Compensatie van geschatte CO2-uitstoot
Beleef het land in stijl

ThailandBeleef het land in stijl

Buitengewoon
Deze 'verwen uzelf'-reis is er omdat u misschien iets te vieren heeft; net getrouwd of al vele jaren of omdat u gewoon vindt dat u het verdient! Bij aankomst heeft u meteen al een VIP behandeling op de luchthaven waardoor u snel door de douane gaat. De hotels waar u verblijft zijn 5 sterren en het zal u aan niets ontbreken. In stijl kunt u de cultuur en natuur van het prachtige Thailand verkennen. Kortom, een vakantie die u lang zal bijblijven.   
Reisideeën aangeraden door
Eric Lokale*r Thailand Expert*in
Duur van de reis
9 dagen
Budget vanafexclusief internationale vluchten
€ 2.785
Reisprogramma
Aankomst in Bangkok

Dag 1: Aankomst in Bangkok

De wachttijden bij de immigratie in Thailand kunnen soms oplopen tot 1 uur of meer. Heel vervelend na een lange vlucht. Wij maken daarom gebruik van de 'fast trackservice'. Bij het verlaten van het vliegtuig wordt u opgewacht en naar een speciale VIP-balie gebracht. U wordt geholpen met uw bagage en naar de chauffeur gebracht die op u wacht in de aankomsthal. Een relaxte manier om uw vakantie te beginnen!  Accommodatie : Oriental Residence (Bangkok)
Plaats:
Bangkok

Ontdek het 'Venetië van het Oosten' 

Dag 2: Ontdek het 'Venetië van het Oosten' 

Grote delen rondom Bangkok zijn alleen per boot bereikbaar en dat gaat u vandaag beleven. We nemen u in een longtailboat mee op de rivier van de Koningen, Chao Praya. Zie hoe de boeren werken op het rustieke platteland en bezoek de tempel van de Dageraad, Wat Arun en het koninklijke paleis, Wat Pho. Na wat rust nemen we u weer mee het water op voor een onvergetelijke dinner cruise aan boord van een rijstark. In dit Michelin-sterren restaurant wordt u behandeld als een koning met op de achtergrond live muziek en dans, terwijl de verlichte tempels op de oever aan u voorbij glijden. Accommodatie : Oriental Residence (Bangkok)
Plaats:
Bangkok

Bijzondere markten en oogverblindende watervallen

Dag 3: Bijzondere markten en oogverblindende watervallen

Voor we verder gaan naar Kanchanaburi stoppen we bij een markt waar de trein dwars doorheen rijdt. Ook bezoeken we met een boot de drijvende markt van Damnern Saduak om te genieten van de geuren en kleuren. Dan is het door naar de prachtige blauwe Erawan watervallen met 7 plateaus, waar u kunt wandelen en zwemmen. En na een laatste stop bij de Saiyoke watervallen brengen we u naar uw luxe drijvende villa, waar u kunt relaxen. Vroeg in de avond varen we in een longtailboat naar een lokaal Mom dorpje (gevluchte bergbewoners uit Birma) om kennis te maken met hun cultuur en manier van leven. Terug in ons hotel dineren we terwijl we kunnen genieten van een traditionele Mom dansvoorstelling. Accommodatie : The Float House (Kanchanaburi)
Plaats:
Kanchanaburi,Erawan

Een dag met de olifanten

Dag 4: Een dag met de olifanten

U beleeft een onvergetelijke dag met deze vriendelijke kolossen. U kunt zien hoe de olifanten badderen en helpen met het schoonmaken van fruit en groenten en het koken van rijst voor de oude olifanten. Na de lunch verzamelt u planten en voedsel en bereidt u fruitmanden voor de middag voor. Dan neemt u samen met de olifanten een bad in de rivier. Een ongelofelijk indrukwekkende ervaring! Accommodatie : Dheva Mantra Resort & Spa (Kanchanaburi)
Plaats:
Kanchanaburi

Geschiedenis en naar de kust

Dag 5: Geschiedenis en naar de kust

Na een uitgebreid ontbijt laten wij u de bekendste bezienswaardigheden van Kanchanaburi zien: de brug over de River Kwai, beroemd uit de gelijknamige film, en het nabij gelegen kerkhof en oorlogsmuseum waar u een beeld krijgt van wat zich hier heeft afgespeeld in de oorlog. Na de lunch rijden we u naar het vliegveld van Bangkok voor uw vlucht naar Krabi. Bij aankomst wacht uw chauffeur u buiten de aankomsthal op om u naar uw resort te brengen.  Accommodatie : Tub Kaak Resort (Krabi)
Plaats:
Krabi

Ontspannen dagen in uw villa met zwembad

Dag 6 tot 7: Ontspannen dagen in uw villa met zwembad

De komende twee dagen kunt u volledig tot rust komen in het tropische paradijs Krabi. Geniet van alles dat het resort te bieden heeft en ga op verkennning in de omgeving. U kunt bijvoorbeeld een dagje islandhoppen naar sprookjesachtige bounty eilandjes of kajakken door mangrovebossen en grotten. Accommodatie : Tub Kaak Resort (Krabi)
Plaats:
Krabi

Terug naar de hoofdstad

Dag 8: Terug naar de hoofdstad

Vandaag moet u helaas weer afscheid nemen van uw droomvilla met zwembad en brengen wij u naar het vliegveld van Krabi voor uw vlucht naar Bangkok. Bij aankomst wacht uw chauffeur u op in de aankomsthal en rijdt u naar het nabijgelegen hotel voor uw laatste nacht in Bangkok. Geniet van een laatste avond in Bangkok, ga heerlijk eten en bezoek bijvoorbeeld een luxe winkelcentrum. Accommodatie : Novotel Suvarnabhumi (Bangkok)
Plaats:
Bangkok

Vertrek vanaf Bangkok

Dag 9: Vertrek vanaf Bangkok

Volledig ontspannen en heerlijk bijgebruind gaat u vandaag weer huiswaarts. U heeft de afgelopen weken kunnen genieten van ongekende luxe in het prachtige Thailand. We wensen u een goede reis terug en hopen u graag nog een keer te mogen verwelkomen. 
Plaats:
Bangkok
Praktische informatie
Budget vanaf€ 2.785 Per persoon
Internationale vluchtenNiet inbegrepen
Inbegrepen in de prijsGids
Inbegrepen in de prijsBestuurder
Inbegrepen in de prijsLuchthaventransfer
Inbegrepen in de prijsBinnenlandse vluchten
Laat u inspireren door de reisideeën opgesteld door lokale reisagenten
Bent u op zoek naar een ander soort reis?
Andere reisideeën
Andere reizen in Thailand volgens uw wensen