Compensatie van geschatte CO2-uitstoot
Uitbreiding: strand van Belize

MexicoUitbreiding: strand van Belize

Hoogtepunten
Ontspan en relax een weekje op een van de mooiste stranden aan de Caribische Zee. Geniet aan de idyllische hagelwitte stranden en het helderblauwe water, relax in een hangmat, op een terrasje met een cocktail of leer al snorkelend of duikend de prachtige onderwaterwereld kennen. Perfect aan het einde van een mooie rondreis door Belize, Guatemala of Mexico. 
Reisideeën aangeraden door
Lise-Marie Lokale*r Mexico Expert*in
Duur van de reis
7 dagen
Budget vanafexclusief internationale vluchten
€ 1.350
Reisprogramma
Reizen naar Placencia

Dag 1: Reizen naar Placencia

Deze uitbreiding begint in Belize City vanwaar je vandaag  naar een van de bekendste plaatsen van Belize, Placencia reist. Dit schiereiland met een 25 km lange kustlijn aan de ene zijde en een ongerepte lagune aan de andere. Het schiereiland staat bekend om zijn gekleurde huisjes en gezellige restaurants en bars. Accommodatie: The Placencia Resort (Placencia)
Plaats:
Belize City,Placencia

Cockscomb Jaguar-reservaat

Dag 2: Cockscomb Jaguar-reservaat

Vandaag maak je een dagexcursie naar Cockscomb Basin Jaguar Reserve. In dit prachtige reservaat zie je alles wat de natuur van Belize te bieden heeft. Hier vind je verschillende dieren zoals de coatis, miereneters, gordeldieren en kan je ook veel vogel-, planten- en bloemensoorten spotten. Of je ook de jaguar zal zien is niet zeker omdat hij zich overdag verschuilt en vooral tijdens de nacht jaagt. Maaltijden: Ontbijt Accommodatie: The Placencia Resort (Placencia)
Plaats:
Placencia

Ontspannen op Placencia

Dag 3: Ontspannen op Placencia

Vandaag is een dag om te ontspannen. Drink een lekkere cocktail in een van de leuke bars van Placencia of rust uit in een hangmat onder de palmbomen. Voor wie liever een beetje actie onderneemt, is het vandaag ook mogelijk om een snorkel- of duikexcursie naar Laughing Bird Caye te boeken.  Maaltijden: Ontbijt Accommodatie: The Placencia Resort (Placencia)
Plaats:
Placencia

Op naar Ambergris Caye

Dag 4: Op naar Ambergris Caye

Vandaag reis je naar Belize City om vanaf daar de watertaxi (niet inclusief) naar een andere kustplaats, Ambergris Caye te nemen. Dit tropische eiland, ook wel bekend als San Pedro, ligt in het Noorden van Belize en is een van de meeste toeristische bestemmingen van Belize. Maaltijden: Ontbijt Accommodatie: Ramon's Village Resort (Ambergis Caye)
Plaats:
Ambergris Caye,Belize City,Placencia

La Isla Bonita

Dag 5: La Isla Bonita

Ambergris Caye wordt ook wel eens ‘La Isla Bonita’ genoemd. Niet enkel het eiland zelf is de moeite, ook de onderwaterwereld is het verkennen waard. Boek vandaag een excursie om te snorkelen of te duiken rondom het eiland of doe een van de vele andere watersporten zoals jetski, paddle board of zeilen, die het eiland te bieden heeft. Plezier voor iedereen! Maaltijden: Ontbijt Accommodatie: Ramon's Village Resort (Ambergis Caye)
Plaats:
Ambergris Caye

Ontspannen op het eiland

Dag 6: Ontspannen op het eiland

Huur vandaag een golfkarretje of een fiets en ontdek zo het prachtige eiland van Ambergris Caye. Als je liever lekker aan het zwembad of het strand de dag doorbrengt dan is dit natuurlijk ook niet mis. Maaltijden: Ontbijt Accommodatie: Ramon's Village Resort (Ambergis Caye)
Plaats:
Ambergris Caye

Terug naar Belize City

Dag 7: Terug naar Belize City

Vandaag neem je de watertaxi (niet inclusief) terug richting Belize City. Daar wacht onze transfer je op om je naar de luchthaven te brengen. Nu is het echt tijd om afscheid te nemen. We wensen je een prettige vlucht terug naar huis! Maaltijden: Ontbijt
Plaats:
Ambergris Caye,Belize City
Praktische informatie
Budget vanaf€ 1.350 Per persoon
Internationale vluchtenNiet inbegrepen
Inbegrepen in de prijsLuchthaventransfer
Laat u inspireren door de reisideeën opgesteld door lokale reisagenten
Bent u op zoek naar een ander soort reis?
Andere reisideeën
Andere reizen in Mexico volgens uw wensen