Koolstofvoetafdruk gecompenseerd
Bestemmingen
Topbestemmingen naar het Midden-Oosten
 • Oman
  Reizen in Oman
 • Zoek een bestemming
Inspiratie opdoen
 • Met wie op reis?
 • Welke activiteiten?
 • Welke periode?
 • Wat voor een soort reis?
Exclusievestrandvakantie in het Tropische Zuiden

OmanExclusievestrandvakantie in het Tropische Zuiden

 • Klassiekers
Deze beach break is ideaal om er even een weekje tussenuit te zijn, of als afsluiting van een rondreis door het noorden van Oman. Verblijf in luxe aan zee, ervaar de persoonlijke service, kom tot rust in de spa en geniet van het heerlijke eten. Vanwege de ruime villa’s is de locatie ideaal voor koppels, maar ook voor gezinnen. Salalah ligt in het tropische zuiden van Oman en heeft prachtige witte ...

Deze beach break is ideaal om er even een weekje tussenuit te zijn, of als afsluiting van een rondreis door het noorden van Oman. Verblijf in luxe aan zee, ervaar de persoonlijke service, kom tot rust in de spa en geniet van het heerlijke eten. Vanwege de ruime villa’s is de locatie ideaal voor koppels, maar ook voor gezinnen. Salalah ligt in het tropische zuiden van Oman en heeft prachtige witte zandstranden en oneindig veel palmbomen. Het is mogelijk om deze reis verder uit te breiden met excursies en tours of met een verlenging. Vraag ons naar de mogelijkheden en wij stellen een persoonlijke reis samen die op uw wensen is afgestemd. 

Lees meer

Uw lokale reisexpert Esra

Nederlandstalige reisagent in Oman
1 reviews
De rondreis in één oogopslag
 • Paradijselijke stranden
  Paradijselijke stranden
 • Kust aan zee
  Kust aan zee
 • Woestijn
  Woestijn

Reisprogramma

Deze voorbeeldreis is geheel op maat te maken

Deze voorbeeldreis is ontworpen door onze lokale reisagent om u te inspireren. Elk element van deze reis kan volledig aangepast worden aan de hand van uw wensen: de duur, de route, accommodaties, activiteiten, etc.

Dag 1: ​Welkom in Oman!

Op de luchthaven van Salalahwacht onze chauffeur u op om u naar het resort te brengen. Gebruik de rest van de dag om uit te rusten van de vlucht. Het resort is prachtig gelegen tussen een privéstrand en een zoetwaterlagune en ligt op korte afstand van alle bezienswaardigheden. Ontspan in het zwembad of op het witte zandstrand of geniet van de kostbare wierook van Salalah in de exclusieve spa-rituelen.


22 Km - 30 Minuten

Plaats:
Salalah
Accommodatie
Al Baleed Resort Salalah by Anantara (Salalah)

Dag 2: ​Ontspannen aan zee

De komende dagen brengt u door aan het mooie strand van Salalah. U kunt ontspannen in het resort, dat bekend staat om de sublieme service waarbij iedere gast persoonlijk en uniek behandelt wordt. Het ligt op korte afstand van alle bezienswaardigheden, die u op eigen gelegenheid kunt bezoeken. Of u kunt kiezen voor één van onze optionele excursies. Aan u de keuze!


Werkzaamheid: Oost Salalah, halve dag, West Salalah, halve dag, Rit door de woestijn met zonsondergang, volle dag                                Ontbijt

Plaats:
Salalah
Accommodatie
Al Baleed Resort Salalah by Anantara (Salalah)

Dag 3: ​Een halve dag Oost Salalah 

Eén van de mogelijke excursies begint met een bezoek aan het Taqa-kasteel, ooit de officiële residentie van de Wali (gouverneur). Duik verder de rijke geschiedenis in bij de ruïnes van Sumharam (KhorRohri),dit was vroeger een belangrijk punt op de wierookroute. In Mirbat wandelt u het wierookpad door straten met oude Omani huizen en kunt u het graf van Bin Ali met zijn twee koepels fotograferen. Op de terugweg bezoekt u de natuurlijke bronnen van AynRazat.


Ontbijt

Plaats:
Salalah
Accommodatie
Al Baleed Resort Salalah by Anantara (Salalah)

Dag 4: ​Een halve dag West Salalah 

De optionele excursie van vandaag leidt u de Qara bergen in, waar de kuddes kamelen rondwandelen. Bezoek de tombe van de profeet Job, gelegen tussen de schilderachtige groene bergen. In Mughsailraakt het witte zand het diepblauwe water en barsten de golven door de natuurlijke titanic ‘Blow Holes’. Wandel door de valleien om de heilige wierook te ruiken die hier groeit en geniet van het schilderachtige uitzicht. 


Ontbijt

Plaats:
Salalah
Accommodatie
Al Baleed Resort Salalah by Anantara (Salalah)

Dag 5: Een volle dag in de woestijn 

U kunt Oman niet verlaten zonder de zinderende woestijn te hebben bezocht. Deze excursie begint met een bezoekt aan de wierookregio Wadi Dawka, waarna u via de bedoeïenennederzetting Thumrait de enorme grindwoestijn van Al Nejd in rijdt. Bezoek de verloren stad Ubar (UNESCO-werelderfgoed), gelegen in een onherbergzaam gebied in de uitgestrekte Rub Al Khali-woestijn. Dan gaat u verder naar de enorme zandduinen de Rub Al Khali-woestijn. Geniet van een adembenemende zonsondergang over de uitgestrekte woestijn vanaf de top van de duinen.

Ontbijt

Plaats:
Salalah
Accommodatie
Al Baleed Resort Salalah by Anantara (Salalah)

Dag 6: ​Terug naar huis

Na een heerlijke vakantie aan de kust van Oman wordt u vandaag door onze chauffeur naar de luchthaven gebracht. We wensen u een goede vlucht toe! Of wilt u nog helemaal niet weg? Dan kunt u ervoor kiezen om deze reis verder uit te breiden. Vraag ons naar de mogelijkheden! 22 Km - 30 Minuten / Ontbijt

Plaats:
Salalah

Salalah

Praktische informatie

Prijs vanaf € 1.200 Per persoon
Internationale vluchten Niet inbegrepen
Inbegrepen in de prijs Luchthaventransfer

Praktische informatie

Prijsinformatie

€ 1.200 Per persoon

Samen met uw lokale reisexpert kunt u dit reisidee volledig personaliseren.

De uiteindelijke prijs van uw reis is afhankelijk van de vertrekdatum en van de etappes, activiteiten en accommodaties die u uitkiest.

Hieronder vindt u het gemiddelde budget per periode*:

SeizoenenPrijs per volwassene
prijs vanaf
Het hele jaar € 1.200

Optionele excursies bij te boeken : - Half Day East Salalah : 185€ - Half Day West Salalah : 170€ - Full Day Sunset Desert Safari : 370€

* als u met Evaneos reist weet u zeker dat uw reissom ten goede komt aan de lokale economie op de plek van bestemming. Lees in ons Handvest Better Trips meer over onze belofte voor eerlijke en duurzame reizen.

Inbegrepen in de prijs

 • Privétransfer van en naar de luchthaven
 • 5 nachten in een luxe Gardenview kamer
 • Online boekingskosten

Niet inbegrepen in de prijs

 • Internationaleenbinnenlandsevluchten
 • Visumkosten
 • Vroege check in of late check out
 • Optionele excursies en tours
 • Eventueletoeslageninpiekseizoen
 • Maaltijden en dranken die niet vermeld zijn in het programma
 • Extra optiesenverlengingen
 • Persoonlijkeuitgavenenfooien
😱 Vanwege vele inkomende aanvragen is het reisbureau van Esra momenteel niet in staat om uw reisaanvraag te behandelen. U kunt over een paar dagen opnieuw proberen contact op te nemen, of u kunt de voorbeeldreizen bekijken van onze andere lokale partners in Oman.
Neem contact op met de lokale reisexpert

Bent u op zoek naar een ander soort reis?

Andere voorbeeldreizen