Bestemmingen
Inspiratie opdoen
  • Met wie op reis?
  • Welke activiteiten?
  • Welke periode?
  • Wat voor een soort reis?
Covid-19 Evaneos informeert

Beoordeling
Ecuador

Martin
Martin
heeft de reis met Evaneos in Ecuador beoordeeld als goed

Ecuador is een prachtig land, we hebben genoten van de gastvrijheid van deze lieve mensen. De excursie naar Isla de la Plata en het spotten van walvissen was prachtig. We hebben de walvissen echt uit het water zien springen. Ook het bezoek aan de Cotopaxi vulkaan was heel mooi en de stad Quito ook.
Reisdetails
Reizen gemaakt
Met partner
Reisdata
18 juni 2019
Prijs van de reis
Hoog

Een tour met de hulp van een lokale agent

Martin
Martin
26 juni 2019
De pluspunten:
Het pakket was goed samengesteld, veel mooie excursies. We hadden een goede Engelssprekende gids ( Xavier ) wat de reis interessant maakte.
De minpunten:
Klein minpuntje was dat we de excursie in Quito naar het midden van de aarde met de taxi moesten doen omdat deze ongeveer 40 km buiten Quito lag. Dat was gedeeltelijk ook wel onze eigen schuld omdat we niet van tevoren de afstand ernaartoe hadden nagekeken en er gemakshalve van uitgegaan waren dat deze excursie te combineren zou zijn met de stadswandeling.
Delphine
Reactie van het reisbureau
Delphine
Beste Martin, Het doet mij plezier te lezen dat jullie zo'n mooie reis hebben gehad. Jullie kregen op korte tijd toch heel wat te zien. Als ik had geweten dat jullie het 'Midden van de Wereld' gra...Beste Martin, Het doet mij plezier te lezen dat jullie zo'n mooie reis hebben gehad. Jullie kregen op korte tijd toch heel wat te zien. Als ik had geweten dat jullie het 'Midden van de Wereld' graag wilden bezoeken, had ik dit met plezier toegelicht of ingepland. Ik ben blij dat jullie er dan toch nog geraakt zijn. Schitterende foto van de Blue-Footed Boobies!! Groetjes en wie weet tot ooit nog eens om de rest van Ecuador te komen verkennen! DelphineMeer lezen
Reactie van Evaneos
Beste Martin, Wat fijn te lezen dat jullie hebben genoten van uw reis naar Ecuador. Hartelijk dank voor de feedback en de mooie foto's. We zien u graag terug bij Evaneos. Met vriendelijke groet, ...Beste Martin, Wat fijn te lezen dat jullie hebben genoten van uw reis naar Ecuador. Hartelijk dank voor de feedback en de mooie foto's. We zien u graag terug bij Evaneos. Met vriendelijke groet, Evaneos Team NL.Meer lezen
Beleving toegevoegd!
U kunt meerdere belevingen toevoegen aan uw rondreis voordat u het naar de lokale reisagent verstuurd
Bekijk mijn rondreis