Ontspannen in de natuur in de Alpen en de Provence

FrankrijkOntspannen in de natuur in de Alpen en de Provence

Avontuur
Wilt u de ruige kant van de Provence ontdekken en uw hoofd helemaal leegmaken? Deze reis naar de Zuidelijke Alpen biedt de perfecte mix van rust en ontspanning, buitenactiviteiten en natuurbelevenissen. U verblijft in een mooie gîte met uitzicht op de bergen, een plek om het dagelijks leven snel te vergeten. Ontdek pittoreske dorpjes in de omgeving en geniet van een week vol culinaire hoogtepunten. Actievelingen kunnen gaan fietsen of een spannende klim maken met de Via Ferrata. Zie hoe de gieren rondcirkelen boven de Eygues-kloven en ga heerlijk zwemmen in de watervallen van de Méouge-kloof. Hier voelt u zich pas echt verbonden met de natuur, dit is de ultieme manier om te ontspannen. 
Reisideeën aangeraden door
Simon Lokale*r Frankrijk Expert*in
Duur van de reis
7 dagen
Budget vanafexclusief internationale vluchten
€ 963
Vanwege vele inkomende aanvragen is het reisbureau van Simon momenteel niet in staat om uw reisaanvraag te behandelen. U kunt over een paar dagen opnieuw proberen contact op te nemen, of u kunt de voorbeeldreizen bekijken van onze andere lokale partners in Frankrijk
Reisprogramma
Welkom in de Zuidelijke Alpen!

Dag 1: Welkom in de Zuidelijke Alpen!

U komt aan in uw Ecolodge die gelegen is in een prachtige omgeving. Neem vanmiddag de tijd om bij te komen of ga alvast de natuur in en maak een mooie wandeling in de buurt van uw accommodatie. Geniet van de rust en de schoonheid van de natuur! Accommodatie : Ecogite de charme (Ribeyret)
Plaats:
Baronnies

Fietsen of wandelen in de natuur

Dag 2: Fietsen of wandelen in de natuur

Uw accommodatie ligt in een prachtige omgeving, het is dus niet nodig om in de auto te stappen om leuke activiteiten te doen. Deze kunt u boeken bij de gastheren van uw ecolodge. Profiteer van de mooie fiets- en wandelroutes en ontdek de natuurgebieden van de Baronnies Provençales. En ga 's avonds naar een speciaal platform om vallende sterren te spotten aan de helderen hemel.  Accommodatie : Ecogite de charme (Ribeyret)
Plaats:
Ribeyret

Een dorp met uizicht

Dag 3: Een dorp met uizicht

Ga er op eigen gelegenheid op uit en ontdek het indrukwekkende berglandschap. Bezoek bijvoorbeeld het gehucht Ribeyret, dat een ongekend uitzicht biedt op de omgeving. Optioneel kunnen uw gastheren een Scandinavisch bad voor u opwarmen, waarin u kunt ontspannen met een glas champagne. 's Avonds kunt u een heerlijke maaltijd reserveren met regionale en biologische producten. Accommodatie : Ecogite de charme (Ribeyret)
Plaats:
Baronnies

Avontuur op de Via Ferrate

Dag 4: Avontuur op de Via Ferrate

U bezoekt het mooie dorpje Buis les Baronnies, omgeven door weilanden, lavendelvelden en olijfboomgaarden, met een prachtig uitzicht op de Mont Ventoux, de "Reus van de Provence". Daarna wacht u een spannende wandeling op de Via Ferrata del San Giuliano, die boven het dorp uittorent. Met een privé-wandelgids kunt u enkele routes met verschillende moeilijkheidsgraden afleggen. Wie durft? Accommodatie : Ecogite de charme (Ribeyret)
Plaats:
Rémuzat

Een waar zwem- en wandelparadijs

Dag 5: Een waar zwem- en wandelparadijs

Bezoek vandaag het dorp Serres. Gelegen in een uitzonderlijke omgeving, heeft deze plek in de Hautes-Alpes zijn authentieke charme behouden. Geniet hier van de uitstekende gastronomische cultuur, een echte toeristische trekpleister! Ga vervolgens zuidwaarts naar Méouge-kloven, de wonderen van de Hautes-Alpes. Dit is een unieke locatie om te zwemmen en te wandelen.  Accommodatie : Ecogite de charme (Ribeyret)
Plaats:
Torrent la Méouge

De gieren van de Eygues Gorges

Dag 6: De gieren van de Eygues Gorges

U leert vandaag alles over de koningen van de lucht in het House of Vultures in Rémuzat. U ontmoet uw berggids en ornitholoog, die u meenemen naar de Eygues Gorges bij het dorp St. May. Uitgerust met een verrekijker en een telescoop krijgt u een uniek kijkje in het leven van de aasgier en de lammergier. Een onvergetelijk moment! Accommodatie : Ecogite de charme (Ribeyret)

Tot ziens in de Zuidelijke Alpen!

Dag 7: Tot ziens in de Zuidelijke Alpen!

Het is alweer het einde van uw reis. We hopen dat u heeft genoten van de mooie natuur en dat u helemaal tot rust bent gekomen. Een goede reis naar huis en hopelijk snel tot ziens. 
Plaats:
Buis-les-Baronnies
Praktische informatie
Budget vanaf€ 963 Per persoon
Internationale vluchtenNiet inbegrepen
Laat u inspireren door de reisideeën opgesteld door lokale reisagenten
Bent u op zoek naar een ander soort reis?
Andere reisideeën
Andere reizen in Frankrijk volgens uw wensen