Bestemmingen
Inspiratie opdoen
 • Met wie op reis?
 • Welke activiteiten?
 • Welke periode?
 • Wat voor een soort reis?
Vraag een reisvoorstel aan Het team van Els kijkt ernaar uit om een unieke reis voor u te ontwerpen die perfect aansluit op uw wensen.

Reisbureau van
Els Nederlandstalige reisagent in Marokko

87 beoordelingen
 • Buiten de gebaande paden
 • Self-drive reizen
Zelfs binnen dit reisbureau ontdekken ze steeds nieuwe wonderen van de stad, omgeving en het land. Meer dan 14 jaar is het gezin al woonachtig in Marokko en hun werk als reisagenten geeft hen de gelegenheid om reizigers de Marokkaanse geschiedenis, cultuur, natuur en haar adembenemende landschappen te laten beleven. Ze helpen u graag om dit prachtige land te ontdekken en bij het organiseren van ee... Zelfs binnen dit reisbureau ontdekken ze steeds nieuwe wonderen van de stad, omgeving en het land. Meer dan 14 jaar is het gezin al woonachtig in Marokko en hun werk als reisagenten geeft hen de gelegenheid om reizigers de Marokkaanse geschiedenis, cultuur, natuur en haar adembenemende landschappen te laten beleven. Ze helpen u graag om dit prachtige land te ontdekken en bij het organiseren van een onvergetelijke reis! Lees meer
Evaneos lid: sinds 5 jaar
Ervaring reisbureau: 12 jaar
Gesproken talen binnen het reisbureau: Nederlands, Frans, Duits, Engels
Reisbureau ter plaatse, geselecteerd door Evaneos vanwege kwaliteit en lokale expertise
 • Kleinschalig familiebedrijf met grote mate van persoonlijk contact, service en kwaliteit
 • Elke reis die ze organiseren is 100% op maat gemaakt
 • 24/7 ondersteuning door lokale vestiging
Bekijk onze selectiecriteria

Ontdek het reisbureau van Els

Dit is de prachtige kuststad Essaouira

Ontdek het reisbureau van Els

Ontdek het reisbureau van Els
Dit is de prachtige kuststad Essaouira
 Marokko - het land waar magie tastbaar is! 
Els
Tanger
Woestijn
Dades
Mirleft
Favorieten
 • Tanger en zijn prachtige landschappen en baaien.
 • De woestijn van Marokko is een plek waar de mens echt teruggaat in de tijd en kan genieten van rust en avontuur.
 • Van bovenaf zijn dit de kloven in de Dades.
 • Mirleft - van prachtige landschappen naar stranden.

Beoordelingen van reizigers

87 beoordelingen van reizigers van de Evaneos Travel Community
Communicatie met de reisagent
Rondreis (tempo, route)
Ontvangst en professionalisme
Gids
Reisinformatie en documenten
Accommodatie
Vervoer
Prijs/kwaliteit verhouding
Sorteren op:
De meest recente naar de minst recente
Weergeven:
 • Hans
  Hans
  18 september 2019
  De pluspunten:
  De reis in Marokko was een leuke reis. Hotels/riads waren prima,aardige mensen en weer veel positieve ontwikkelingen gezien in het land. Bezocht werden oa Marrakech,Fez,Meknes,Rabat en Casablanca . Heel verschillende steden,allemaal zeer de moeite waard.
  De minpunten:
  Weinig,oh ja, een van ons kreeg last van haar darmen. Tja,kan gebeuren.
  Samenvatting:
  Zie hier boven. Heb het land een keer of tien bezocht de afgelopen 40 jaar. Het aardige is dan dat je de ontwikkeling van het land kunt zien.
  Els
  Reactie van het reisbureau
  Els
  Hallo Hans, super veel dank voor je positieve feedback. Wij hebben met veel plezier deze reis voor jullie in elkaar gezet en gezorgd dat alles ook volgens plan verliep. Heel veel groeten uit Tanger...Hallo Hans, super veel dank voor je positieve feedback. Wij hebben met veel plezier deze reis voor jullie in elkaar gezet en gezorgd dat alles ook volgens plan verliep. Heel veel groeten uit Tanger, Hartelijke groet, ElsMeer lezen
  Reactie van Evaneos
  Dear Hans, Thank you for your feedback! We are more than happy that you enjoyed your trip to Morocco and we are looking forward to see you again soon! Yours sincerely, Your Evaneos Team!

 • Laurent
  Laurent
  11 augustus 2019
  De pluspunten:
  Het klimaat, de cultuur, het eten en de geschiedenis van het land en de ontwikkelingen op religieus niveau
  De minpunten:
  De vaak brutale en agressieve houding van de plaatselijke bevolking (niet enkel ten aanzien van toeristen) en de onbetrouwbaarheid van personen/diensten. Wij hebben heel vaak het gevoel gehad dat we als wandelende geldautomaten werden aanzien en dat we geen vertrouwen konden hebben in mensen omdat het afzetten/bedriegen van mensen toch diep in de cultuur lijkt geïntegreerd te zijn. Dit geldt ook voor de mensen die door het plaatselijk kantoor van Evaneos werden ingehuurd (chauffeur).
  Samenvatting:
  Een aangename reis in een mooi land maar niks te lang (9 dagen). Omwille van onze negatieve ervaringen gaan we waarschijnlijk nooit meer terug naar Marokko.
  Els
  Reactie van het reisbureau
  Els
  Hallo Laurent, dank voor je feedback. Ik vind het vreselijk jammer dat je zoveel negatieve gevoelens hebt gehad tijdens je verblijf in Marrakesh en Essaouira. Ik heb meerdere malen geprobeerd jullie ...Hallo Laurent, dank voor je feedback. Ik vind het vreselijk jammer dat je zoveel negatieve gevoelens hebt gehad tijdens je verblijf in Marrakesh en Essaouira. Ik heb meerdere malen geprobeerd jullie over te halen om toch de reis door het zuiden van Marokko te maken, die we samen hadden uitgestippeld. Helaas hebben jullie op het laatste moment alles laten annuleren. Ik vraag me dan ook af of de bestemming Marokko de juiste is geweest. Marrakesh en Essaouira zijn niet de enige steden die je een indruk geven van het leven en de bewoners van Marokko. Ik woon als buitenlandse vrouw al meer dan 16 jaar in Tanger, en ben al meer dan 45 jaar in dit land, waarbij ik de hulpvaardigheid, de vriendelijkheid van de mensen als heel oprecht ervaar. Marrakesh is ook een heel belangrijke toeristenbestemming. We moeten niet vergeten dat de salarissen van de chauffeurs in Marokko erg laag (350€ gemiddeld per maand) zijn, terwijl de levensstandaard in een stad als Marrakesh erg hoog zijn. Met vriendelijke groet, ElsMeer lezen
  Reactie van Evaneos
  Thank you for your feedback. See you again around the world!!!