Bestemmingen
Inspiratie opdoen
  • Met wie op reis?
  • Welke activiteiten?
  • Welke periode?
  • Wat voor een soort reis?
Covid-19 - Waar op reis?Ontdek

Beoordeling
Australië

Marlene en Joost uit Oegstgeest
Marlene en Joost uit Oegstgeest
heeft de reis met Evaneos in Australië beoordeeld als fantastisch

De reis was een mooie mix tussen steden (Brisbane en Sydney waren geweldig), landschappen (mooie kustwegen en inlandige routes (bij Tablelands, Glasshouse Mountains), strandcultuur (Noosa, Palmcove, Coogee), natuur (Airlie beach, Mission Beach, Fraser Island, Noosa Heads, Daintree), en ontspanning (Palmcove, Coogee, Sydney en Brisbane). De routes waren goed te doen qua afstanden in een comfortabele auto. Genoeg leuke stopjes onderweg. En heerlijk aankomen na een lange dag in verrassend leuk Rockhampton met een bubbelbad op de kamer en een restaurant dat heerlijke gerechten op de kaart had! En bij ************ lag een koude fles champagne in de koelkast! Zeer gastvrij. Midden in Daintree, bij onze mooie ************ echt heerlijk gegeten in het eigen restaurant, tussen de vogelgeluiden! De krabsalade is aan te bevelen. De bushfires hebben ons wel beziggehouden, elke dag in het nieuws en 2 x rokerige lucht gehad in Brisbane en Coogee Beach/Sydney. We kijken terug op een geweldig mooie reis. Zeer voldaan huiswaarts gekeerd.
Reisdetails
Reizen gemaakt
Met partner
Reisdata
20 oktober 2019
Prijs van de reis
Gemiddeld

Een tour met de hulp van een lokale agent

Marlene en Joost uit Oegstgeest
Marlene en Joost uit Oegstgeest
20 november 2019
De pluspunten:
De accommodaties waren geweldig! Sfeervol, rustig gelegen, ruim, veel privacy, goede voorzieningen zoals keuken(tje) mooie zwembaden, goede restaurants. Goede locaties ook. Ook onze zoon kon bij ons logeren in Brisbane, want we hadden een extra slaapkamer. En in Coogee Beach een heerlijk ruim appartement met 2 badkamers op loopafstand van het strand. Heerlijk was dat! Onze zoon Dennis heeft daar ook van genoten.
De minpunten:
De omschrijving van sommige locaties (toegangswegen) had duidelijker gekund. Vooral bij Airlie Be******** en ******, waar nauwelijks internet is, is het onhandig als je geen kaart heb en een beschrijving hoe je moet rijden. Een kaartje bijvoegen is echt nuttig. Ook aangeven dat je bij de beide snorkellocaties je nog moet aanmelden en de exacte locatie had wat duidelijker gekund. Is goed verlopen verder gelukkig! Bij de ******** is het (evenals *********) goed aan te geven dat je er niet bij donker aan moet komen! De mensen zelf gaven ons meteen een zaklamp. Wat we jammer vonden was dat we onze snorkelmaskers niet hadden meegenomen omdat er fullface masks zouden zijn, maar bij beide snorkellocaties waren die er niet. Ook is het handig meer informatie te geven over Openbaar Vervoer in de steden of zelfs een Oplaadbaar OVkaartje te verstrekken in Sydney en Brisbane met bijvoorbeeld 10 dollar erop voor bij aankomst. Ook konden wij nergens met onze pinpas betalen, alleen met onze creditcard. We konden wel cash pinnen bij ATM's, dat was geen probleem. Bij het Opera House zijn veel restaurantjes aan de kade, maar dat wisten we niet. Omdat de voorstelling vroeg begon was het even zoeken naar iets in de buurt. Maar dat bleek niet nodig want achter Opera House zijn terrasjes en restaurants. Dat zouden jullie als tip mee kunnen geven. De afstand tussen Airlie Beach en Mission Beach was langer dan was aangegeven, 600 km ipv 500. Verder waren de afstanden ok.
Vivian
Reactie van het reisbureau
Vivian
Hi Marlene en Joost, Dank voor jullie review en wat super om te lezen dat jullie zo enorm van hebben genoten en wat een prachtige foto's! :) Wat betreft de omschrijving en de uitleg, dit zullen wij z...Hi Marlene en Joost, Dank voor jullie review en wat super om te lezen dat jullie zo enorm van hebben genoten en wat een prachtige foto's! :) Wat betreft de omschrijving en de uitleg, dit zullen wij zeker meenemen voor in de toekomst, dank hiervoor! Wij hopen jullie in de toekomst weer te mogen verwelkomen in ons prahctige land! Vriendelijke groet, VivianMeer lezen
Reactie van Evaneos
Hartelijke dank voor uw feedback! Tot binnenkort, over de hele wereld!
Beleving toegevoegd!
U kunt meerdere belevingen toevoegen aan uw rondreis voordat u het naar de lokale reisagent verstuurd
Bekijk mijn rondreis