Informatie over reisbestemmingen
Koolstofvoetafdruk gecompenseerd
Bestemmingen
Topbestemmingen naar Zuid-Amerika
Andere bestemmingen naar Zuid-Amerika
Inspiratie opdoen
  • Met wie op reis?
  • Welke activiteiten?
  • Welke periode?
  • Wat voor een soort reis?

Beoordeling
Peru

Georges H
Georges H
heeft de reis met Evaneos in Peru beoordeeld als fantastisch

Deze rondreis van 20 dagen zullen wij niet vlug vergeten. Eerst de Nascalijnen dan het noorden bezocht en zo afgezakt naar het zuiden ( waar toch enkele propere steden waren ). Wij hebben zowel van de natuur als van de geschiedkundige opgravingen genoten en het hoogtepunt was natuurlijk MachuPichu als afsluiter. Zowel cultureel als geschiedenis en natuur was dit een fantastische reis, maar wel vermoeiend gezien onze leeftijd ! ( 68 en 70 ).
Reisdetails
Reizen gemaakt
Met partner
Reisdata
12 mei 2019
Prijs van de reis
Gemiddeld

Een tour met de hulp van een lokale agent

Georges H
Georges H
2 juni 2019
De pluspunten:
Wij hadden veel verwacht van Peru, maar deze reis heeft onze verwachtingen ver overtroffen ! Wij hebben veel gezien en het was allemaal om te mooier ! Van de Nascalijnen , de Goctawaterval de verschillende opgravingen tot en met MachuPichu, het was allemaal de inspanningen meer dan waard. s'Avonds waren er veel leuke en lekkere restaurantjes met lekker eten en hier en daar een terrasje om een beetje tot rust te komen.
De minpunten:
Eigenlijk vonden wij het allemaal leuk, maar er waren ook hotels/B&B's waar je enkele trappen moest nemen om daar te geraken en dat viel s'avonds soms toch een beetje tegen omdat je overdag al veel inspanningen had gedaan. Maar een goede Pisco sour als aperitief maakte veel goed. Maar een negatief punt van Peru is dat op veel plaatsen het vuilnis overal op de grond lag, zowel in de steden als op het platte land. Lima bv leek veel op een groot stort dan op een mooie stad! Lima was vuil en grijs en wij waren blij dat wij er enkel overnacht hebben!
Dionne
Reactie van het reisbureau
Dionne
Beste Georges, Wat fijn om te horen dat jullie zo genoten hebben van jullie reis naar Peru! Bedankt voor de positieve feedback en ook de verbeterpunten zullen we uiteraard meenemen voor toekomstige r...Beste Georges, Wat fijn om te horen dat jullie zo genoten hebben van jullie reis naar Peru! Bedankt voor de positieve feedback en ook de verbeterpunten zullen we uiteraard meenemen voor toekomstige reizen. Wat leuk om jullie foto's te zien en ik hoop dat jullie hier veel mooie herinneringen aan overgehouden hebben, om terug te kijken op een mooie reis! Vriendelijke groeten, DionneMeer lezen
Reactie van Evaneos
Beste Georges H, Wat fijn te lezen dat jullie hebben genoten van uw reis naar Peru. Hartelijk dank voor de feedback en de mooie foto's. We zien u graag terug bij Evaneos. Met vriendelijke groet, Evane...Beste Georges H, Wat fijn te lezen dat jullie hebben genoten van uw reis naar Peru. Hartelijk dank voor de feedback en de mooie foto's. We zien u graag terug bij Evaneos. Met vriendelijke groet, Evaneos Team NLMeer lezen
Beleving toegevoegd!
U kunt meerdere belevingen toevoegen aan uw rondreis voordat u het naar de lokale reisagent verstuurd
Bekijk mijn rondreis