Bestemmingen
Inspiratie opdoen
 • Met wie op reis?
 • Welke activiteiten?
 • Welke periode?
 • Wat voor een soort reis?
Covid-19 Evaneos informeert

MarokkoIn de sporen van Hermes en Sheherazade in en rondom Tanger

 • Charme en Luxe
Deze reis is perfect voor mensen die graag op een actieve manier de omgeving willen bezoeken, maar ook verzot zijn op luxe en ontspanning. Met als basis het bruisende en kleurrijke Tanger nemen we u elke ochtend mee op een actieve excursie in de omgeving. Wandel door adembenemende landschappen bij de kust, in het Rifgebergte en in de bossen. Ontdek de Marokkaanse cultuur bij de 9 april dam en in h...

Deze reis is perfect voor mensen die graag op een actieve manier de omgeving willen bezoeken, maar ook verzot zijn op luxe en ontspanning. Met als basis het bruisende en kleurrijke Tanger nemen we u elke ochtend mee op een actieve excursie in de omgeving. Wandel door adembenemende landschappen bij de kust, in het Rifgebergte en in de bossen. Ontdek de Marokkaanse cultuur bij de 9 april dam en in het sprookjesachtige Stadje Asilah, een oude Portugese vestingstad. Het fijne aan deze reis is dat u na elke actieve ochtendwandeling toegang heeft tot de spa van uw hotel. Geniet van de zwembaden, de sauna en laat u verwennen met massages en stoombehandelingen. U zult zich na elk bezoek weer als herboren voelen!

Deze reis is slechts een voorbeeld en kan volledig op maat gemaakt worden

Lees meer
De rondreis in één oogopslag
 • Hiking
  Hiking
 • Ontspanning
  Ontspanning
 • Stad
  Stad
 • Platteland
  Platteland

Reisprogramma

Deze voorbeeldreis is geheel op maat te maken

Deze voorbeeldreis is ontworpen door onze lokale reisagent om u te inspireren. Elk element van deze reis kan volledig aangepast worden aan de hand van uw wensen: de duur, de route, accommodaties, activiteiten, etc.

Dag 1: Aankomst in Tanger

Vandaag komt u aan in Tanger, ook wel 'de Toegangspoort van Afrika' genoemd en voor u de start van een onvergetelijke reis in Marokko. Een transfer brengt u van de luchthaven naar uw hotel en daarna kunt u de rest van de dag vrij besteden. Rust heerlijk uit in uw luxe accommodatie of neem gelijk een kijkje in de levendige stad.
Accommodatie: een 4* hotel
Maaltijden: inclusief ontbijt

Plaats:
Tanger

Dag 2: Ontdek de stad!

We nemen u mee op een culturele en historische rondleiding door Tanger. U bezoekt twee verschillende wijken, allebei even prachtig. In de schilderachtige wijk Kasbah heeft u een spectaculair zicht op de Straat van Gibraltar en in Marshan wordt u betoverd door de weelderige paleizen en villa's van de rijken. Net als elke middag in de komende week kunt u daarna heerlijk ontspannen in de spa van uw hotel.
Accommodatie: een 4* hotel
Maaltijden: inclusief ontbijt en lunch 

Plaats:
Tanger

Dag 3: Kaap Spartel

Vandaag vertrekt u naar Kaap Spartel voor een wandeling in het Perdicaris Park, een weelderig natuurpark gelegen tussen de zee en de bergen. U kunt hier de historische Romeinse Heerweg bewonderen. Uw gids leidt u langs de kust waar u met goed weer de Spaanse kust kunt zien. Na een actieve ochtend brengt u de middag al relaxend door in de spa van uw hotel. 
Accommodatie: een 4* hotel
Maaltijden: inclusief ontbijt en lunch

Plaats:
Kaap Spartel

Dag 4: Wandelen in Jebel Moussa

Het is tijd om het Rifgebergte van dichterbij te bekijken en daarom hebben we voor vanochtend een wandeling bij Jebel Moussa voor u georganiseerd. Deze berg wordt ook wel de Mozesberg genoemd. U wandelt in ongeveer drie uur van Oued El Marsa naar Beliounech. En in de middag ontspant u wederom in de spa, heeft u de Marokkaanse stoombehandeling al geprobeerd? 
Accommodatie: een 4* hotel
Maaltijden: inclusief ontbijt en lunch

Plaats:
Jebel Moussa

Dag 5: Stuwdam 9 april

U heeft de afgelopen dagen kunnen genieten van de overweldigende natuur in de omgeving. Daarom duiken we vandaag de cultuur in. U brengt een bezoek aan de stuwdam 9 april, een stukje rijden buiten Tanger. Na een wandeling van ongeveer vijf uur luncht u met een lokale boerenfamilie. Dit is uw kans om meer over de cultuur te weten te komen! De middag in de spa is een welkome luxe na deze inspirerende ochtend.
Accommodatie: een 4* hotel
Maaltijden: inclusief ontbijt en lunch

Plaats:
Tanger

Dag 6: Boswandeling in Zemmij

Voor de ochtendwandeling van vandaag brengen we u naar het bosrijke Zemmij. We maken een wandeling van ongeveer drie uur en genieten daarna van een heerlijke lunch in het pittoreske dorpje Ksar Seghir, dat pal aan de Middellandse Zeekust ligt. Vanmiddag is het de laatste keer dat u kunt genieten in de spa, dus zorg dat u hier volledig gebruik van maakt! Heeft u alle behandelingen al uitgeprobeerd?
Accommodatie: een 4* hotel
Maaltijden: inclusief ontbijt en lunch

Plaats:
Zemmij

Dag 7: Bezoek aan het Witte Stadje

In de ochtend bezoekt u de oude Portugese stad Asilah, ook wel bekend als het 'Witte Stadje'. Zoals de naam al doet vermoeden zijn de schattige witte huisjes in het centrum hier de toeristische trekpleister. Struin vandaag door de fotogenieke straten, bewonder de kunst die de stad rijk is en ga winkelen in de souk. Ook het charmante strand van het stadje is zeker een bezoek waard.
Accommodatie: een 4* hotel
Maaltijden: inclusief ontbijt en lunch

Plaats:
Asilah

Dag 8: Terugreis

Na een week vol indrukwekkende, overweldigende en interessante ochtendwandelingen heeft u de Marokkaanse natuur en cultuur volledig in u op kunnen nemen. En de middagen in de spa waren een welkome vorm van totale ontspanning. We hopen dat u een heerlijke tijd heeft gehad in Tanger en wensen u een goede reis terug!

Plaats:
Tanger

TangerKaap SpartelJebel MoussaZemmijAsilah

Prijsinformatie

Deze voorbeeldreis is geheel op maat te maken

De prijzen zijn gebaseerd op het specifieke programma van deze voorbeeldreis. Wanneer u in contact bent met de lokale reisagent zal het programma en de prijs aangepast worden aan de hand van uw specifieke wensen en budget.

Circa € 1.250 / 8 dagen
Exclusief internationale vluchten
Aantal reizigers:246
Prijs per volwassene€ 1.250€ 830€ 780
Toeslag voor één persoon 175 EUR

Inbegrepen in de prijs

 • Transfer van en naar de luchthaven van Tanger
 • 7 nachten in een luxe 4- of 5-sterren hotel, inclusief ontbijt buffet, welkomstdrankje en WiFi
 • Overige maaltijden: 6x lunch
 • Behandelingen spa: hot stone massage, massage (1 uur), voetenmassage (30 min), hammambezoek met gommage en Rasoul, toegang zwembad en sportzaal
 • Wandelingen onder begeleiding van een bevoegde gids in en buiten Tanger
 • Transfer van en naar excursies
 • Assistentie van lokale reisagent 24 uur per dag
 • Toeristenbelasting

Niet inbegrepen in de prijs

 • Internationale vlucht
 • Reis- en annuleringsverzekering
 • Overige maaltijden (ongeveer €15 per maaltijd) en drankjes
 • Optionele uitbreidingen en extra's
 • Persoonlijke uitgaven, fooi voor de gids en/of chauffeur, etc.

Bent u op zoek naar een ander soort reis?

Ontwerp een op maat gemaakte rondreis Bekijk andere voorbeeldreizen in Marokko (7)

Andere voorbeeldreizen

Voorbeeldreizen per thema