Compensatie van geschatte CO2-uitstoot
Het Andesgebergte en de Atacama-woestijn

ChiliHet Andesgebergte en de Atacama-woestijn

Hoogtepunten
Een beroemde legende vertelt hoe Chili is ontstaan. Toen God de wereld schiep, had hij een beetje van alles over: meren, woestijnen, bergen, gletsjers en vulkanen, hij bracht het allemaal samen en schiep Chili. Ideaal voor natuurliefhebbers van alle leeftijden die graag comfortabel reizen. Deze 10-daagse reisroute biedt een perfecte balans tussen natuurwonderen, cultuur en vrije tijd om Chili in uw eigen tempo te verkennen. Ontdek de lokale manier van leven in steden aan de voet van het machtige Andesgebergte, zie historisch en modern Santiago de Chile. Maak contact met de natuur in het Nationaal Park Torres del Paine en laat u verrassen door de maanlandschappen van San Pedro de Atacama. Het is bijna niet te geloven dat zulke prachtige plekken bestaan. 
Reisideeën aangeraden door
Leandro Lokale*r Chili Expert*in
Duur van de reis
10 dagen
Budget vanafexclusief internationale vluchten
€ 3.000
Reisprogramma
Welkom in Chili!

Dag 1: Welkom in Chili!

U komt aan in Punta Arenas. Bij aankomst op de luchthaven wordt u opgewacht door onze vertegenwoordiger, die een transfer naar uw hotel in Puerto Natales verzorgt. Geniet van een vrije avond om te ontspannen en u op te laden voor de reis.  Accommodatie : Night at Natalino Patagonia (Puerto Natales)
Plaats:
Punta Arenas

Natuurpracht in Torres del Paine

Dag 2: Natuurpracht in Torres del Paine

Vertrek vroeg naar de Milodon Cave en de Blue Lagoon. Ga verder naar Laguna Amarga Park om guanaco's, nandoes en condors in hun natuurlijke omgeving te zien. Bewonder de Pehoe en Nordenskjold Meren. Loop naar de "Salto Grande" waterval (15min) en pauzeer voor de lunch. De laatste stop is de Grijze Gletsjer, dan keert u terug naar Puerto Natales. Accommodatie : Night at Natalino Patagonia (Puerto Natales)
Plaats:
Puerto Natales

Vrije dag

Dag 3: Vrije dag

Geniet van een vrije dag in Puerto Natales en neem de adembenemende omgeving in u op. Ga erop uit en ontdek de Chileense keuken en cultuur. Accommodatie : Night at Natalino Patagonia (Puerto Natales)
Plaats:
Puerto Natales

Vlucht naar Santiago

Dag 4: Vlucht naar Santiago

Een transfer brengt u naar de luchthaven voor uw vlucht naar Santiago de Chile. Daar wordt u naar u hotel gebracht. De avond is vrij te besteden.  Accommodatie : Night at NH Ciudad de Santiago (Santiago)
Plaats:
Puerto Natales,Punta Arenas,Santiago

Ontdek de hoofdstad

Dag 5: Ontdek de hoofdstad

Ontdek de stad tijdens een stadstour van een halve dag. Wandel over het Plaza de Armas en in de omgeving van La Moneda. Rij door de oude wijken van Republica en Concha y Toro. Accommodatie : Night at NH Ciudad de Santiago (Santiago)
Plaats:
Santiago

Vrije dag in Santiago

Dag 6: Vrije dag in Santiago

Verken Santiago de Chili verder op eigen gelegenheid.  Accommodatie : Night at NH Ciudad de Santiago (Santiago)
Plaats:
Santiago

Naar de woestijn in het noorden

Dag 7: Naar de woestijn in het noorden

Een transfer brengt u naar de luchthaven voor de vlucht naar Calama. Daar wordt u opgewacht door onze vertegenwoordiger en wordt u naar uw hotel in San Pedro de Atacama gebracht. Accommodatie : Night at La Casa de Don Tomas (San Pedro de Atacama)
Plaats:
Santiago,Calama

De Maanvallei en de Dodenvallei

Dag 8: De Maanvallei en de Dodenvallei

Vertrek vroeg naar de Valle de la Muerte (Dodenvallei), een plek die bekend staat om zoutformaties die lijken op beeldhouwwerken. Ga verder naar de Valle de la Luna (Maanvallei), beroemd om zijn uitgestrekte maanlandschap. Bewonder de zonsondergang vanaf La Gran Duna (De Grote Duin). Accommodatie : Night at La Casa de Don Tomas (San Pedro de Atacama)

Vrije dag

Dag 9: Vrije dag

U heeft een vrije dag in San Pedro de Atacama, doe vandaag waar u zelf zin in heeft. Van geisers en lagunes tot grote sterrenkijkers, ons lokale agentschap zal met plezier aanbevelingen doen om het beste uit uw verblijf op deze magische plek te halen! Accommodatie : Night at La Casa de Don Tomas (San Pedro de Atacama)

Vertrek vanaf San Pedro de Atacama

Dag 10: Vertrek vanaf San Pedro de Atacama

U wordt weer naar de luchthaven van Calama gebracht met een transfer. Via Santiago de Chili vliegt u naar uw volgende bestemming, of terug naar huis. Ons lokale bureau zal deze route met plezier aanpassen aan uw interesses voor een onvergetelijk verblijf in Chili!
Plaats:
Calama
Praktische informatie
Budget vanaf€ 3.000 Per persoon
Internationale vluchtenNiet inbegrepen
Inbegrepen in de prijsLuchthaventransfer
Laat u inspireren door de reisideeën opgesteld door lokale reisagenten
Bent u op zoek naar een ander soort reis?
Andere reisideeën
Andere reizen in Chili volgens uw wensen