Bestemmingen
Inspiratie opdoen
 • Met wie op reis?
 • Welke activiteiten?
 • Welke periode?
 • Wat voor een soort reis?
Vraag een reisvoorstel aan Het team van Reinier kijkt ernaar uit om een unieke reis voor u te ontwerpen die perfect aansluit op uw wensen.

Reisbureau van
Reinier Reisagent in Costa Rica

77 beoordelingen
 • Klassiekers
 • Self-drive reizen
 • Luxe reizen
Al meer dan twintig jaar heeft dit reisbureau ervaring in het samenstellen van prachtige kwaliteitsreizen. Deze jarenlange ervaring heeft er voor gezorgd dat ze als geen ander begrijpen dat elke reiziger uniek is met verschillende wensen en verwachtingen. Het reisbureau bestaat uit zowel uit internationale als Costa Ricaanse reisexperts, die hun hart aan Costa Rica verloren hebben. Als geen ander ... Al meer dan twintig jaar heeft dit reisbureau ervaring in het samenstellen van prachtige kwaliteitsreizen. Deze jarenlange ervaring heeft er voor gezorgd dat ze als geen ander begrijpen dat elke reiziger uniek is met verschillende wensen en verwachtingen. Het reisbureau bestaat uit zowel uit internationale als Costa Ricaanse reisexperts, die hun hart aan Costa Rica verloren hebben. Als geen ander kunnen ze u adviseren welke elementen het beste bijdragen tot een onvergetelijke reis. Het reisbureau biedt leuke, sfeervolle accommodaties zoals unieke eco-lodges, luxe tentenkampen en kleinschalige familiehotels. Authenticiteit is een belangrijk aspect in al hun reizen. Daarnaast zijn ze toegewijdtaan bescherming van de lokale natuur en uitstekende service om het iedere gast zo goed mogelijk naar de zin te maken, eveneens belangrijke elementen waar zij scherp op letten bij de selectie van hotels en lodges. Lees meer
Evaneos lid: sinds 5 jaar
Ervaring reisbureau: 23 jaar
Gesproken talen binnen het reisbureau: Spaans, Engels
Reisbureau ter plaatse, geselecteerd door Evaneos vanwege kwaliteit en lokale expertise
 • Meer dan 20 jaar ervaring binnen het creëren van reizen
 • Ze bieden ongeëvenaarde klantenservice, voor, tijdens en na uw reis
 • Met een enorme passie bieden ze u graag een reis waarbij uw tevredenheid voorop staat
Bekijk onze selectiecriteria

Het team

Het reisbureau van Reinier heeft 2 reisagenten.

Voorbeeldreizen

Ontdek het reisbureau van Reinier

Dream Explore Discover

Ontdek het reisbureau van Reinier

Ontdek het reisbureau van Reinier
Dream Explore Discover
 Dream about, explore in, and discover Costa Rica 
Yohen
Arenal
Manuel Antonio National Park
Corcovado
Tortuguero
Favorieten
 • De Arenal vulkaan, in La Fortuna, is de meest iconische vulkaan in Costa Rica. Niet alleen een mooi plaatje, maar ook genieten van de hotsprings.
 • Manuel Antonio National Park zorgt voor een adembenemende ervaring, door het regenwoud te combineren met prachtige witte zand stranden.
 • Corcovado is het nationale park met de grootste biodiversiteit van Costa Rica. Een overweldigend natuurparadijs!
 • Maak een tocht over de Tortuguero rivier en de Tortuguero National Park kanalen.

Inzet voor duurzaam toerisme

Het duurzame toerisme
Erkend duurzaam toerisme
Met een Certificaat voor Duurzaam Toerisme (CST), dat door de Costa Ricaanse Kamer van Toerisme (ICT) is toegekend, is het duidelijk dat duurzaam toerisme belangrijk is voor dit reisbureau. Het Certificaat voor Duurzaam Toerisme is erkend door de Organisatie van Wereld Toerisme, als een van de programma's in de wereld die de negatiefe effecten van ... Met een Certificaat voor Duurzaam Toerisme (CST), dat door de Costa Ricaanse Kamer van Toerisme (ICT) is toegekend, is het duidelijk dat duurzaam toerisme belangrijk is voor dit reisbureau. Het Certificaat voor Duurzaam Toerisme is erkend door de Organisatie van Wereld Toerisme, als een van de programma's in de wereld die de negatiefe effecten van toerisme daadwerkelijk verminderen kunnen. CST is opgezet om bedrijven in de toeristische sector te kunnen beoordelen op de mate waarin het bedrijf duurzaam opereert op gebied van ecologisch, cultureel en sociaal management. Nominatie gaat op een schaal van 5 niveaus die de prestatie in duurzaam toerisme meten. Ze hebben op het moment niveau 4, van maximaal 5 die te behalen is. Lees meer

Beoordelingen van reizigers

77 beoordelingen van reizigers van de Evaneos Travel Community
Communicatie met de reisagent
Rondreis (tempo, route)
Ontvangst en professionalisme
Gids
Reisinformatie en documenten
Accommodatie
Vervoer
Prijs/kwaliteit verhouding
Sorteren op:
De meest recente naar de minst recente
Weergeven:
 • Paul en Jolie
  Paul en Jolie
  22 december 2019
  De pluspunten:
  Alles was super georganiseerd, alle chauffeurs waren stipt op tijd, alle tickets en reservaties waren in orde. Een prachtig land, overal vriendelijke en behulpzame mensen (en niet alleen de personeelsleden in de toeristische sector).
  De minpunten:
  De regen in het eerste deel van de reis (daar kan een reisorganisator natuurlijk niets aan doen). We deden 4 rainforest lodges, maar drie had zeker volstaan. Elke lodge op zich was OK, maar na 3 kon de 4de ons minder boeien.
  Samenvatting:
  We hebben volop genoten van het land, van de accomodaties en van elkaar, we zijn helemaal heropgeladen thuisgekomen.
  Reactie van Evaneos
  Thank you very much for you feedback!!! See you around the World! The Evaneos Team

 • Patricia
  Patricia
  10 december 2019
  De pluspunten:
  De accommodatie in Puerto Viejo de Talamanca met eigen jacuzzi en de accommodatie in Corcovado met schitterend uitzicht vanaf de veranda.
  De minpunten:
  ***** in Tortuguero, de massale groepen en de opzet van het resort (teveel mensen en de exploitatie van het park (muziek en inrichting paste niet bij het jungle gevoel. De excursies waren onder de maat.
  Samenvatting:
  Afwisseling van kamperen (wild, camping) in een rooftent op een 4x4 en de 5 bij jullie geboekte accommodaties. Totale duur 31 dagen.
  Reactie van Evaneos
  Hartelijke dank voor uw feedback! Tot binnenkort, over de hele wereld!