Compensatie van geschatte CO2-uitstoot
Eilandhoppen in onontdekt Oost Thailand

ThailandEilandhoppen in onontdekt Oost Thailand

Avontuur
Bent u op zoek naar de minder bekende paradijselijke eilanden van Thailand die niet worden overspoeld door toeristen? Dan zit u met deze reis goed! In 15 dagen gaat u eilandhoppen op drie verschillende Oost-Thaise eilanden. We starten op het rustige en kleine Koh Mak, hier komt men vooral om te genieten van de rust en de tropische sferen. Vervolgens gaat u naar het iets grotere Koh Kood, en hier wilt u waarschijnlijk nooit meer weg. Het ene strand is nog adembenemender dan het andere. U sluit af op de grotere broer, Koh Chang. Hier verblijft u in een luxe resort en zal het u aan niks ontbreken. Dus mocht u even geen activiteiten willen ondernemen, die zijn hier namelijk genoeg te vinden, dan kunt u hier helemaal ontspannen! Deze reis is slechts een voorbeeld en kan volledig op maat gemaakt worden
Reisideeën aangeraden door
Mels Lokale*r Thailand Expert*in
Duur van de reis
15 dagen
Budget vanafexclusief internationale vluchten
€ 1.149
Reisprogramma
Aankomst in Bangkok

Dag 1: Aankomst in Bangkok

Bij aankomst op de luchthaven van Bangkok wordt u warm onthaald. Met een transfer gaat u naar uw hotel in het centrum van de stad, u ziet gelijk dat dit een andere wereld is! Kom vanmiddag rustig bij van de vlucht. U kunt ontspannen bij het zwembad van het hotel of  een verkwikkende massage nemen in de buurt. Wandel door de kleurrijke straten van Bangkok en krijg zo een indruk van deze immense stad.  Accommodatie : Eastin Hotel Makkasan (Bangkok)
Plaats:
Bangkok

Naar het paradijs!

Dag 2: Naar het paradijs!

U laat het drukke Bangkok achter zich en reist met onze chauffeur per privé transfer en per boot naar het ongerepte en rustige Koh Mak, één van de meest oostelijk gelegen Thaise eilanden. Een oase van rust! Er is hier geen chaotisch verkeer, luidruchtige bars of overvolle stranden. Zelfs in het hoogseizoen is het rustig. Koh Mak heeft fijne witte zandstranden, palmbomen en helderblauw water. U verblijft in een villa aan het strand. Genieten! Accommodatie : Koh Mak Resort (Koh Mak)
Plaats:
Ko Mak

Ontspannen dagen op Koh Mak

Dag 3 tot 5: Ontspannen dagen op Koh Mak

Geniet van de ontspannen sfeer op dit kleine eiland dat de vorm van een ster heeft. Het is maar 16 km2 groot en er wonen nog geen 500 mensen. Ga tijdens uw verblijf hier snorkelen of duiken. Bezoek de mooiste stranden van het eiland, zoals Ao Pra in het westen. Het grootste dorp van Koh Mak is Ban Ao Nid, bezoek hier de Boeddhistische tempel die een mooi uitzicht geeft over het eiland. De meeste stranden liggen op loop- of fietsafstand van elkaar. Accommodatie : Koh Mak Resort (Koh Mak)
Plaats:
Ko Mak

Boottocht naar Koh Kood

Dag 6: Boottocht naar Koh Kood

In de loop van de dag wordt u opgehaald en naar de boot gebracht. Vanaf Koh Mak reist u in ongeveer één uur naar Koh Kood, het meest oostelijk gelegen eiland van Thailand, nabij Cambodja. Na aankomst in de haven van Koh Kood volgt de transfer naar het resort, waar u 4 nachten verblijft. Alle tijd om helemaal tot rust te komen en volop te genieten! Accommodatie : KohKood Beach Resort (Koh Kood)
Plaats:
Koh Kood

De mooiste plek van Thailand? 

Dag 7 tot 9: De mooiste plek van Thailand? 

Koh Kood is misschien wel Thailand’s mooiste eiland. De witte zandstranden zijn indrukwekkend, het turquoise water in de baaien is een feest voor het oog en de vele kokospalmen zorgen voor de nodige schaduw. Het snorkelen en duiken is hier fantastisch en u kunt kajakken, meedoen aan een kookcursus, prachtige watervallen bezoeken of gewoon lekker helemaal niks doen en ontspannen in uw hangmat. Het binnenland van deze oase van rust is bedekt met tropisch regenwoud, palmbomen en rubberplantages.  Accommodatie : KohKood Beach Resort (Koh Kood)
Plaats:
Koh Kood

Het laatste eiland

Dag 10: Het laatste eiland

Het is tijd voor het laatste eiland, met een boot vertrekt u naar het grotere Koh Chang. U verblijft in een mooi nieuw resort, direct aan het strand. U waant zich in een tropisch paradijs. U vindt hier meer activiteiten, meer nachtleven (leuke bars, restaurants) en betere wegen. Voor avontuur bezoekt u het binnenland van Koh Chang. Maak een trekking door de jungle en ontdek de prachtige watervallen. Of ga strandhoppen en geniet van de mooie strandjes die Koh Chang te bieden heeft. ‘s Avonds kunt u heerlijk dineren met uitzicht op zee. Accommodatie : Awa Resort (Koh Chang)
Plaats:
Koh Chang

Op avontuur op Koh Chong

Dag 11 tot 13: Op avontuur op Koh Chong

Geniet optimaal van dit mooie eiland. Doe een snorkeltour naar Koh Rong of naar de kleinere nabijgelegen eilanden. De tours zijn vaak inclusief uitstapjes op het strand en een stop bij aapjes. Ga snorkelen of duiken bij Koh Rang, waar om de rotseilandjes een betoverende onderwaterwereld verborgen ligt. Ontdek het koraal, de roggen, barracuda's, schildpadden en meer! Ook leuk is om met een lokale taxi het vissersdorpje Bangbao in het zuidwesten te bezoeken.  Accommodatie : Awa Resort (Koh Chang)
Plaats:
Koh Chang

Terug naar de hoofdstad

Dag 14: Terug naar de hoofdstad

Helaas is het tijd om afscheid te nemen van de Thaise eilanden. De boot brengt u naar de Laem Sok pier, waarna u per privé minibus naar het hotel reist voor de laatste nacht. Misschien wilt u nog souvenirs shoppen of een drankje doen in één van de vele skybars die Bangkok rijk is. Voor tips zijn we bereikbaar op Whatsapp of loop even binnen bij ons kantoor in het Eastin Hotel waar u verblijft. Accommodatie : Eastin Hotel Makkasan (Bangkok)
Plaats:
Bangkok

Vertrek vanaf Bangkok

Dag 15: Vertrek vanaf Bangkok

Uw kamer is tot 12 uur gereserveerd. Afhankelijk van uw vlucht wordt u in de loop van de dag naar de luchthaven van Bangkok gebracht en stapt u met mooie herinneringen in het vliegtuig! De reis op de eilanden van Oost Thailand zit er helaas op, maar met de tropische foto’s zult u nog vaak terug denken aan deze prachtige weken.
Plaats:
Bangkok
Praktische informatie
Budget vanaf€ 1.149 Per persoon
Internationale vluchtenNiet inbegrepen
Inbegrepen in de prijsLuchthaventransfer
Laat u inspireren door de reisideeën opgesteld door lokale reisagenten
Bent u op zoek naar een ander soort reis?
Andere reisideeën
Andere reizen in Thailand volgens uw wensen