Bestemmingen
Inspiratie opdoen
  • Met wie op reis?
  • Welke activiteiten?
  • Welke periode?
  • Wat voor een soort reis?

Rondreis Oceanië

Ontwerp uw rondreis in Oceanië
Vraag een reisvoorstel aan en ontvang kosteloos een vrijblijvende offerte
Ik reis
Bestemming
Reisperiode:
Vertrekdatum
Klaar om uw eigen unieke reis te ontwerpen? Bekijk alle bestemmingen

Ons advies voor een rondreis in Oceanië

Stelt u een continent voor op de antipoden die bestaan ​​uit grote en kleine eilanden verspreid over de Stille Oceaan. Paradijseilanden waar cultuur en natuur elkaar harmonieus aanvullen. Wilde landschappen, droomstranden, opwindende culturen, tropische watervallen: volg ons op deze reis naar Oceanië!

Welk land in Oceanië

Oceanië is in de eerste plaats Australië en Nieuw-Zeeland, de twee grootste eilanden van het continent.

De eerste is een enorm en gevarieerd gebied: gouden stranden, gescheurde kustlijnen, vergeten valleien. Een reis naar Australië brengt u van Sydney naar Melbourne en van het koraalrif naar Uluru (Ayers Rock), op een roadtrip langs legendarische snelwegen.

Wat betreft Nieuw-Zeeland, het is het land van Maori en valleien bevolkt met schapen. De twee eilanden contrasteren, maar zijn ook rijk: landschappen die evolueren tussen bergen, gletsjers, meren en vulkanen. Een natuur- en avontuurlijke reis!

Maar Oceanië is vol met vele andere schatten, kleiner maar net zo mooi:

  • Frans-Polynesië: op deze romantische bestemming bij uitstek wedijveren witte zandstranden, lagunes en vulkanen in schoonheid. Neem de tijd om Tahiti, Bora Bora, de kleine verborgen atollen en hun uitzonderlijke zeebodem te ontdekken.
  • Fiji: nachten in een bungalow, kleurrijke duiken, stranden en tropische bossen, deze eilanden aan het einde van de wereld zullen vooral aantrekkelijk zijn voor avonturiers en geliefden.
  • En Vanuatu, het laatste geheim van Oceanië.

In welk seizoen naar Oceanië?

Dit zijn de beste seizoenen om elk van deze bestemmingen te ontdekken:

Wat voor soort reis?

Oceanië biedt evenveel mogelijkheden voor avontuurlijke avonturen buiten de gebaande paden als luxe en luxe reizen in luxueuze hotels.

De tropische landschappen en alle eilanden en eilandjes die deel uitmaken van Oceanië zullen liefhebbers tevreden stellen op zoek naar een romantische en intieme setting. Dus, als u op zoek bent naar een perfecte bestemming voor uw huwelijksreis, denk dan eens aan Oceanië!

Australië en Nieuw-Zeeland zijn ook ideale speeltuinen voor gezinnen die op zoek zijn naar avontuur en unieke herinneringen. Een reis per minivan of camper op de wegen die zich uitstrekken tot in het oneindige in deze uitgestrekte landen!