Inspiratie opdoen
  • Met wie op reis?
  • Welke activiteiten?
  • Welke periode?
  • Wat voor een soort reis?

Groepsreis in Vietnam

Uw op maat gemaakte groepsreis in Vietnam
Vraag een reisvoorstel aan en ontvang kosteloos een vrijblijvende offerte
Ik reis
Reizigers
Reisperiode:
Maand
Onze voorbeeldreizen kunnen geheel aangepast worden aan de hand van uw wensen en budget
Ik reis
Profiel
Reisperiode:
Alle

Onze ideeën voor groepsreizen in Vietnam

Uw rondreis vanaf begin tot eind zelf samenstellen? Reisvoorstel aanvragen

Op groepsreis in Vietnam

Vietnam is een land met een rijke geschiedenis en veel hoogtepunten in zowel het noorden, als het zuiden. Reizen naar Vietnam kunnen op veel manieren worden ingevuld. Met een groepsreis kunt u bijvoorbeeld het bergachtige noorden bezoeken, maar ook de paradijselijke stranden in het zuiden. Ook het midden van het land heeft veel culturele en culinaire activiteiten!

Wat is er te zien en te doen tijdens een groepsreis in Vietnam?

Het noorden

Het spectaculaire noorden van Vietnam heeft veel te bieden voor iedereen. De prachtige bergen en de rustige valleien en heerlijke resorts. U kunt hier mooie wandelingen maken door het bergachtige gebied. Als u hier wandelt, kunt u rekenen op prachtige watervallen, mooie rijstterrassen en dichte bamboebossen. Hier waant u zich in het ware Azië. Ook kunt u hier veel kleine dorpjes vinden met vriendelijke bewoners. U kunt uw groepsreis door Vietnam helemaal naar uw wens maken, door een reisaanvraag te doen en samen met de lokale reisagent uw reis samen te stellen. Zo kunt u bijvoorbeeld via een van de meest spectaculaire bergpassen van Vietnam, naar Meo Vac wandelen. Bij helder weer heeft u een fantastisch uitzicht over een ruig berglandschap dat dit gebied kenmerkt.

Het midden en zuiden

Ook het midden van Vietnam heeft veel te bieden. Hier kunt u verschillende steden vinden die veel culturele activiteiten en bezienswaardigheden hebben. Zoals Hué, waar u tombes kunt bezoeken waar voormalige keizers begraven liggen. Ook kunt u de Verboden Stad bezoeken, waar u keizerlijke paleizen, tempels en lotusvijvers uit de keizerlijke Nguyen dynastie vindt. Ook Hoi An is zeker de moeite waard. Het schilderachtige stadje is versierd met kleurrijke lampionnen, die ‘s avonds een magisch tintje geven. Phan Thiêt is een stadje verder in het zuiden gelegen. Het vissersdorp heeft een prachtige kustlijn en een gezellige haven. Vlakbij vindt u Mui Ne, waar tevens een mooi strand te vinden is. Hier kunt u kitesurfen, de mooie rode zeeduinen zien en een oude tempel bezoeken. Als u een reisaanvraag doet, komt u in contact met een lokale reisagent die u een persoonlijk reisadvies kan geven.

Eilanden en stranden

Quan Lan is een van de eilanden die u met een groepsreis in Vietnam zeker niet mag overslaan. Het langgestrekte eiland heeft mooie stranden waar u heerlijk kunt ontspannen, her en der afgewisseld door de duinachtige natuur. Dit eiland kunt u op uw gemak verkennen, mogelijk zelfs met de fiets. Con Dao is een ander eiland in het zuiden van Vietnam. Het is een bekend eiland met een van de mooiste stranden van heel Vietnam. Kilometers wit zand strand wachten op u hier. U kunt hier dolfijnen spotten en duiken om zeeschildpadden te zien. Ook mooie wandelingen zijn hier te maken. Het strand van Quy Nhon is te vinden in het midden van Vietnam. Het is tevens een stad, dus nadat u de stad heeft verkend, kunt u heerlijk ontspannen aan het 43 kilometer lange strand.

Beste reisperiode in Vietnam voor een groepsreis

De beste reistijd voor een groepsreis in Vietnam, is tijdens het droge seizoen. Dat loopt van oktober tot april. Als u het noorden zeker wilt bezoeken, dan is het aan te raden om niet in de winter te gaan. Het kan dan in het noorden koud en mistig zijn. Het zuiden van het land is eigenlijk altijd warm en vochtig. Door een reisaanvraag te doen, komt u in direct contact met een lokale reisagent in Vietnam. Samen kunt u uw droomreis creëren.

Andere interessante bestemmingen