Bestemmingen
Inspiratie opdoen
  • Met wie op reis?
  • Welke activiteiten?
  • Welke periode?
  • Wat voor een soort reis?

Beoordeling
Albanië

International Women's Group
International Women's Group
heeft de reis met Evaneos in Albanië beoordeeld als fantastisch

Wij hadden een drukke maar zeer interessante programa. Wij reizen als groep al meer dan 15 jaar samen, en dit was beslist een van onze mooiste reizen. Albanië is zo gevarieërd, met een zeer gecompliceerde geschiednenis, en toch heel onbekend in West Europe. Wij waren allemaal blij verrast.
Reisdetails
Reizen gemaakt
Met vrienden
Reisdata
7 oktober 2019
Prijs van de reis
Laag

Een tour met de hulp van een lokale agent

International Women's Group
International Women's Group
16 oktober 2019
De pluspunten:
Alles was leuk, van begin tot het einde. Onze gids was uitstekend, zeer informatief, efficient en attent. Ook het agent in Tirana was zeer behulpzaam. Albanië is een geweldig land, met prachtige natuurschoon, mooie steden en vriendelijke mensen.
De minpunten:
Het enige minpuntje was een beetje verwarring over dubbel vs. twin kamers. Samenreizend vrienden willen meestal twin bedden; het agent zou van te voren kunnen checken of dit het geval is.
Jorik
Reactie van het reisbureau
Jorik
Hoi International Women's Group, wat fijn om te horen dat jullie zo'n goede reis hebben gehad en zo enthousiast zijn over het land en de gids! Sorry voor de verwarring bij de hotels over de twin/dubbe...Hoi International Women's Group, wat fijn om te horen dat jullie zo'n goede reis hebben gehad en zo enthousiast zijn over het land en de gids! Sorry voor de verwarring bij de hotels over de twin/dubbel kamers, de hotels waren geinformeerd dat het een groep met alleen dames was en over de twin kamers (2 bedden in de kamer) maar we hadden inderdaad een dag voor jullie aankomst hier nog even over kunnen/moeten bellen om te controleren of het allemaal goed was doorgekomen, mijn excuses hiervoor.Meer lezen
Reactie van Evaneos
Dear International Women's Group, Thank you for your feedback! We are more than happy that you enjoyed your trip to Albania and we are looking forward to see you again soon! Yours sincerely, Your...Dear International Women's Group, Thank you for your feedback! We are more than happy that you enjoyed your trip to Albania and we are looking forward to see you again soon! Yours sincerely, Your Evaneos Team!Meer lezen
Beleving toegevoegd!
U kunt meerdere belevingen toevoegen aan uw rondreis voordat u het naar de lokale reisagent verstuurd
Bekijk mijn rondreis