Bestemmingen
Inspiratie opdoen
  • Met wie op reis?
  • Welke activiteiten?
  • Welke periode?
  • Wat voor een soort reis?
Covid-19 Evaneos informeert

Beoordeling
Marokko

Prado
Prado
heeft de reis met Evaneos in Marokko beoordeeld als fantastisch

Aangekomen in Marrakech duurde het erg lang voordat onze bus ons kwam ophalen. We hebben ongeveer 50 minuten moeten wachten helaas. Eenmaal aangekomen in ons Riad was het goed vertoeven. Verbaasd dat het echt midden in de stad was en dat de stad een en al markt is. Kinderen wat overrompeld door de chaos en het getrek maar zeer sfeervol en veilig. Riad schoon, ontbijt prima. Mooie kamers. Aardig personeel. De rondleiding naar het paleis en het plein was zeer informatief. Aardige gids. Met onze chauffeur Abdul op reis naar het Zuiden. Prettige bus. Aardige chauffeur. Lange afstanden maar zeer de moeite waard omdat de omgeving heel gevarieerd is en bizar mooi. De weg omhoog met veel obstakels, ze zijn bezig met het verbreden van de weg. De Riad in Maktoub was prima. Fijne bedden, gezellig. Het eten was echter niet bepaald goed. We hadden lunch en een ontbijt daar, we hebben bijna alles laten staan. Bezoek aan Ait Ben Haddou was zeer interessant en de moeite waard. De weg naar Dades kloven was uitzonderlijk mooi. Geen rozen gezien was niet de periode. Bezoek aan Kasbah de moeite waard. Riad Dar Blues is prachtig gelegen. Schitterende omgeving en mooi interieur. Aardig personeel. Lekker gegeten. Op weg naar Merzouga genoten van de omgeving, Mausoleum niet bezocht. Riad Madu een paradijs. Geweldige kamers, fijn hotel. Aardig personeel. Diner veel van hetzelfde. Dag erna zeer veel gedaan, quad gereden, in 4x4 touren door de woestijn en een bezoek aan Nomaden. Berber pizza lunch was gezellig en lekker. Daarna op de kamelen naar tentenkamp. Kinderen en wij hebben genoten. Heel veel foto's genomen. Tentenkamp sprookjesachtig. Genoten van de omgeving en de zonsondergang. s avonds koud maar niet in de slaapvertrekken. Aardig personeel. Eten weinig nieuws veel van hetzelfde. Onderweg naar Hara Oasis. Laatste deel erg mooi door vele palmbomen. Ontvangst Hara Oasis aan een meertje. Loges hier viel wat tegen. Weinig tot geen personeel gezien, aan ons lot overgelaten. Veel rondlopende poezen, avond eten was snel geserveerd, Weinig gevarieerd, moesten zelf om drinken vragen. In de winter is deze lokatie wat minder geschikt omdat het overal koud is. Terug naar Marrakech waar de de laatste inkopen hebben gedaan en afscheid hebben genomen van Abdul.
Reisdetails
Reizen gemaakt
Met familie
Reisdata
28 december 2019
Prijs van de reis
Gemiddeld

Een tour met de hulp van een lokale agent

Prado
Prado
6 januari 2020
De pluspunten:
Dat alles goed georganiseerd was. Gevarieerde reis. We hadden een zeer vriendelijke chauffeur die graag bereid was om ons dingen te laten ontdekken en zien. Marokko is prachtig. Onderweg zo veel mooie landschappen gezien.
De minpunten:
Het eten was minder gevarieerd en lekker dan verwacht
Els
Reactie van het reisbureau
Els
Hallo Joyce, Heel veel dank voor je positieve en uitvoerige feedback van jullie reis door Marokko. Ik ben blij dat je een fijne tijd hebt gehad.Het eten in Marokko is vaak wat eentonig, eveneens in de...Hallo Joyce, Heel veel dank voor je positieve en uitvoerige feedback van jullie reis door Marokko. Ik ben blij dat je een fijne tijd hebt gehad.Het eten in Marokko is vaak wat eentonig, eveneens in de huiselijke kring niet vaak anders dan tajine en couscous voor vrijdag. Ik zal ook de pluimpjes doorgeven aan de chauffeur die jullie zo goed heeft gereden. Het hele team van Rif Planete wenst jullie nog een gelukkig en heel voorspoedig 2020 Hartelijke groet, ElsMeer lezen
Beleving toegevoegd!
U kunt meerdere belevingen toevoegen aan uw rondreis voordat u het naar de lokale reisagent verstuurd
Bekijk mijn rondreis