Carretera Austral en Ruta 40

ChiliCarretera Austral en Ruta 40

Klassiekers

De Carretera Austral en de Ruta 40 belonen onverschrokken bestuurders met ongerepte landschappen en avonturen buiten de gebaande paden. Dompel uzelf onder in de natuur en cultuur op uw eigen tempo, met veel vrije tijd om de omgeving te ontdekken. Bij aankomst in Santiago de Chile pakt u de sleutels van de huurauto en begint u aan dit 21-daagse self drive avontuur. Onderweg kunt u kajakken, prachtige wandelingen maken, fietsen en op zoek gaan naar watervallen. Verwonder u over indrukwekkende gletsjers en granieten bergtoppen op uw weg naar het hart van ruig Patagonië.

De rondreis in één oogopslag
  • PlattelandPlatteland
  • MeerMeer
  • NatuurNatuur
  • Planten en bloemenPlanten en bloemen
  • HikingHiking
Reisideeën aangeraden door
Leandro Lokale*r Chili Expert*in
Duur van de reis
21 dagen
Budget vanafexclusief internationale vluchten
€ 4.370
Reisprogramma
De heuvels van Valparaiso

Dag 1: De heuvels van Valparaiso

Bij aankomst op de luchthaven van Santiago de Chile haalt u de sleutels van uw huurauto op. Begin met een rit naar het kleurrijke Valparaiso, een UNESCO-werelderfgoedstad. Wandel door de smalle straatjes, maak een ritje in de historische kabelbaanlift en geniet van een panoramisch uitzicht op de omgeving. 

Plaats:
Valparaíso

Vrije tijd

Dag 2: Vrije tijd

U heeft twee vrije dagen om Valparaiso en omgeving te verkennen. 


Vrije tijd

Dag 3: Vrije tijd

U heeft twee vrije dagen om Valparaiso en omgeving te verkennen. 


Punta Varas, de stad van de rozen

Dag 4: Punta Varas, de stad van de rozen

Rij terug naar de luchthaven van Santiago, waar u de huurauto inlevert. U vliegt naar de havenstad Puerto Montt en neemt een transfer naar Puerto Varas. Geniet van verschillende avonturen in de open lucht, kenmerkende Chileens tradities en een werkelijk adembenemende natuurlijke omgeving.

Plaats:
Valparaíso,Puerto Varas

Vrije dag

Dag 5: Vrije dag

U heeft een vrije dag om de regio op eigen gelegenheid te ontdekken. Wij helpen u graag met het invullen van uw dag. Aanraders zijn volgens ons een dagje kajakken, vissen of fietsen. Maak een wandeling naar een waterval of bezoek geweldige strandlocaties en uitstekende eetgelegenheden!

Plaats:
Puerto Varas

Het hart van Patagonië

Dag 6: Het hart van Patagonië

Een transfer brengt u naar de luchthaven voor uw vlucht naar Balmaceda. Haal bij aankomst uw huurauto op bij de luchthaven en rij naar Coyhaique, de ideale locatie voor een trekking in de natuur of om te vliegvissen.

Plaats:
Puerto Varas,Coyhaique

Een dagje vrije tijd

Dag 7: Een dagje vrije tijd

Verken tijdens uw vrije dag op eigen gelegenheid de omgeving. Bezoek bijvoorbeeld de kunstnijverheidsbeurs op het centrale plein van Coyhaique. Of ga de natuur in en maak een mooie wandeling. 

Plaats:
Coyhaique

Vissen in Parador Austral

Dag 8: Vissen in Parador Austral

Stap in de auto en rij naar de Parador Austral Lodge, die bijzondere vistochten en andere buitenactiviteiten in de omgeving organiseren. 

Plaats:
Coyhaique,General Carrera See

Een dagje vrije tijd

Dag 9: Een dagje vrije tijd

U heeft twee vrije dagen om de regio verder te verkennen. We geven u graag tips over de vele activiteiten die aansluiten bij uw interesses.

Plaats:
General Carrera See

Een dagje vrijetijd

Dag 10: Een dagje vrijetijd

U heeft twee vrije dagen om de regio verder te verkennen. We geven u graag tips over de vele activiteiten die aansluiten bij uw interesses.

Plaats:
General Carrera See

De Ruta 40

Dag 11: De Ruta 40

Stap in de auto voor de rit naar Estancia La Angostura. Dit is een ideale stop als u langs de pittoreske nationale route 40 rijdt.

Plaats:
General Carrera See,La Angostura

Vrije tijd

Dag 12: Vrije tijd

Een vrije dag om te doen wat u zelf wilt.


Gletsjers en meren van El Chaltén

Dag 13: Gletsjers en meren van El Chaltén

Rij verder naar El Chaltén, een klein bergdorpje in het Glaciares National Park. Gelegen aan de indrukwekkende berg Fitzroy is dit de plek om een trekking te maken. Kies hier uit verschillende rivier-, meer- en gletsjerexcursies.

Plaats:
La Angostura,El Chaltén

Een dagje vrije tijd

Dag 14: Een dagje vrije tijd

Vul uw dag vandaag zelf in. Wandel naar de iconisch Fitzroy, of doe een van de vele andere mooie wandelingen in de omgeving. Of ga voor een dagje buitensport en kies tussen verschillende mogelijke activiteiten.

Plaats:
El Chaltén

De stad van de gletsjers

Dag 15: De stad van de gletsjers

De volgende stop tijdens de roadtrip is El Calafate, de locatie die avontuur, rust, cultuur en natuur combineert. Geniet tijdens de rit van een prachtig uitzicht op de omliggende meren, sneeuwvelden en granieten bergtoppen.

Plaats:
El Chaltén,El Calafate

Een dagje vrije tijd

Dag 16: Een dagje vrije tijd

Tijdens uw vrije dag kunt u een bezoek aan de gletsjer Perito Moreno niet overslaan. Deze indrukwekkende muur van ijs laat soms met een rommelend gedonder stukken in het ijzige meer vallen. Wandel de route in het park of kies voor een boottochtje om zo nog dichter bij de gletsjer te komen. 

Plaats:
El Calafate

Ontdek Puerto Natales

Dag 17: Ontdek Puerto Natales

Vertrek uit El Calafate en rijd in de richting van Puerto Natales, de toegangspoort naar het beroemde Torres del Paine National Park. Beklim de Dorotea Hill om van bovenaf naar Puerto Natales te kijken. Ontdek de Milodon-grot en maak kennis met de geschiedenis van de reuzenluiaard.

Plaats:
El Calafate,Puerto Natales

Torres del Paine Nationaal Park

Dag 18: Torres del Paine Nationaal Park

Vrije dag om het beste te maken van uw verblijf in deze magische plek volgens uw interesses. Zeil door de Ultima Esperanza fjord, kajak, fiets, of ontspan.

Plaats:
Puerto Natales

Naar Punta Arenas

Dag 19: Naar Punta Arenas

Vertrek uit Puerto Natales en rij naar Punta Arenas.

Plaats:
Puerto Natales,Punta Arenas

Santiago de Chile

Dag 20: Santiago de Chile

Rijd naar de luchthaven van Punta Arenas, lever uw huurauto in en vlieg terug naar Santiago de Chile. Bij aankomst wordt u naar uw hotel gebracht

Plaats:
Punta Arenas,Santiago

Vertrek vanaf Santiago

Dag 21: Vertrek vanaf Santiago

Een transfer brengt u naar de luchthaven van Santiago de Chile voor vertrek.

Plaats:
Santiago
Praktische informatie
Budget vanaf€ 4.370 Per persoon
Internationale vluchtenNiet inbegrepen
Bent u op zoek naar een ander soort reis?
Bekijk andere voorbeeldreizen in Chili (4)
Andere reisideeën
Andere reizen in Chili volgens uw wensen
Laat u inspireren door de reisideeën opgesteld door lokale reisagenten