Compensatie van geschatte CO2-uitstoot
Huwelijksreis naar de wildparken en idyllisch Zanzibar

TanzaniaHuwelijksreis naar de wildparken en idyllisch Zanzibar

Buitengewoon
Ervaar de schoonheid van Tanzania tijdens deze romantische huwelijksreis! Tijdens uw privésafari bezoekt u de indrukwekkende wildernis van Tarangire, de Ngorongoro-krater en gaat u op zoek naar de Big Five. U overnacht in afgelegen, sfeervolle safarilodges. Vanuit het hart van de Serengeti vliegt u door naar de parelwitte zandstranden van Zanzibar. Geniet samen met uw geliefde van de luxe en rust in dit tropische paradijs.
Reisideeën aangeraden door
Miranda Lokale*r Tanzania Expert*in
Duur van de reis
12 dagen
Budget vanafexclusief internationale vluchten
€ 6.030
Reisprogramma
Romantische start van uw safari in Tanzania

Dag 1: Romantische start van uw safari in Tanzania

U komt aan op Kilimanjaro International Airport, waar u kennismaakt met uw privégids/chauffeur. Hij brengt u naar uw eerste accommodatie, een klein boetiekhotel omringd door een prachtige tropische tuin. Langs de grote vijver liggen verschillende terrassen waar u volop kunt genieten van het natuurschoon en het vogel- en vlinderparadijs. Een romantische start van uw safari! Accommodatie: Tumbili Lodge (Arusha)
Plaats:
Arusha

Op naar de wildparken

Dag 2: Op naar de wildparken

Na een heerlijk ontbijt buiten op het terras, vertrekt u richting Tarangire National Park. Een gebied dat bekend staat om de vele olifanten en karakteristieke baobabbomen. U overnacht in een bijzonder tentenkamp midden in het park. Geniet na een spannende safaridag van een knisperend kampvuur onder de Afrikaanse sterrenhemel. Accommodatie: Nyikani Camp (Tarangire National Park)
Plaats:
Tarangire National Park

Tussen de olifanten en baobabbomen

Dag 3: Tussen de olifanten en baobabbomen

Ook vandaag gaat u op pad om Tarangire National Park te ontdekken. Behalve olifanten kunt u hier ook giraffen, struisvogels, leeuwen en ander wild tegenkomen. Of wat dacht u ervan om de dag met een avontuurlijke safari te voet te starten, onder begeleiding van een ranger? Een wandelsafari geeft u de mogelijkheid om de wildernis vanuit een uniek oogpunt te bekijken, met oog voor de details die u vanuit de auto zou missen. In de loop van de middag verlaat u het park en zet u koers naar de Great Rift Valley. Accommodatie: Manyara's Secret (Lake Manyara)
Plaats:
Tarangire National Park

Een dag aan de oevers van Lake Manyara

Dag 4: Een dag aan de oevers van Lake Manyara

Een dag om bij te komen van het wild spotten en te genieten van de natuurlijke schoonheid om u heen. In de ochtend maakt u vanuit de lodge een wandeling langs het meer. Vooral bij zonsopgang zult u genieten van het ontwaken van de vogels. Ook kunt u zebra's zien grazen of een paartje dikdiks (kleine antilopen) spotten. In de middag gaat u het water op en maakt u een romantische boottocht per traditionele dhow. Accommodatie: Manyara's Secret (Lake Manyara)
Plaats:
Karatu,Rift Valley Province

Bezoek aan het Hof van Eden, de Ngorongoro-krater

Dag 5: Bezoek aan het Hof van Eden, de Ngorongoro-krater

Deze dag staat in het teken van de Ngorongoro-krater. Ook wel het ‘Hof van Eden’ genoemd dankzij de rijkdom van flora en fauna die zich in dit afgesloten gebied heeft ontwikkeld. In de krater leven naar schatting 30.000 dieren waaronder de Big Five. U sluit de dag af met een overnachting op een unieke locatie: één van de weinige lodges gelegen óp de kraterrand. Zelfs vanaf uw kamer heeft u een adembenemend uitzicht op dit spectaculaire natuurwonder. Accommodatie: Ngorongoro Serena Safari Lodge (Ngorongoro-krater)
Plaats:
Ngorongoro

Safari in Afrika’s beroemste wildpark

Dag 6: Safari in Afrika’s beroemste wildpark

Uw volgende bestemming is Serengeti National Park, één van Afrika’s meest beroemde wildparken. Het landschap varieert van open grasvlaktes in het zuiden, savanne met acaciabomen in het centrum en uitgestrekte bossen in het westen. Met een game drive rijdt u naar uw accommodatie gelegen in het hart van de Serengeti. En wat is er nou romantischer dan uw safaridag af te sluiten met een glaasje champagne terwijl u samen naar de zonsondergang kijkt? Accommodatie: Kirimu Camp (Serengeti)
Plaats:
Serengeti

De ongerepte wildernis van de Serengeti

Dag 7: De ongerepte wildernis van de Serengeti

Maak een indrukwekkende game drive op zoek naar buffels, leeuwen, nijlpaarden en luipaarden. Wie weet spot u zelfs de duizenden gnoes en zebra’s die met de Grote Trek dit gebied passeren. Wat eigenlijk niet mag ontbreken tijdens uw huwelijksreis is een romantische ballonvaart, een ervaring om nooit te vergeten (optioneel)!    Accommodatie: Kirimu Camp (Serengeti)
Plaats:
Serengeti

Korte vlucht naar Zanzibar

Dag 8: Korte vlucht naar Zanzibar

U verlaat de ongerepte wildernis van de Serengeti om naar het tropische paradijs Zanzibar te vliegen. U verblijft vier nachten in een exclusief resort aan de oostelijke zijde van het eiland. Geniet van de witte zandstranden, omringd door rotspartijen en wuivende palmbomen en een turquoisekleurige zee. Accommodatie: Emerald Zanzibar Resort & Spa (Zanzibar)
Plaats:
Zanzibar

Tijd voor elkaar

Dag 9: Tijd voor elkaar

Ontwaak met het geluid van de golven. Gedurende deze dagen kunt u heerlijk tot rust komen op dit zonovergoten eiland en alle tijd doorbrengen met elkaar. Trakteer u en uw geliefde op heerlijk ontspannen massage. En sluit de dag af met een romantisch diner op het strand onder de Afrikaanse sterrenhemel. Accommodatie: Emerald Zanzibar Resort & Spa (Zanzibar)
Plaats:
Zanzibar

Snorkelen in de Indische Oceaan

Dag 10: Snorkelen in de Indische Oceaan

Luier op de witte zandstranden, snorkel in de azuurblauwe zee of boek één van de optionele activiteiten. Bezoek het prachtige Changuu Island, spot dolfijnen in Kizimkazi of ontdek een van de vele indrukwekkende duiklocaties. Of ga wandelen in het inheemse bos in Jozani Park, waar u onder andere rode franjeapen kunt zien. Zanzibar heeft zoveel te bieden! Accommodatie: Emerald Zanzibar Resort & Spa (Zanzibar)
Plaats:
Zanzibar

​Zeilen per dhow

Dag 11: ​Zeilen per dhow

Stap aan boord van een traditionele dhow zeilboot om de zee op te gaan (optioneel). De dhow wordt nog altijd gebruikt om te vissen, vrachten te vervoeren… en u een geweldige dag te bezorgen! Bezoek Chumbe Island Coral Park voor een geweldige duik- of snorkelervaring, maak een sunset cruise of ga mee op de Safari Blue, een mooie combinatie van zeilen, snorkelen, zonnen en heerlijk eten op het strand. Accommodatie: Emerald Zanzibar Resort & Spa (Zanzibar)
Plaats:
Zanzibar

Afscheid van Zanzibar

Dag 12: Afscheid van Zanzibar

Helaas, aan alle goede dingen komt een eind. Vandaag wordt u naar Zanzibar Airport gereden waar u aansluiting heeft op uw (inter)nationale vlucht naar huis. Wij hopen dat deze huwelijksreis net zo perfect was als uw huwelijksdag en we wensen u beide nog vele mooie, onvergetelijke reizen samen!
Plaats:
Zanzibar
Praktische informatie
Budget vanaf€ 6.030 Per persoon
Internationale vluchtenNiet inbegrepen
Inbegrepen in de prijsGids
Inbegrepen in de prijsBestuurder
Inbegrepen in de prijsLuchthaventransfer
Laat u inspireren door de reisideeën opgesteld door lokale reisagenten
Bent u op zoek naar een ander soort reis?
Andere reisideeën
Andere reizen in Tanzania volgens uw wensen