Informatie over reisbestemmingen
Koolstofvoetafdruk gecompenseerd
Bestemmingen
Inspiratie opdoen
  • Met wie op reis?
  • Welke activiteiten?
  • Welke periode?
  • Wat voor een soort reis?

Beoordeling
Ecuador

Marcel
Marcel
heeft de reis met Evaneos in Ecuador beoordeeld als fantastisch

De natuur heeft ons het meest aangesproken. Vooral onze uitstappen in het Amazone regenwoud, de beklimming van de vulkanen Cotopaxi en Chimborazo in de Andes, de walvissen in Puerto Lopez en uiteraard de schildpadden en iguanen in Galàpagos!
Reisdetails
Reizen gemaakt
Met partner
Reisdata
25 juli 2019
Prijs van de reis
Hoog

Een tour met de hulp van een lokale agent

Marcel
Marcel
19 augustus 2019
De pluspunten:
We hebben een geweldige reis achter de rug. We hebben alle verschillende facetten van Ecuador mogen ervaren. Dank zij Delphine van Ecuador Experience was alles perfect georganiseerd en verliep het hele traject vlekkeloos. We verbleven in leuke hacienda's, we bezochten alle hoogtepunten met ervaren Engels sprekende gidsen en een vriendelijke chauffeur bracht ons veilig van de ene naar de andere locatie. Een absolute aanrader!
De minpunten:
Niets. Alles was top!
Delphine
Reactie van het reisbureau
Delphine
Dag Marcel en Marjan, Heel erg bedankt om dit formulier in te vullen. Jullie hebben zo te horen een schitterende reis gehad, meer kunnen wij niet wensen! Jullie foto's tonen inderdaad de eindeloze d...Dag Marcel en Marjan, Heel erg bedankt om dit formulier in te vullen. Jullie hebben zo te horen een schitterende reis gehad, meer kunnen wij niet wensen! Jullie foto's tonen inderdaad de eindeloze diversiteit van Ecuador. Ik ben blij dat jullie een kennis hebben in Quito, wat ervoor gezorgd heeft dat jullie dit mooie land hebben kunnen verkennen! Hartelijke groetjes, DelphineMeer lezen
Beleving toegevoegd!
U kunt meerdere belevingen toevoegen aan uw rondreis voordat u het naar de lokale reisagent verstuurd
Bekijk mijn rondreis