Compensatie van geschatte CO2-uitstoot
Bestemmingen
Topbestemmingen naar Midden-Amerika
Topbestemmingen naar Afrika
Andere bestemmingen naar Afrika
Topbestemmingen naar Noord-Amerika
Topbestemmingen naar Zuid-Amerika
Andere bestemmingen naar Zuid-Amerika
Topbestemmingen naar het Midden-Oosten
Topbestemmingen naar Oceanië
Inspiratie opdoen
  • Met wie op reis?
  • Welke activiteiten?
  • Welke periode?
  • Wat voor een soort reis?

Waar gaat u in 2023 naartoe?

We hebben onze 12 favoriete bestemmingen voor dit jaar geselecteerd.
Evaneos is...
Een reis die bij u past
U kunt uw reis van A tot Z zelf ontwerpen samen met onze lokale reisagenten, of u kunt u laten leiden en een vooraf voorgestelde route kiezen. Evaneos-reizen zijn op maat gemaakt op basis van uw wensen en waarden.
Een route ontworpen samen met een lokale reisexpert
Maak kennis met een lokale familie en geniet samen van een maaltijd. Bezoek een onbekende plek met een gids die op steenworp afstand geboren is. Ontdek een waterval die niet zo makkelijk te vinden is. Onze reisagenten helpen u om de meest bijzondere verborgen schatten te ontdekken, want zij kennen hun eigen bestemming als hun broekzak.
Duurzamer toerisme
Wij zorgen ervoor dat uw reis wordt uitgevoerd door lokale reisbureaus die zich inzetten voor de bescherming van de natuur en het cultureel erfgoed in hun eigen regio. Veel van onze partners zijn nauw betrokken bij de lokale gemeenschap en zij werken samen met plaatselijke dienstverleners, om op die manier de leefomstandigheden van de bewoners direct te verbeteren. Het is ons streven om ervoor te zorgen dat het grootste deel van uw reissom ten goede komt aan de lokale economie.