag 3: Wandeling met sneeuwschoenen en het Noorderlicht

's Ochtends bindt u de sneeuwschoenen onder voor een stevige, maar prachtige wandeling van een paar uur in de bijna ongerepte natuur van de Måttsundsberget. Grote kans dat u hier elanden, rendieren en andere bosbewoners tegenkomt. En na de tocht kunt u bij het kampvuur van een warme maaltijd genieten. 's Avonds gaat u op jacht naar het Noorderlicht. Met een beetje geluk en de juiste weersomstandigheden krijgt u het indrukwekkende aurora borealis te zien. De gids vertelt u er alles over onder het genot van een warm drankje. Accommodatie : Elite Stadshotellet Luleå (Luleå)
Plaats:
Luleå

Avontuur met een sneeuwscooter

Dag 4: Avontuur met een sneeuwscooter

Ontdek de nabijgelegen bossen vanaf een sneeuwscooter en waag u, als de omstandigheden het toelaten, op de bevroren zee! De tocht wordt aangepast aan de weers-, sneeuw- en ijscondities. Tijdens de tocht vertelt de gids u meer over lokale winteractiviteiten, zoals ijsvissen. Als u dit wilt, is het mogelijk om een ijsbrekerervaring, een dagje ijsvissen of een avondrit op een sneeuwscooter bij te boeken.  Accommodatie : Elite Stadshotellet Luleå (Luleå)
Plaats:
Luleå

Vertrek

Dag 5: Vertrek

En dan zit uw vakantie in Luleå er alweer op. Na het uitchecken rijdt u naar de luchthaven en begint u aan een ontspannen terugreis. 
Plaats:
Luleå
Praktische informatie
Budget vanaf€ 1.080 Per persoon
Internationale vluchtenNiet inbegrepen
Laat u inspireren door de reisideeën opgesteld door lokale reisagenten
Bent u op zoek naar een ander soort reis?
Andere reisideeën
Andere reizen in Zweden volgens uw wensen