Covid-19 - Waar op reis?Ontdek
Bestemmingen
Inspiratie opdoen
 • Met wie op reis?
 • Welke activiteiten?
 • Welke periode?
 • Wat voor een soort reis?
Romantische huwelijksreis vol avontuur

PeruRomantische huwelijksreis vol avontuur

 • Charme en Luxe
Naast avontuur, cultuur en natuur biedt deze reis vooral veel romantiek! U beleeft de magie van Machu Picchu en de Heilige Vallei, de exotische omgeving van de jungle en het adembenemende uitzicht vanuit de aan de bergwand hangende Sky Lodge. Geniet daarnaast van verschillende romantische diners en bijzondere overnachtingen. U krijgt de mogelijkheid om heerlijk tot rust te komen aan de zonovergote...

Naast avontuur, cultuur en natuur biedt deze reis vooral veel romantiek! U beleeft de magie van Machu Picchu en de Heilige Vallei, de exotische omgeving van de jungle en het adembenemende uitzicht vanuit de aan de bergwand hangende Sky Lodge. Geniet daarnaast van verschillende romantische diners en bijzondere overnachtingen. U krijgt de mogelijkheid om heerlijk tot rust te komen aan de zonovergoten kust van Paracas, proeft wijn en pisco in Ica en nog veel meer! 

Lees meer

Uw lokale reisexpert Koen

Nederlandstalige reisagent in Peru
14 reviews
De rondreis in één oogopslag
 • Culturele bezienswaardigheden
  Culturele bezienswaardigheden
 • Bos & Jungle
  Bos & Jungle
 • Stad
  Stad
 • Bergen
  Bergen
 • Dieren en natuur
  Dieren en natuur

Reisprogramma

Deze voorbeeldreis is geheel op maat te maken

Deze voorbeeldreis is ontworpen door onze lokale reisagent om u te inspireren. Elk element van deze reis kan volledig aangepast worden aan de hand van uw wensen: de duur, de route, accommodaties, activiteiten, etc.

Dag 1: Aankomst in Lima

Welkom in Lima, de hoofdstad van Peru. Er staat u een reis vol avontuur en romantiek te wachten! U wordt opgehaald van het vliegveld en naar uw hotel gebracht voor een goede nacht slaap na een lange vlucht. Uw hotel bevindt zich in de gezellige en mooie wijk Miraflores, dit is de ideale uitvalsbasis om de stad te ontdekken.

Plaats:
Lima
Accommodatie
Britania Miraflores (Lima)

Dag 2: Ontdek gastronomisch Lima

Een gids neemt u mee op een tour langs de archeologische opgraving, de kathedraal, het klooster, de catacomben en het historische stadscentrum. Test de lokale delicatesse Lucuma mousse en laat u verwennen met een lunch in een van de beste restaurants van Lima. 's Middags kunt u op eigen gelegenheid de buurt verkennen en ’s avonds nodigen we u uit voor een romantisch diner in een lokaal gourmet restaurant.

Maaltijden: inclusief ontbijt, lunch en diner

Plaats:
Lima
Accommodatie
Britania Miraflores (Lima)

Dag 3: Kom tot rust in de Gocta Lodge

U vliegt naar het stadje Jaen, in het noorden van Peru, vanwaar u naar de Gocta Lodge wordt gebracht. U komt hier aan het eind van de middag aan. De unieke lodge ligt midden in het adembenemend mooie berglandschap. Alle kamers hebben uitzicht op de majestueuze Gocta waterval. Geniet van het zwembad, ontdek de prachtige omgeving, schiet mooie plaatjes en kom volledig tot rust. ​

​Maaltijden: inclusief ontbijt en lunch

Plaats:
Gocta, Catarata
Accommodatie
Gocta Lodge (Gocta, Catarata)

Dag 4: Excursie naar de Gocta waterval

U wandelt vandaag door de suikerrietvelden en het Cloudforest, waar de bomen bedekt zijn met orchideeën en gevlochten mos, om uiteindelijk de Gocta waterval te bereiken. Dit is de op twee na grootste waterval ter wereld! Ervaar de kracht van het vallende water en neem een verfrissende duik. Na de wandeling van kunt u heerlijk uitrusten in de lodge.

Wandelduur: 11km, 5-6 uur
Optioneel: u kunt een deel van de hike te paard doen​.
Maaltijden: inclusief ontbijt en lunchpakket

Plaats:
Gocta, Catarata
Accommodatie
Gocta Lodge (Gocta, Catarata)

Dag 5: De historische vestiging Kuelap

Uw gids neemt u mee voor een bezoek aan de imposante vesting Kuelap. Deze ruïnes bevinden zich op 3000m hoogte en zijn één van de belangrijkste archeologische steden in het noorden van de Andes. De stad werd te midden van het groene landschap gebouwd door de Chachapoya’s, ook wel de Wolkenkrijgers genoemd. Het complex is één van de grootste stenen monumenten ter wereld.​

​Maaltijden: inclusief ontbijt en lunch

Plaats:
Quebrada Kuelap
Accommodatie
Gocta Lodge (Gocta, Catarata)

Dag 6: Vrije dag in Lima

U wordt naar Jaen gebracht voor uw vlucht terug en een transfer zet u af bij uw hotel in Lima. De rest van de dag kunt u vrij besteden. Bezoek bijvoorbeeld het Park van de Liefde in Miraflores, ga naar het chocolademuseum of ga naar het Larcomar winkelcentrum, dat in een rots is gebouwd. 's Avonds kunt u wederom genieten van een heerlijk diner, de Peruaanse keuken is met recht een van de beste ter wereld!

Maaltijden: inclusief ontbijt en diner

Plaats:
Lima
Accommodatie
Britania Miraflores (Lima)

Dag 7: Ontdek '​Klein Galapagos'

U gaat per luxe bus naar Paracas, waar u een bijzondere excursie te wachten staat! Met een boot vaart u naar het natuurgebied van de Ballestas Eilanden, die vanwege de diversiteit aan diersoorten ook wel Klein Galapagos worden genoemd. U kunt hier van dichtbij zeevogels, zeeleeuwen, pelikanen en Humboldt pinguïns in hun natuurlijke omgeving zien. Die avond wordt u per bus naar uw hotel in Ica gebracht.

​Maaltijden: inclusief ontbijt

Plaats:
Ballestas Eilanden, Ica
Accommodatie
Curasi Hotel (Ica)

Dag 8: Een dag in de wijngaard

U brengt de dag door in de wijngaard van uw romantische hotel. Tijdens een tour krijgt u de gelegenheid om wijnen en pisco, Peru's nationale drank, te proeven. Een specialist vertelt u alles over de teelt en de productie. Daarna kunt u genieten van het zwembad bij het hotel of  de omgeving verkennen. Als de zon ondergaat nodigen we u uit voor een romantisch diner met uitzicht op het Ica dal.

Optioneel: Excursie naar Huacachina, een oase in de woestijn waar u kunt sandboarden en een spannende rit kunt maken in een sandbuggy


Maaltijden: inclusief ontbijt, lunch en diner

Plaats:
Ica
Accommodatie
Curasi Hotel (Ica)

Dag 9: Het fonteinpark van Lima

Vanochtend gaat u per bus terug naar uw uitvalsbasis Lima. Die middag neemt een gids u mee voor een bezoek aan het fonteinpark van Lima, dat tot één van de grootste van Zuid-Amerika behoort. Hier kunt u twee uur lang op uw gemak rondwandelen en genieten van de spectaculaire watershows, waarna u weer bij het hotel afgezet wordt.

Maaltijden: inclusief ontbijt

Plaats:
Lima

Dag 10: De jungle in!

De komende paar dagen worden heel bijzonder, u gaat namelijk naar de Amazone! U vliegt eerst naar Puerto Maldonado, vanwaar een boot u in 2,5 uur diep in de jungle naar uw lodge brengt. Houd uw ogen onderweg goed open om paradijsvogels en andere wilde dieren te spotten! U heeft de mogelijkheid om een avondwandeling te maken, dan zijn de zoogdieren in de jungle het meest actief.

​Maaltijden: inclusief ontbijt, lunchpakket en diner

Plaats:
Amazonas
Accommodatie
Refugio Amazonas Lodge (Amazonas)

Dag 11: Tour door de Amazone

Het is tijd om de jungle beter te leren kennen. Per boot of catamaran gaat u op zoek naar de wilde dieren: kaaimannen, hoatzins en anioema's. Uw gids neemt u mee naar een uitkijktoren die een adembenemend uitzicht geeft over het regenwoud. 's Middags laat een fruitteler u verschillende exotische vruchten, noten en tropische planten zien en hij legt uit hoe de inheemse bevolking ze gebruikt.

​Maaltijden: inclusief ontbijt, lunchpakket en diner

Plaats:
Amazonas
Accommodatie
Eco amazonia Lodge (Puerto Maldonado)

Dag 12: Op avontuur in het Paranotenbos

Een boottocht en een wandeling brengen u naar een kleiwand waar u bij zonsopkomst papegaaien en parkieten kunt zien. Na de lunch gaat u te voet verder naar het Paranotenbos. Hier is een kleiwand waar u 15% kans heeft om pekari's te spotten. Deze wilde regenwoudzwijnen komen groepen van soms 20 tegelijk aan de klei likken. Terug bij de lodge kunt u genieten van een ontspannende massage in de spa.

​Maaltijden: inclusief ontbijt, lunchpakket en diner

Plaats:
Amazonas
Accommodatie
Eco amazonia Lodge (Puerto Maldonado)

Dag 13: Op naar Cusco!

Na drie bijzondere dagen in de jungle vaart u terug naar Puerto Maldonado, vanwaar u naar Cusco vliegt. Gebruik uw vrije middag om het historische centrum van de Inca-hoofdstad te verkennen. Er is hier van alles te doen! Bezoek de grote lokale markt van San Pedro en de kunstenaarswijk San Blas. We nodigen u uit voor een diner in een gourmet restaurant onder het genot van een flesje wijn of champagne.

​Maaltijden: inclusief ontbijt, lunchpakket en diner

Plaats:
Cusco
Accommodatie
Eco amazonia Lodge (Puerto Maldonado)

Dag 14: Stadstour door de ​Inca-hoofdstad

Vanochtend kunt u op eigen gelegenheid Cusco verder ontdekken. 's Middags maakt u onder begeleiding van een gids kennis met de opmerkelijke geschiedenis van Cusco. De tour begint in het UNESCO-erkende historische centrum, met een bezoek aan de majestueuze kathedraal en Qoricancha, de Tempel van de Zon. Dan verlaat u Cusco om de ruïnes van Sacsayhuaman, Q’enqo, Tambomachay en Pucapucara te bezichtigen.

​Maaltijden: inclusief ontbijt

Plaats:
Cusco, Q'enqo, Sacsayhuamán, Tambomachay, Puka Pukara
Accommodatie
Garcilaso (Cusco)

Dag 15: Bewonder de Heilige Vallei

De Heilige Vallei was het spirituele centrum van het Incarijk en uw gids neemt u mee naar de meest opvallende plaatsen. Ontdek de ruïnes van Pisaq, beklim het vestingwerk van Ollantaytambo en laat u betoveren door het stadje zelf! U luncht in een exclusief restaurant en u overnacht in de unieke Sky Lodge, een capsule die aan de bergwand bevestigd is en u een wonderschoon uitzicht biedt. Romantiek gegarandeerd!

​Maaltijden: inclusief ontbijt, lunch en diner

Plaats:
Valle Sagrado, Urubamba, Pisaq, Ollantaytambo
Accommodatie
Sky Lodge ( Ollantaytambo )

Dag 16: De verloren stad: Machu Picchu

Vandaag bezoekt u een van de zeven nieuwe wereldwonderen: Machu Picchu! Deze 'verloren stad' bleef 400 jaar lang verborgen op een berg, totdat zij in 1911 werd onthuld door National Geographic. U rijdt met de bus naar de ruïnes, waar uw gids u meeneemt op een onvergetelijke wandeling over de stenen paden en langs de terrassen van Machu Picchu. Na de laatste foto's neemt u de bus terug naar Cusco.

Optioneel: Beklim Huayna Picchu of Machu Picchu Mountain voor een zicht op de gehele magische stad.

Maaltijden: inclusief ontbijt

Plaats:
Machu Picchu, Cusco

Dag 17: Vertrek vanaf Lima

Na een buitengewone reis vol magische momenten en tijd met elkaar vliegt u terug naar Lima. U keert huiswaarts met een scala aan nieuwe ervaringen en mooie herinneringen. Deze reis zult u nooit vergeten!

​Maaltijden: inclusief ontbijt

Plaats:
Lima

LimaGocta, CatarataQuebrada KuelapBallestas EilandenIcaAmazonasAmazonasCuscoQ'enqoSacsayhuamánTambomachayPuka PukaraValle SagradoUrubambaPisaqOllantaytamboMachu Picchu

Praktische informatie

Prijs vanaf € 2.990 Per persoon
Internationale vluchten Niet inbegrepen
Inbegrepen in de prijs Luchthaventransfer

Praktische informatie

Prijsinformatie

€ 2.990 Per persoon

Samen met uw lokale reisexpert kunt u dit reisidee volledig personaliseren.

De uiteindelijke prijs van uw reis is afhankelijk van de vertrekdatum en van de etappes, activiteiten en accommodaties die u uitkiest.

Hieronder vindt u het gemiddelde budget per periode*:

Circa € 2.990 / 17 dagen
Exclusief internationale vluchten
Aantal reizigers246
Prijs per persoon:€ 2.990€ 2.950€ 2.890

* als u met Evaneos reist weet u zeker dat uw reissom ten goede komt aan de lokale economie op de plek van bestemming. Lees in ons Handvest Better Trips meer over onze belofte voor eerlijke en duurzame reizen.

Inbegrepen in de prijs

 • Accommodatie: 9 overnachtingen in 4-sterren hotels, 6 overnachtingen in comfortabele lodges, 1 overnachting in de Sky Lodge (Accommodaties op basis van 2 personen per kamer)
 • Alle activiteiten zoals beschreven in het programma
 • Maaltijden: 16x ontbijt, 10x lunch of lunchpakket, 8x diner
 • Vervoer in luxe bus: Lima - Paraca / Paracas - Ica / Ica - Lima
 • Treinticket Ollantaytambo - Aguas Calientes
 • Engelssprekende gids tijdens de activiteiten en excursies
 • Privé-activiteiten/excursies: stadstour Lima, stadstour Cusco
 • Activiteiten/excursies in groepsverband: Gocta waterval, Kuelap, Ballestas Eilanden, wijn- en piscoproeverij, 3-daagse tour in de Amazone en Machu Picchu
 • Entreegelden

Niet inbegrepen in de prijs

 • Internationale en binnenlandse vluchten
 • Overige maaltijden en dranken
 • Optionele activiteiten
 • Reis- en annuleringsverzekering
 • Persoonlijke uitgaven en fooien
Boek uw vlucht naar Peru
De internationale vluchten zijn niet bij de reis inbegrepen. U kunt uw lokale reisbureau vragen om ze voor u te reserveren via onze partner Option Way.
Geniet dus van vele voordelen:
 • Aantrekkelijke tarieven
 • All-inclusive prijzen zonder verrassingen
 • Het reisbureau van Koen in Peru wordt op de hoogte gebracht in geval van vluchtwijzigingen.
Aarzel niet om advies te vragen aan uw lokale reisagent of bezoek de website van onze partner.
😱 Vanwege vele inkomende aanvragen is het reisbureau van Koen momenteel niet in staat om uw reisaanvraag te behandelen. U kunt over een paar dagen opnieuw proberen contact op te nemen, of u kunt de voorbeeldreizen bekijken van onze andere lokale partners in Peru.
Ontwerp uw rondreis

Bent u op zoek naar een ander soort reis?

Neem contact op met de lokale reisexpert Bekijk andere voorbeeldreizen in Peru (9)

Andere voorbeeldreizen

Voorbeeldreizen per thema