Compensatie van geschatte CO2-uitstoot
Reis van Atacama naar Patagonië

ChiliReis van Atacama naar Patagonië

Hoogtepunten
Chili, het land van meren, woestijnen, bergen, gletsjers en vulkanen. Deze reis combineert een mix van culturele ontdekkingen met de prachtig natuur. Ontdek de Chileense manier van leven in de steden aan de voet van het machtige Andesgebergte en zie Santiago de Chile, rijk aan historie, maar ook modern. Kom in contact met de natuur in het Nationaal Park Torres del Paine en laat u verrassen door de maanlandschappen van San Pedro de Atacama. 
Reisideeën aangeraden door
Leandro Lokale*r Chili Expert*in
Duur van de reis
11 dagen
Budget vanafexclusief internationale vluchten
€ 4.500
Reisprogramma
Welkom in Chili!

Dag 1: Welkom in Chili!

Bij aankomst op de luchthaven van Santiago de Chile wordt u opgewacht door onze reisagent. Een transfer brengt u naar het hotel waar u incheckt.  Accommodatie: NH Ciudad de Santiago (Santiago)
Plaats:
Santiago

Stadstour Santiago

Dag 2: Stadstour Santiago

Ontdek de stad tijdens een stadstour van een halve dag. Wandel over het Plaza de Armas en verken de omgeving van La Moneda. Rij door de oude wijken van Republica en Concha y Toro. Maaltijd inbegrepen: Ontbijt Accommodatie: NH Ciudad de Santiago (Santiago)
Plaats:
Santiago

San Pedro de Atacama

Dag 3: San Pedro de Atacama

Met een transfer wordt u naar de luchthaven gebracht voor uw vlucht naar Calama. Bij aankomst wordt u opgewacht door onze vertegenwoordiger en wordt u naar uw hotel gebracht.  ​Maaltijd inbegrepen: Ontbijt Accommodatie: La Casa de Don Tomas (San Pedro de Atacama)
Plaats:
Santiago,Calama

De maanvallei en de dodenvallei

Dag 4: De maanvallei en de dodenvallei

Vertrek vroeg naar de Valle de la Muerte (Dodenvallei), een plek die bekend staat om bijzondere zoutformaties. Ga verder naar de Valle de la Luna (Maanvallei), beroemd om zijn natuurlijke indrukwekkende uitgestrekte maanlandschap. Bewonder de zonsondergang vanaf La Gran Duna (De Grote Duin). Maaltijd inbegrepen: Ontbijt. Accommodatie: La Casa de Don Tomas (San Pedro de Atacama)

Vrije dag

Dag 5: Vrije dag

Vrije dag om te besteden zoals u wilt. Maaltijd inbegrepen: Ontbijt. Accommodatie: La Casa de Don Tomas (San Pedro de Atacama)
Plaats:
San Pedro de Atacama

Vlucht naar Puerto Montt

Dag 6: Vlucht naar Puerto Montt

Een transfer brengt u naar de luchthaven voor uw vlucht naar Puerto Montt. Bij aankomst wordt u opgewacht door onze vertegenwoordiger en wordt u naar uw hotel in Puerto Varas gebracht. Maaltijd inbegrepen: Ontbijt Accommodatie: Cabaña del Lago (Puerto Varas)
Plaats:
Port Montt,Puerto Varas

Dagje rondom El Frutillar

Dag 7: Dagje rondom El Frutillar

Begin de dag met een bezoek aan de stad Llanquihue, beroemd om hun traditionele en smakelijke Duitse worsten. Bezoek het Duitse Kolonisten Memorial en ga dan door naar Frutillar. Bewonder de tuinen en het onvergelijkbare uitzicht op de vulkanen van Osorno en Puntiagudo die de stad omlijsten. Bezoek het Duitse Koloniale Museum en het Teatro del Lago (Meertheater) dat jaarlijks de beroemde Frutillar Musical Week presenteert (tickets niet inbegrepen). ​Maaltijd inbegrepen: Ontbijt Accommodatie: Cabaña del Lago (Puerto Varas)
Plaats:
Puerto Varas

De natuur van Torres del Paine

Dag 8: De natuur van Torres del Paine

Neem een transfer van uw hotel naar de luchthaven van Puerto Montt, vanwaar u de volgende transfer neemt naar Torres del Paine National Park. Geniet van de prachtige natuur in dit uitgestrekte nationale park. Bewonder gletsjers, ga kajakken, wandelen, en geniet van geweldige dieren in het wild. ​ ​Maaltijd inbegrepen: Ontbijt en Diner Accommodatie: Night at Tierra Patagonia (Torres del Paine)
Plaats:
Puerto Varas,Torres del Paine

Torres del Paine

Dag 9 tot 10: Torres del Paine

Geniet van een verscheidenheid aan excursies die worden aangeboden op deze magische plek. Het is bijvoorbeeld mogelijk een deel van het park te paard te ontdekken. Geniet van de vele prachtige wandelpaden, ga vliegvissen, vogels spotten of kajakken tussen de ijsbergen. Maaltijd inbegrepen: Ontbijt, Lunch en Diner Accommodatie: Tierra Patagonia (Torres del Paine)
Plaats:
Torres del Paine

Vertrek

Dag 11: Vertrek

Een transfer brengt u naar de luchthaven van Punta Arenas voor vertrek. Heeft u na een bijzondere reis nog niet genoeg van Chili, vraag dan naar de mogelijkheden om te verlengen. Wij maken graag uw once-in-a-lifetime reis helemaal op maat voor u. Maaltijd inbegrepen: Ontbijt.
Plaats:
Torres del Paine,Punta Arenas
Praktische informatie
Budget vanaf€ 4.500 Per persoon
Internationale vluchtenNiet inbegrepen
Laat u inspireren door de reisideeën opgesteld door lokale reisagenten
Bent u op zoek naar een ander soort reis?
Andere reisideeën
Andere reizen in Chili volgens uw wensen