Bestemmingen
Inspiratie opdoen
 • Met wie op reis?
 • Welke activiteiten?
 • Welke periode?
 • Wat voor een soort reis?
Covid-19 Evaneos informeert
Groepsreis in China

Groepsreis in China

Uw op maat gemaakte groepsreis in China
Vraag een reisvoorstel aan en ontvang kosteloos een vrijblijvende offerte
Reizigers
Maand
Onze voorbeeldreizen kunnen geheel aangepast worden aan de hand van uw wensen en budget
Profiel
Alle

Onze ideeën voor groepsreizen in China

 • Klassiekers
History, Archaeology and Nature
circa 14 dagen vanaf € 2.120
 • Klassiekers
Ancient Meets Modern
circa 11 dagen vanaf € 1.330
 • Klassiekers
Temples, landscapes, and cities
circa 11 dagen vanaf € 1.120
 • Klassiekers
Beijing, Yunnan and Shanghai
circa 14 dagen vanaf € 2.440
 • Buiten de gebaande paden
16 Days Soft Hiking And Cultural Tour
circa 16 dagen vanaf € 2.540

Onze lokale reisagenten in China

China is een land van velen: op continentale schaal, zijn geografie is het meest gevarieerd van de wereld en de bevolking maakt een vijfde van de mensheid. Grenzeloos stukken land waar alles mogelijk is, is China ook een land van fantasieën: tijdens uw bezoek aan China, overtreffen de clichés over het Midden-Koninkrijk! Een op maat gemaakte vakantie in China betekent de grootste metropool ter wereld ontdekken: Beijing, Shanghai en Hong-Kong... Uw... China is een land van velen: op continentale schaal, zijn geografie is het meest gevarieerd van de wereld en de bevolking maakt een vijfde van de mensheid. Grenzeloos stukken land waar alles mogelijk is, is China ook een land van fantasieën: tijdens uw bezoek aan China, overtreffen de clichés over het Midden-Koninkrijk! Een op maat gemaakte vakantie in China betekent de grootste metropool ter wereld ontdekken: Beijing, Shanghai en Hong-Kong... Uw vakantie zal u de kans geven om de prachtige en verrassende landschappen te zien: van de Himalaya bergketen tot de rijstvelden van het zuiden, via de woestijn van Taklamahan. Tijdens uw vakantie in China zult u ook de bevolking ontmoeten: de Chinezen hebben vijfduizend jaar geschiedenis. Maar deze populatie is ook zeer gevarieerd, met maximaal 56 verschillende etnische minderheden! Uw Engelse gids, zorgvuldig geselecteerd door uw lokale agentschap, zal fungeren als een brug tussen de twee culturen. Moderne of authentieke, onveranderlijke of bewegende: aan jou om te beslissen hoe u China wilt zien met Evaneos! Lees meer
Bekijk onze reisgids

Beoordelingen van onze reizigers over hun reis naar China

4.6/5
1 reisbeoordeling
Uw rondreis vanaf begin tot eind zelf samenstellen? Reisvoorstel aanvragen

Op groepsreis in China

Op geografisch gebied is China het land dat het meeste te bieden heeft ter wereld. Als dat nog niet genoeg reden is om een groepsreis te maken naar China, dan is het wel de interessante cultuur en diepgaande historie die het land te bieden heeft, die u zal overhalen. Met meer dan vijfduizend jaar aan geschiedenis, wat het een van de oudste beschavingen ter wereld maakt én bijna 9,6 miljoen vierkante meter aan oppervlakte is er veel te ontdekken. Kortom, een reis naar China heeft veel te bieden!

Wat is er te zien en te doen tijdens een groepsreis in China?

Noorden

In het noorden van China zijn er veel mooie natuurgebieden te vinden, maar ook de grote hoofdstad Beijing. In Beijing is veel te doen, zoals de Verboden Stad bezoeken. In de Verboden Stad hebben decennia lang keizers van China gewoond, samen met hun hele hofhouding, afgesloten van de rest van het land. Buiten Beijing vindt u de grotten van Yungang, wat historische boeddhistische tempel-grotten zijn. De grotten zijn in een honingraatvorm uitgehouwen en zijn een spectaculair aanzicht. U vindt hier tevens bij Beijing een stuk van de indrukwekkende Chinese muur.

Midden

Ook hier zijn veel verschillende activiteiten en bezienswaardigheden te vinden. Voor een op maat gemaakt advies voor groepsreizen in China, kunt u het beste een reisaanvraag doen. Samen met de lokale reisagent ontwerpt u uw unieke groepsreis. Een bezienswaardigheid die u zeker niet mag overslaan in het midden van China, is het nationale park Jiuzhaigou. Het natuurreservaat en nationaal park is beroemd om de gekleurde meren en grote watervallen. U kunt tevens ook de Chinese muur aanschouwen hier, die haast door het hele land loopt.

Zuiden

In het zuiden vindt u veel verschillende landschappen, die stuk voor stuk spectaculair zijn. Zo zijn er veel rijstplantages te vinden, verspreid over heuvels. Elke groep van rijstplantages heeft een eigen naam, de een nog poëtischer dan de ander. Met een groepsreis in China kunt u het Stone Forest in het zuiden van China ook niet overslaan. De immense stenen staan rechtop en zijn een spectaculair aanzicht. Of bezoek het eiland Gulangyu, wat bekend staat als het piano-eiland, doordat er meer dan 2000 piano’s te vinden zijn hier! Door een reisaanvraag te doen, ontwerpt u samen met een gespecialiseerde en lokale reisagent uw groepsreis door China.

Beste reisperiode in China voor een groepsreis

Zoals eerder benoemd, is China een ontzettend groot land. Het beste reisadvies voor China, hangt dan ook af van naar welk gedeelte u reist met uw groepsreis. Over het algemeen geld dat van mei tot en met augustus u het beste naar China kunt reizen. Een specifieker overzicht is:

 • Noord-China: april, mei, juni, september en oktober
 • Oost-China: mei tot en met augustus
 • Zuid-China: november tot en met april

Voor een advies wat is afgestemd op uw wensen en rondreis, kunt u het beste contact opnemen met de lokale reisagent in China.

Andere reisideeën voor deze bestemming

Andere interessante bestemmingen

Beleving toegevoegd!
U kunt meerdere belevingen toevoegen aan uw rondreis voordat u het naar de lokale reisagent verstuurd
Bekijk mijn rondreis