Bestemmingen
Inspiratie opdoen
  • Met wie op reis?
  • Welke activiteiten?
  • Welke periode?
  • Wat voor een soort reis?

Rondreis Afrika

Ontwerp uw rondreis in Afrika
Vraag een reisvoorstel aan en ontvang kosteloos een vrijblijvende offerte
Ik reis
Bestemming
Reisperiode:
Vertrekdatum
Klaar om uw eigen unieke reis te ontwerpen? Bekijk alle bestemmingen

Ons advies voor een rondreis in Afrika

Wieg van de mensheid, Afrika is een land met voorouderlijke tradities dat meer dan één reis verdient. Van Marokko tot Ethiopië, van Zuid-Afrika tot Namibië, Afrika is veelzijdig en betoverend: gedenkwaardige safari's, nachten onder de sterren, verrassende natuurlijke landschappen, voorouder tradities en nog veel meer.

Waar en wat voor soort reis in Afrika?

In Oost-Afrika

Reis naar het koninkrijk van Sheba: Ethiopië. Hier wisselt u af tussen het wandelen rond meren en vulkanen en bezoeken van rotskerken, voordat u de dag afsluit met een vriendelijke en verfijnde maaltijd. Voor een safari reis, ga naar Kenia. U observeert de Big Five, de 5 emblematische dieren van de savanne.

In West-Afrika

Als u West-Afrika wilt ontdekken, mag u Senegal niet missen. Tussen Saint-Louis, een charmante en jazzy stad, het eiland Gorée, een bewegend symbool van de geschiedenis, de kust die wordt onderbroken door prachtige stranden en de mangrove van Sine Saloum, zult u hart vervullen met liefde voor West-Afrika.

Benin en Burkina Faso zijn perfect voor een familie-uitstapje.

In Noord-Afrika

Een paar uur met het vliegtuig, dan bent u al in Marokko, een cultureel rijk en gevarieerd land. Verblijf in een prachtige riad in Marrakech, geniet van een couscous met verse vis in Essaouira, beklim de Toubkal, bezoek de keizerlijke stad Fez of kleine Berber-dorpen.

Ook in Noord-Afrika: Tunesië en Egypte.

In Zuid-Afrika

Ga naar Zuid-Afrika. Geniet in dit land van contrasten van een uitzonderlijke omgeving, die zich leent voor zowel safari's als duiken. Of maak een wandeling door Kaapstad voordat u stopt bij de Blyde River Canyon. Spectaculair uitzicht gegarandeerd!

Kies Madagaskar als u op zoek bent naar een avontuur buiten de gebaande paden. Op het programma: afdaling van Manambolo door pirogue, luieren in het zuiden, allemaal vergezeld door een glimlach van Malagassische kinderen.

Wat betreft Namibië, het is het land van de bijzondere de rode en oranje kleuren. Liever surfen of op safari? Canyon of woestijn? Maak uw keuze!

Ook in Zuid-Afrika: Zambia en Zimbabwe.

Ga op safari in Afrika

Het observeren van leeuwen, olifanten, giraffen en zebra's is de droom van velen.

Dit zijn onze mooiste safari reizen:

Tanzania, Kenia, Zuid-Afrika, Zimbabwe, Namibië en Botswana om de Big Five te observeren. Congo, Oeganda en Rwanda om gorilla's te observeren.

In welk seizoen naar Afrika?

Het hele jaar door: Ethiopië en Zuid-Afrika;

Zomer: KeniaNamibië en Tanzania;
Winter: Kenia,SenegalBenin en Burkina Faso;
Lente: Senegal, BeninMarokko, Madagaskar en Namibië;
Herfst: MadagaskarNamibiëTanzaniaBenin en Marokko.

Dit is wellicht interessant voor u